Smart Life

Βρήκαμε τα ιδανικά ανδρικά κοστούμια για το 2024

Ξεχάστε τα παλιά... Αυτά είναι τα μοναδικά ανδρικά κοστούμια για το 2024

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
princestores.gr

Το κοστούμι μετατρέπει το ανδρικό ντύσιμο σε ένα elegant statement που αποπνέει κύρος

Δεν υπάρχει κομψό ντύσιμο για άνδρα που να μην περιλαμβάνει κοστούμι. Είτε πρόκειται για business περίσταση είτε για κάποια επίσημη εκδήλωση, το κοστούμι μετατρέπει το ανδρικό ντύσιμο σε ένα elegant statement που αποπνέει κύρος.

princestores.gr

Φυσικά, δεν είναι όλα τα ανδρικά κοστούμια το ίδιο. Αν κανείς αναζητήσει τις κριτικές για κοστούμια, θα συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις στην ποιότητα, την εφαρμογή και το στυλ.

Αν θέλετε η ένδυσή σας να είναι chic και να ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, τότε είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα νέα trends στα κοστούμια, αλλά και πώς να φορέσετε κοστούμι που θα αναδεικνύει το γούστο σας.

Σας φαίνεται περίπλοκο; Οι experts στο επίσημο ντύσιμο από τα καταστήματα Prince Stores μας εξηγούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, για να είμαστε φέτος καλοντυμένοι με κοστούμι.

princestores.gr

Πώς να επιλέξετε κοστούμι

Οι τρεις βασικότεροι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη στην αγορά κοστουμιού είναι τρεις:

  • Χρώμα κοστουμιού: Πλέον, τα ανδρικά κοστούμια βγαίνουν σε δεκάδες χρώματα. Για πολύ επίσημες περιστάσεις (π.χ. γαμπριάτικο κοστούμι ή εταιρική βραδινή εκδήλωση), καλό είναι να επιλέξετε σκούρο κλασικό χρώμα, όπως το μαύρο, το μπλε ή το ανθρακί. Για καθημερινές business εμφανίσεις, δοκιμασμένες λύσεις είναι το καφέ, το μπεζ, η ώχρα και το γκρι. Από την άλλη, για πιο χαλαρές εμφανίσεις (π.χ. καλεσμένος σε γάμο, βραδινή έξοδος), μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα, όπως το πράσινο της μέντας, το γαλάζιο ή το σάπιο μήλο.
  • Εφαρμογή και σχέδιο: Θα εκπλαγείτε από το πόσο αλλάζει η εμφάνιση με τη σωστή εφαρμογή του κοστουμιού. Πλέον, όλα τα μοντέρνα κοστούμια βγαίνουν σε γραμμή slim fit που κολακεύει την ανδρική σιλουέτα και αναδεικνύει στο μέγιστο το σχέδιο του κοστουμιού.
  • Ύφασμα: Το ύφασμα είναι καθοριστικός παράγοντας, ώστε να φανεί σωστά η εφαρμογή και το σχέδιο του κοστουμιού. Το λινό που επιλεγόταν παλαιότερα στα καλοκαιρινά ανδρικά κοστούμια τείνει να καταργηθεί, γιατί τσαλακωνόταν πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα το look να μοιάζει αφρόντιστο. Το cool wool είναι η απόλυτη τάση, γιατί είναι όσο ζεστό πρέπει τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εφαρμόζει άψογα και δεν τσαλακώνεται.
princestores.gr

Οι τάσεις στα ανδρικά κοστούμια για το 2024

Οπωσδήποτε, το κοστούμι είναι ένα διαχρονικό ντύσιμο και κάθε κομμάτι μπορείτε να το φοράτε χρόνια, χωρίς να φύγει από τη μόδα.

Αν, όμως, θέλετε να κάνετε ένα fashion statement, τότε καλό είναι να γνωρίζετε τα τελευταία trends που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία:

  • Ξεχωριστά χρώματα: Ο πιο απλός τρόπος να ξεχωρίσετε φέτος με μοντέρνα κοστούμια είναι να τα επιλέξετε σε χρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, όπως το πετρόλ, το κίτρινο, το ροδί και το φιστικί.
  • Smart casual outfit με κοστούμι: Το κοστούμι έχει το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι μπορεί να μετατραπεί σε ένα all-fit ανδρικό ένδυμα με τις κατάλληλες προσθήκες. Έτσι, μπορείτε να το κάνετε πιο casual αν το συνδυάσετε με προσεγμένα μονόχρωμα sneakers και πουκάμισο με μοτίβα ή T-shirt.
  • Three-piece κοστούμι: Από την άλλη, της μόδας είναι και το επίσημο ανδρικό ντύσιμο, οπότε μπορείτε να τολμήσετε ένα look που μας έρχεται από τα παλιά, προσαρμοσμένο βέβαια στο σήμερα. Το γιλέκο μέσα από το σακάκι είναι το απόλυτο trend και όχι άδικα, αφού δίνει αρρενωπό ακαταμάχητο στυλ.
princestores.gr

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα υιοθετήσετε στην εμφάνισή σας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι με τα κλασικά αλλά και τα πιο πρωτότυπα ιταλικά κοστούμια από τα Prince Stores. Επισκεφθείτε το site στην κατηγορία ανδρικά κοστούμια και θα εκπλαγείτε με την τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια και φυσικά με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές τους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ