Smart Life

Panthenol Extra: Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο που σε βγάζει από κάθε δίλημμα

Προτάσεις απόλυτης έκφρασης φροντίδας & πολυτέλειας μαζί

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Parthenol Extra

Τα καταλληλότερα δώρα αγάπης: Panthenol Extra Retinol Anti-Aging Face Cream & Panthenol Extra Day Cream SPF15

  • Advertorial

Beauty or Bling; Απάντηση στο δίλημμα των απανταχού ερωτευμένων που ψάχνουν απεγνωσμένα δώρο ως ένδειξη της αγάπης τους, έρχεται να δώσει η Panthenol extra με δύο προτάσεις απόλυτης έκφρασης φροντίδας και πολυτέλειας μαζί. Συνδυάζοντας προϊόντα της γνωστής σειράς δερμοκαλλυντικών με ένα εντυπωσιακό κόσμημα από ασήμι 925ο δημιούργησε το απόλυτο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί να διαλέξεις μεταξύ ομορφιάς και λάμψης όταν μπορείς να έχεις και τα δυο και στην πιο οικονομική τιμή;

Panthenol Extra Love me

Σετ, ιδανική πρόταση για δώρο στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Περιλαμβάνει την Panthenol Extra Retinol Anti-Aging Face Cream, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με το πανίσχυρο αντιγηραντικό μόριο ρετινόλης και εμπλουτισμένη με bakuchiol, το 100% φυσικό δραστικό. Βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, μειώνει κηλίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η συνδυαστική δράση των ενεργών συστατικών της, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου. Το σετ συμπληρώνουν 5 ενυδατικοί οροί περιποίησης προσώπου Panthenol Extra Collagen Boost 5%, με κολλαγόνο. Ο κάθε ορός συμβάλλει στην αναγέννηση του κολλαγόνου και του δέρματος, καθώς και στην παραγωγή νέων κυττάρων που δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας της υγρασίας και βοηθάει στη διατήρηση του δερματικού πάχους. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, αναζωογόνηση των κυττάρων και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στην αποσυμφόρηση των πόρων και στην εξομάλυνση του δερματικού τόνου.

*Δώρο… μοντέρνα & κομψά σκουλαρίκια, από ασήμι 925ο, nickel free, υποαλλεργικά. Παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, για να προσφέρουν μια προσιτή πολυτέλεια σε όλους.

Panthenol Extra In love

Και αν δεν έχεις τώρα Βαλεντίνο, δεν σε εμποδίζει τίποτα να είσαι In love με την ζωή… Κάνε δώρο στον εαυτό σου το πακέτο Panthenol Extra In love! Περιλαμβάνει την Panthenol Extra Day Cream SPF15, ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη SPF15 και φίλτρα UVA για επιδερμίδα υγιή, λαμπερή και ενυδατωμένη. Το σετ περιλαμβάνει επίσης το Panthenol Extra Body Milk, ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος 48h για περιποίηση, προστασία και θρέψη της επιδερμίδας. Μειώνει την ξηρότητα, αναζωογονεί τα κύτταρα, χαρίζει λάμψη & ελαστικότητα.

*Δώρο… μοντέρνα & κομψά σκουλαρίκια, από ασήμι 925ο, nickel free, υποαλλεργικά. Παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, για να προσφέρουν μια προσιτή πολυτέλεια σε όλους.

Panthenol Extra

Διαθέσιμα σε φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & στο medisei.grfacebookinstagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ