Smart Life

Φαγί: Η ελληνική πλατφόρμα online delivery που πρωταγωνιστεί στην Ξάνθη και σε άλλες 13 περιοχές

Εξυπηρετεί 14 περιοχές στη χώρα και φιλοξενεί πάνω από 1.500 καταστήματα

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fagi

Στην Ξάνθη από το 2018 το delivery είναι συνώνυμο του fagi.gr 

Στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα είναι γνωστό ότι νόστιμο φαγητό αλλά και πολλά καταναλωτικά αγαθά μπορούμε να έχουμε στην πόρτα μας με πολλούς τρόπους. Σε άλλες πόλεις όμως της Ελλάδας, όπως είναι η Ξάνθη, ο τρόπος είναι ένας και λέγεται «Φαγί»

Αν λοιπόν τα σχέδιά σου για το προσεχές μέλλον περιλαμβάνουν κάποιο ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό, ή αν, ακόμα καλύτερα, σε αυτήν την πανέμορφη πόλη περνάς τα ωραία σου φοιτητικά χρόνια, ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για την πρώτη και μοναδική αμιγώς ελληνική online delivery πλατφόρμα που η ιστορία της ξεκίνησε το 2009 στη Μυτιλήνη. 

Από τότε μέχρι σήμερα το Φαγί έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς χρήστες σε όλα τα μέρη της ελληνικής περιφέρειας που έχει εξαπλωθεί. Στη ζωή του ξανθιώτικου λαού μπήκε το 2018 και στο Φαγί οι άνθρωποι της εστίασης βρήκαν τον αξιόπιστο συνεργάτη τους ώστε να διανέμουν τις γευστικές δημιουργίες και τα αγαθά τους, ενώ οι κάτοικοι απέκτησαν πρόσβαση σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας ξεκούραστα και γρήγορα παραγγέλνουν καλούδια στο σπίτι ή και στη δουλειά. Ειδικά ο φοιτητόκοσμος της πόλης το έχει λατρέψει και μάντεψε γιατί! Μα, γιατί μέσα από τη σελίδα ή μέσω της εφαρμογής για κινητά μπορεί κάποιος να παραγγείλει από μαγειρευτό, μαμαδίσιο φαγητό μέχρι αγαπημένα σουβλάκια, πίτσα αλλά και τις απαραίτητες σούπερ καφεδάρες για να βγει η φοιτητομέρα και όχι μόνο. 

Fagi.gr

Στην Ξάνθη το Φαγί προσφέρει περισσότερες από 130 επιλογές καταστημάτων που κάνουν διανομή μέσω της εφαρμογής - πάνω από 500 σε ολόκληρη τη Θράκη - ανάμεσά τους εκτός από καφέ και εστιατόρια, θα βρεις και καταστήματα με είδη supermarket, αλλά και ζαχαροπλαστεία, φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία. Στην ειδική ενότητα «agora» σε πολλές περιοχές βρίσκεις ακόμα και οπτικά, φαρμακεία, pet shops και ανθοπωλεία. Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για ένα χρήσιμο εργαλείο επιβίωσης στους απαιτητικούς καιρούς που ζούμε! 

Καθημερινά μέσα στην πλατφόρμα ανακαλύπτεις και μοναδικές προσφορές, όπως 1+1, Deal of the Day, Προσφορές Εξεταστικής για τους φοιτητές, Super Προσφορές, Παιδικά Γεύματα και άλλα πολλά που εκτός από χρόνο σου σώζουν και το χρήμα σου. 

Σκέψου ότι σήμερα, μετά από 15 χρόνια, το Φαγί λειτουργεί σε 14 περιοχές στη χώρα και εξυπηρετεί πάνω από μισό εκατομμύριο παραγγελίες τον μήνα! Σε κάποιες περιοχές μάλιστα διαθέτει ήδη και δική του υπηρεσία delivery, ενώ στο άμεσο μέλλον θα την προσφέρει σχεδόν σε όλες τις περιοχές του δικτύου του.

Fagi.gr

Το Φαγί, όπως ήδη είπαμε αλλά και όπως υποδηλώνει και το  όνομά του, είναι μια ελληνική εταιρία πράγμα που σημαίνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό το δυναμικό εγχείρημα έχουν όραμα να προσφέρουν ολοένα και περισσότερα στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που λειτουργεί, μέσα από πρωτοβουλίες που φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στα αγαπημένα του μέρη. 

Εκτός από την Ξάνθη μπορείς να απολαύσεις τις υπηρεσίες του και στη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τη Χρυσούπολη Καβάλας, το Ρέθυμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Λήμνο, τη Σάμο, το Ηράκλειο και τα Χανιά, την Ορεστιάδα, την Καβάλα και τη Λάρισα.

Και επειδή σίγουρα σε όλα αυτά τα αγαπημένα μέρη κάποια στιγμή θα σε βγάλει ο δρόμος, κατέβασε από τώρα την εφαρμογή (Google Play, iOS) στο κινητό σου για να είσαι σε ετοιμότητα για τον επόμενο προορισμό σου.

fagi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ