Αρχειο

Την ακούς με "LSD";

Τα πάρτι των μεταναστών δεύτερης γενιάς

Ina Ndreaj
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εδώ και καιρό ακούω από γνωστούς και φίλους μου ότι υπάρχει μια ομάδα η οποία διοργανώνει κάποια party τα οποία έχουν μεγάλη ανταπόκριση από το νεανικό κοινό στην καρδιά της Αθήνας, ποτέ όμως δεν περίμενα ότι για αυτή την επιτυχία και για αυτό το κέφι θα ευθύνονται δύο αξιόλογοι νέοι συμπατριώτες μου, από την Αλβανία. Έτσι, αποφάσισα να συναντήσω τους LSD από κοντά και να τους ρωτήσω κάποια πράγματα που θα ήθελα να μάθω γι’ αυτούς.

Οι LSD δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2011 μετά από προτροπή του Thano Dema (έχει αναλάβει το κομμάτι της διοργάνωσης και των δημοσίων σχέσεων) και του Mar G Rock (ο dj της ομάδας με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλά club της Αθήνας και των νησιών), οι οποίοι γνωρίζονταν από παλιά. Ο ενθουσιασμός, η αγάπη και το μεράκι που είχαν για τη μουσική, τους οδήγησε να διοργανώσουν κάποια από τα καλύτερα πάρτι αυτής της χρονιάς και αυτό αποδεικνύεται από την ανταπόκριση που είχαν από το κοινό αλλά και από την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών που έχουν συνεργαστεί.


Τι σημαίνει το LSD;

Σημαίνει μια τρελή παθιασμένη ομάδα, και είναι τα αρχικά γράμματα των λέξεων Loco Squad Devotion. Θεωρούμε πως μας αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το όνομα καθώς και οι δύο μας κουβαλάμε μια τρέλα για αυτό που κάνουμε και είμαστε παθιασμένοι με την ομάδα μας.

Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε αυτή την ομάδα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε κάποιο πλάνο για τη συνύπαρξή μας, προέκυψε εντελώς τυχαία μετά από ένα πάρτι που έκανε ένας φίλος μας για τα γενέθλιά του και εμείς αναλάβαμε το κομμάτι της οργάνωσης και της μουσικής. Η συνύπαρξη και η χημεία που είχαμε τότε μας ώθησε να σκεφτούμε τη συνεργασία μας πιο σοβαρά.

Είχατε ενδοιασμούς όταν πρωτοξεκινήσατε;

Αρχικά όχι, γιατί δεν το είδαμε επαγγελματικά, το ξεκινήσαμε για χαβαλέ, για να μπορούμε να διασκεδάσουμε με την παρέα μας και να περνάμε όμορφα και νομίζω πως αυτό ήταν και το εισιτήριο για την αγάπη του κόσμου και την ανταπόκρισή τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υποστήριξή τους.

Το γεγονός ότι η καταγωγή σας είναι από την Αλβανία σας δημιούργησε ενδεχομένως κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας και στην αποδοχή του κόσμου;

Όχι, αντιθέτως είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τον απλό κόσμο και από το φιλικό μας περιβάλλον και αυτό ήταν που μας έδωσε τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε απτόητοι. Χαιρόμαστε πολύ για αυτή την υποστήριξη που μας δόθηκε.

Πού νομίζεται ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία των LSD έτσι ώστε να σας εμπιστευτούν να διοργανώσετε party στο Ammos beach, ένα από τα πιο γνωστά club της παραλιακής;

Καταρχάς, δεν περιμέναμε αυτή την επιτυχία με τίποτα στον κόσμο. Η ανταπόκριση αυτή νομίζω οφείλεται στο γεγονός ότι στα πάρτι μας κυριαρχεί ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα το οποίο στις μέρες μας ο κόσμος το έχει ανάγκη, για να μπορεί να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας του - η μουσική επί των πλείστον είναι εμπορική και τη συναντάς στα περισσότερα club της Αθήνας. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έχουμε πολύ χαμηλές και φιλικές τιμές καθώς ο κόσμος που μας υποστηρίζει είναι στο ευρύ φιλικό μας περιβάλλον και δεν θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την υποστήριξη αυτή κερδοσκοπώντας εις βάρος τους.