- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η ιστορία της γαστρονομικής αριστείας ξαναγράφεται με το Βιτάμ Cook & Bake
Μήπως τελικά το κόλπο κατά του μαγειρικού fail ήταν το «Βιτάμ Cook & Bake»
Αν ο Gordon Ramsay εγκρίνει, ποιοι είμαστε εμείς να πούμε όχι;
Η μαγειρική, όπως και κάθε τέχνη δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Η κουζίνα δεν ξέρει από όρια, περιορισμούς και "κουτάκια", μόνο από φαντασία κι έμπνευση. Αυτό που χρειάζεται σίγουρα να μένει σταθερό είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί ο δημιουργός. Και ακριβώς εδώ έρχεται το Βιτάμ, ένας διαχρονικός κι απαραίτητος σύμμαχος στην ελληνική κουζίνα από το 1947 που τώρα μας προτείνει μια νέα προσέγγιση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική: το Βιτάμ Cook & Bake.
Πρόκειται για μια καινοτομία που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, προσφέροντας ένα προϊόν χωρίς φοινικέλαιο, με μόλις έξι φυσικά συστατικά και πλούσια, κρεμώδη γεύση. Το Βιτάμ Cook & Bake δεν είναι απλώς μια εναλλακτική στο βούτυρο αλλά μια νέα εμπειρία που υπόσχεται να δώσει νέα διάσταση στις συνταγές μας, είτε πρόκειται για λαχταριστά γλυκά είτε για γευστικά αλμυρά πιάτα.
Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί σεφ -μη νομίζετε- την αναζητούν την ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Και ποιος καλύτερος για να δοκιμάσει τα όρια αυτής της ισορροπίας από έναν παγκοσμίου φήμης σεφ που δεν χαρίζεται σε κανέναν; Το Βιτάμ Cook & Bake έχει την υπογραφή του Gordon Ramsay, ενός σεφ που είναι γνωστός για την τελειομανία του και την αυστηρή του κρίση. Όταν, λοιπόν, ένας τόσο απαιτητικός επαγγελματίας δηλώνει ενθουσιασμένος, κάτι καλό συμβαίνει εδώ.
Το λανσάρισμα του Βιτάμ Cook & Bake συνοδεύεται από την καμπάνια “skip the cow”, μια πρόσκληση προς τους καταναλωτές να δοκιμάσουν μη γαλακτοκομικές εναλλακτικές στη μαγειρική τους. Δεν μιλάμε για μια απλή μόδα ή ένα διατροφικό πείραμα, αλλά για μια συνειδητή επιλογή που συνδυάζει γεύση, ποιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον. Το Βιτάμ Cook & Bake έχει 75% μικρότερο κλιματικό αποτύπωμα από το βούτυρο*, μια σημαντική διαφορά που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί από εμάς διστάζουμε να πειραματιστούμε στην κουζίνα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους*: το 60% των ανθρώπων φοβάται την αποτυχία όταν δοκιμάζει νέες συνταγές, ενώ το 87% θα ήθελε να βελτιώσει τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά δεν βρίσκει τον χρόνο ή την έμπνευση. Και κάπου εδώ έρχεται το Βιτάμ Cook & Bake να μας δώσει το απαραίτητο θάρρος. Με την υποστήριξη του Ramsay, μια νέα εποχή δημιουργικότητας ξεκινάει στις κουζίνες μας, χωρίς φόβο για την αποτυχία, μόνο με πάθος για τη γεύση.
Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να απολαύσεις τη μαγειρική. Ούτε να ακολουθείς με θρησκευτική ευλάβεια κάθε βήμα μιας συνταγής. Το Βιτάμ Cook & Bake σου επιτρέπει να αυτοσχεδιάσεις, να δοκιμάσεις και, το πιο σημαντικό, να απολαύσεις τη διαδικασία. Θέλεις να φτιάξεις το πιο αφράτο κέικ; Ένα βελούδινο ριζότο; Τέλεια pancakes που θα γίνουν ανάρπαστα στο πρωινό; Εδώ είναι η λύση.
Το φαγητό είναι κάτι παραπάνω από τροφή. Είναι αναμνήσεις, στιγμές γύρω από το τραπέζι, αρώματα που ξυπνούν συναισθήματα. Και το Βιτάμ Cook & Bake έρχεται να γίνει μέρος αυτών των στιγμών, όχι μόνο ως ένα εξαιρετικό υλικό, αλλά και ως μια φιλοσοφία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία. Γιατί, τελικά, η καλή μαγειρική δεν χρειάζεται συμβιβασμούς, αλλά έμπνευση και τα σωστά και ποιοτικά υλικά. Και αν ο Gordon Ramsay εγκρίνει, ποιοι είμαστε εμείς να πούμε όχι;
*Βάσει του εργαλείου αξιολόγησης του κύκλου ζωής (της Quantis) συγκρίνοντας το ΒΙΤΑΜ με το βούτυρο στην Ελλάδα (2024). Περισσότερα στο https://www.vitam.gr/sustainability
**Βάσει online έρευνας για την ελληνική αγορά, OnePoll 16-27/1/2025