Smart Life

Τα Πασχαλινά Αβγά που φέρνουν χαμόγελα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει τη δράση της και στηρίζει τα παιδιά για δέκατη συνεχή χρονιά

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φέτος, τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού δημιούργησαν τις ζωγραφιές πάνω στις συσκευασίες των Πασχαλινών Αβγών της ΑΒ Βασιλόπουλος

Τα Πασχαλινά Αβγά είναι από τις πιο όμορφες αναμνήσεις του Πάσχα. Ποιος δεν το θυμάται σαν παιδί εκεί, να περιμένει στον μπουφέ του οικογενειακού σπιτιού ή πάνω στο τραπέζι της κουζίνας; Ποιος από εμάς δεν το κοίταγε με λαχτάρα κάθε μέρα και ποιος δεν μέτραγε τις μέρες μέχρι να έρθει η Κυριακή του Πάσχα και να το ξετυλίξει, να σπάσει τη σοκολάτα και (επιτέλους!) να το φάει; Αυτή η λιχουδιά που περνάει από γενιά σε γενιά μέσω της παράδοσης, εννοείται ότι δεν λείπει ποτέ από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. Αλλά φέτος φέρνει μαζί της και ένα σημαντικό μήνυμα: το χαμόγελο των παιδιών.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω των Πασχαλινών Αβγών της στηρίζει τα παιδιά που το έχουν περισσότερη ανάγκη, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτή τη δεκαετία τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ έχουν στηρίξει έξι διαφορετικούς οργανισμούς, με περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ακόμη πιο ιδιαίτερα! Κοιτάξτε το πιο προσεκτικά… Μήπως η συσκευασία τους σας θυμίζει παιδική ζωγραφιά; Αυτό συμβαίνει γιατί… αυτό ακριβώς είναι! Φέτος τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού είναι οι μικροί δημιουργοί που κρύβονται πίσω από αυτό το τόσο χαριτωμένο περιτύλιγμα των αβγών. Όλες οι ζωγραφιές πάνω στις συσκευασίες των Πασχαλινών Αβγών ζωγραφίστηκαν από τα παιδιά του σημαντικού αυτού εθελοντικού οργανισμού, αναδεικνύοντας έτσι τον ανθρωποκεντρικό και παιδοκεντρικό χαρακτήρα της ενέργειας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Με κάθε Πασχαλινό Αβγό της ΑΒ που αγοράζουμε, συνεισφέρουμε 0,30€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η ΑΒ, όμως, διπλασιάζει το ποσό αυτό με στόχο να στηρίξει ακόμη περισσότερο τον οργανισμό και να βοηθήσει ώστε ακόμα περισσότερα χαμόγελα να σχηματιστούν! Τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ έχουν δύο μεγέθη (220γρ. και 150γρ.) και κυκλοφορούν σε 4 μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Ένας διαγωνισμός ζωγραφικής για καλό σκοπό

Μήπως μεγαλώνετε ένα μικρό ζωγράφο; Η ΑΒ θέλει να δει τις ζωγραφιές του! Με αφορμή τα δέκα χρόνια της όμορφης αυτής δράσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος διοργανώνει ένα διαγωνισμό ζωγραφικής όπου μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά των πελατών της! Οι 4 νικητές του διαγωνισμού θα δουν τις ζωγραφιές τους πάνω στις συσκευασίες των επόμενων Πασχαλινών Αβγών της ΑΒ  και θα λάβουν δώρα που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη δημιουργικότητά τους: 5 ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής για την εκμάθηση δημιουργίας ενός χαρακτήρα, πλήρες σετ υλικών για την παρακολούθηση των μαθημάτων, ξύλινο βαλιτσάκι με 66 είδη ζωγραφικής  και μια συλλεκτική tote bag.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ab.gr/el/eshop/easter-shop/ab-pasxalina-auga

Καλό Πάσχα με πολλά σοκολατένια αβγά και ακόμη περισσότερα χαμόγελα!