Smart Life

CU + Vodafone TV: Ήρθε η ώρα να γίνεις ο master των σειρών

Με τη νέα προφορά CU και Vodafone TV μαζί, θα βλέπεις όσα θέλουν όλοι να δουν

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζήσε το πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό ταξίδι ψυχαγωγίας με CU και Vodafone TV μαζί.

Tα CU Combo πακέτα σου προσφέρουν το αποκλειστικό περιεχόμενο του Vodafone TV για να απολαύσεις τις σειρές των HBO και Warner Bros.

Η ζωή πολλές φορές τα φέρνει έτσι που δεν είσαι πάντα ο δικός σου σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά ούτε και πρωταγωνιστής. Δουλειά, υποχρεώσεις, λογαριασμοί σε κατακλύζουν, με αποτέλεσμα συνήθως να τρέχεις και να μην φτάνεις και ο χρόνος για εσένα να είναι περιορισμένος. Δεν κάνεις αυτά που θέλεις γιατί δεν έχεις χρόνο ή όταν έχεις χρόνο απλά είσαι κουρασμένος/η. Αν βαρέθηκες λοιπόν να μην είσαι σε πρώτο πλάνο, συνέχισε να διαβάζεις γιατί το Vodafone CU υπόσχεται να μετατρέψει την καθημερινότητα σου σε μια επική εμπειρία. To πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό ταξίδι ψυχαγωγίας ξεκινάει γι αυτό προσδέσου γιατί απογειωνόμαστε!

Για πρώτη φορά CU και Vodafone TV μαζί! | Vodafone CU

Για πρώτη φορά τα CU Combo πακέτα σου προσφέρουν εκτός από χρόνο ομιλίας, μηνύματα και data, το αποκλειστικό περιεχόμενο του Vodafone TV για να μην βαριέσαι ποτέ. Έτσι θα βλέπεις πρώτος/η όσα θέλουν όλοι να δουν, σαν τον πρωταγωνιστή που από πάντα ήξερες πως είσαι, απολαμβάνοντας μοναδικές βραβευμένες σειρές των HBO και Warner Bros

Υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα! Δραματικές εφηβικές σειρές που θα είναι για πάντα το guilty pleasure μας όπως το “Euphoria”, θρίλερ σαν το “The Last Of Us” για τους πιο θαρραλέους, αλλά και το ανεπανάληπτο “House of the Dragon” ή το πολυσυζητημένο “The Idol”. Και για όσους δεν μπορούν να δεσμευτούν με τα πολλά επεισόδια μιας σειράς έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητες ταινίες σε Α’ Προβολή, όπως το “Don’t Worry Darling” ή το “Dune”, αλλά και ελληνικές παραγωγές όπως το πολυαγαπημένο “Milky Way” του Βασίλη Κεκάτου, οπότε ετοιμάσου για πολλές ακόμα επικές ώρες streaming.

Ζήσε το πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό ταξίδι ψυχαγωγίας με CU και Vodafone TV μαζί

Σκέψου το: είτε κάθεσαι στον καναπέ το βράδυ και στην τηλεόραση δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον, είτε σε ένα λεωφορείο και κάνεις μια μεγάλη διαδρομή, είτε σε κάποια δημόσια υπηρεσία και περιμένεις να έρθει η σειρά σου πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις overthink τις υποχρεώσεις σου, μπορείς απλά να χαλαρώνεις. 

Ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τον εσωτερικό σου κριτικό και πρωταθλητή των μαραθώνιων προβολών, γιατί η Vodafone σου προσφέρει το πιο αξιοζήλευτο πακέτο ανεβάζοντας την ψυχαγωγίας σου σε άλλο λέβελ. Γίνε ο πρωταγωνιστής του ελεύθερού σου χρόνου και δες όλες τις αγαπημένες σου σειρές που πάντα πίστευες πως δεν έχεις χρόνο να δεις μόνο με μόλις 2,5€ extra/μήνα στα CU combo πακέτα, προσθέτοντας το OTT - δηλαδή θέαση μέσω κινητου, tablet και smart TV - σχεδόν δωρεάν στο υπάρχον τηλεφωνικό σου πλάνο.

Ζήσε το πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό ταξίδι ψυχαγωγίας με CU και Vodafone TV μαζί

Δεν πρόκειται απλά για tv shows, αλλά για την απόλυτη ευκαιρία να γίνεις το αστέρι της δικιάς σου σειράς με τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το περιεχόμενο που ο κόσμος αγαπά. Φαντάσου ότι μπορείς επιτέλους να συμμετέχεις σε εκείνες τις θερμές συζητήσεις για το τι θα γίνει τελικά στο “Euphoria”, αλλά και να μην ξεμένεις ποτέ από νέες σειρές. Παραδέξου πως είναι πολύ κουραστικό να ρωτάς από εδώ και από εκεί συνεχώς για κάποια πρόταση. Ατελείωτο περιεχόμενο και ατελείωτα συναισθήματα, όλα αυτά μόνο με 2,5€/μήνα επιπλέον. 

Μπες και εσύ σε αυτό τον κόσμο απεριόριστης σύνδεσης και ψυχαγωγίας, ενεργοποιώντας ένα από τα νέα CU Combo πακέτα μέσω του My CU App ή σε ένα κατάστημα Vodafone, για να έχεις εσύ αποκλειστικά τα ηνία και να καθορίζεις σαν πρωταγωνιστής την ψυχαγωγική σου μοίρα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ