Smart Life

iSENZIA: Ένα cool party, με neon χρώματα και νέες γεύσεις

Σε μια ξεχωριστή νύχτα δοκιμάσαμε μια νέα και ανατρεπτική γευστική εμπειρία

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oι νέες γεύσεις iSENZIA

PULZE: Watermelon Crush, Berry Crush, Menthol Crush, οι νέες γεύσεις ράβδων τσαγιού iSENZIA και το πάρτυ που απολαύσαμε στο Anassa City Events

Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι σου Δευτέρα βράδυ σχεδόν μεσάνυχτα. Υπάρχει μια αίσθηση περηφάνιας και χαράς που σε συνοδεύει. Είναι άλλωστε κι ένα σημάδι πώς η εβδομάδα που ακολουθεί θα κυλήσει επιτυχημένα. Πώς μπορεί όμως μια εβδομάδα να ξεκινήσει όντως επιτυχημένα; Με ένα συναρπαστικό πάρτι φυσικά. Κι υπάρχουν μερικά «άχαστα» green flags για το πόσο όμορφα μπορεί να εξελιχθεί ένα πάρτι. Ένα από αυτά είναι να φροντίσει ο dj να βάλει την κατάλληλη στιγμή το Players από αυτή τη φοβερή τύπισσα που ακούει στο όνομα Coi Leray, ένα κομμάτι που αγαπώ πολύ και έχει ξεχωριστή θέση και στο airplay του Voice 102,5. Όταν λοιπόν ακούστηκε η εισαγωγή του στο πάρτι για το λανσάρισμα των νέων γεύσεων iSENZIA την περασμένη Δευτέρα (29/1) στο Anassa City Events -έναν πολυτελή χώρο με ωραία αισθητική- ήξερα ότι η βραδιά αυτή δεν θα με απογοητεύσει.

iSENZIA: Oι νέες γεύσεις ράβδων τσαγιού και το party στο Anassa City Events

Όλα ξεκίνησαν για εμάς γύρω στις 19.00. Μουσική, χορός, τραγούδι, chitchat με αγαπημένους φίλους των media, γέλιο, δροσερά κοκτέιλ, ήταν μερικά από εκείνα που έκαναν λίγο-πολύ, τη βραδιά αξέχαστη. Aνάμεσα στα green flags ήταν βέβαια και η παρουσία του Νίκου Μορφέση στα decks και το χάρισμά του να δημιουργεί με τα beats του ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτικό vibe στην ατμόσφαιρα μέχρι -να κι ένα επιπλέον green flag- να κρατήσουν επάξια την σκυτάλη της βραδιάς οι INCO. Το συγκρότημα που εδώ και 4-5 χρόνια έχει κερδίσει δίκαια τον τίτλο μιας από τις πιο διασκεδαστικές μπάντες που μπορείς να ακούσεις, έκανε το ξεχωριστό show του και ανέβασε τους παλμούς. O Hλίας Μπόγδανος έχει πάντοτε τόση ενέργεια στην σκηνή άλλωστε, που σε παρασέρνει- ποιος δεν θυμάται την στιγμή των push ups όσο τραγουδούσε παράλληλα;- ενώ η έκπληξη με την Χριστίνα Σάλτη να παίρνει το μικρόφωνο για μερικά λεπτά έκανε το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Το μεγαλύτερο όμως green flag ή μάλλον τα τρία μεγαλύτερα green flags δεν βρίσκονταν στο dj booth ή στο stage αλλά στις τρεις εντυπωσιακές προθήκες, που υπήρχαν στο χώρο, οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τις 3 νέες γεύσεις ράβδων τσαγιού iSENZIA. Προσωπική αγαπημένη το μωβ Berry Crush που μύριζε υπέροχα και σου άφηνε μοναδικά την πλούσια αίσθηση των berries. Το κόκκινο Watermelon Crush από την άλλη είχε αυτή τη γλυκιά γεύση του καρπουζιού και έγινε όντως το crush αρκετών παραβρισκόμενων ενώ το μπλε Menthol Crush με τις δροσερές νότες μέντας αγαπήθηκε ήδη πολύ. Όλα τους με φύλλα από τις ποικιλίες Oolong και πράσινου τσαγιού, μα το κάθε ένα με τη δική του ιδιαίτερη και μοναδική γεύση.

Oι νέες γεύσεις iSENZIA

Αφού τα τοποθετώ εναλλάξ στην ντιζαινάτη συσκευή Pulze Heated Tobacco 2.0 Limited Edition σε χρώμα winter green- θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο πίστεψε με, με ένα απλό κλικ στο φίλτρο έχω άλλοτε πιο γλυκιά, φρουτένια και άλλοτε πιο δροσερή γεύση. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι οι θερμαινόμενες ράβδοι iSENZIA είναι σχεδιασμένες από φύλλα τσαγιού και δεν περιέχουν καπνό, προσφέροντας μια ανατρεπτική και #notobacco γευστική εμπειρία, την οποία είμαι σίγουρη ότι αναζητούσες κι εσύ. Το iSENZIA είναι ένα καινοτόμο προϊόν, χωρίς καπνό που τοποθετεί σε τελείως άλλο level τη γευστική εμπειρία που προσφέρει η συσκευή θέρμανσης PULZE!

Τρία χρώματα, τρεις μοναδικές γεύσεις -αυτές βρέθηκαν στο επίκεντρο του πάρτι και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισαν τις εντυπώσεις. Διότι, μπορεί όλα τα smartphones να σηκώθηκαν ψηλά μόλις οι INCO άρχισαν να παίζουν το «Για πάντα», ωστόσο νωρίτερα τα stories και τα reels που ανέβαιναν από το εντυπωσιακό αυτό event ήταν γεμάτα από τα τρία νέα «crushes» μας, δικαιώνοντας απόλυτα το #flavourthatmovesyou. Οι γεύσεις τους βέβαια ξεχωρίζουν, όπως ξεχωρίζει και η συσκευή μου αφού στο ειδικό bar σχεδίασαν πάνω της το όνομα μου με ένα λευκό αστεράκι, άκρως ινσταγκραμικό!

Το λανσάρισμα των νέων θερμαινόμενων sticks iSENZIA δεν θα γινόταν ωστόσο, να μην πλαισιωθεί με glam ή fun twist. Έτσι λοιπόν οι πιο καλλιτεχνικές προσωπικότητες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν facepainting με neon χρώματα εμπνευσμένα από τις τρεις συσκευασίες των iSENZIA. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου πάνω από τα φούξια και μπλε λουλούδια με στρας και γκλίτερ της διπλανής μου στο beauty bar. «Ακριβώς το ίδιο θα ήθελα κι εγώ» λέω στην make up artist κι έτσι κι έγινε.

Από το πλούσιο event δεν έλειψαν τα λαμπερά χαμόγελα και τα τρανταχτά γέλια από το ειδικά σχεδιασμένο photobooth με τα iSENZIA-inspired props. Τα βίντεο που βγάλαμε ήταν fun και ανέβηκε αμέσως στα insta stories μας κερδίζοντας καρδιές και thumbs up. «Θα το κάνουμε ξανά» λέω στην φίλη μου. Όλοι μας πάντως, πέρα από τα activations, είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε και signature cocktails κατάλληλα επιλεγμένα ώστε να κάνουν ιδανικό pairing με τις τρεις γεύσεις των νέων ράβδων iSENZIA. Φούξια το εκρηκτικό κοκτέιλ μου με ρούμι, lime, blueberry όπως το total outfit μου, τυχαίο;

Ωραίος κόσμος, δυνατά tunes, ένα εκρηκτικό live και όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νέες συναρπαστικές γεύσεις μάς περίμεναν στο πιο δυνατό event της πόλης. Αν ήσουν εκεί, ξέρεις τι ζήσαμε. Αν δεν τα κατάφερες, άσε πίσω σου το FOMO (και τον καπνό, μην ξεχνιόμαστε) και αναζήτησε τις νέες γεύσεις iSENZIA που ήρθαν για να σε συναρπάσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ