Smart Life

Παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση την ημέρα των Χριστουγέννων

Γίνε κι εσύ παιδί και απόλαυσε τις «ζεστές» στιγμές των γιορτών αγκαλιά με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι και τους ανθρώπους που αγαπάς!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι την ημέρα των Χριστουγέννων

Τώρα είναι η ώρα να επιλέξεις το παιχνίδι που θα συντροφεύσει εσένα και την παρέα σου φέτος τις γιορτές.

Γιορτές, οικογενειακές συγκεντρώσεις, ζεστό φαγητό, αγάπη και… ξενοιασιά! Τα Χριστούγεννα φτάνουν κι είμαστε σίγουροι πως κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έναν ολόκληρο χρόνο περιμένουν πώς και πώς την απόλυτη ημέρα του χρόνου. Γίνεσαι κι εσύ παιδί και απολαμβάνεις τις ατελείωτες ώρες διασκέδασης παίζοντας επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Μην ντρέπεσαι να το παραδεχτείς και σε εμάς το ίδιο συμβαίνει! Γι’ αυτό και είναι τώρα η ώρα να επιλέξεις το παιχνίδι που θα συντροφεύσει εσένα και την παρέα σου φέτος τις γιορτές.

Μπορεί να είναι παζλ, μπορεί επιτραπέζιο, ίσως παιχνίδι ρόλων ή κάποιο DIY. Το σίγουρο είναι πως αξίζει να κάνεις δικό σου το καλύτερο και να κανονίσεις από τώρα τις λεπτομέρειες για την ημέρα εκείνη. Κι αν δεν έχεις προγραμματίσει ακόμα πολλά, μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ και γι’ αυτό σου ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό, ώστε να μπορέσεις να βρεις γρήγορα και εύκολα τις καλύτερες προτάσεις για τις ιδανικότερες χριστουγεννιάτικες επιλογές στις πιο προσιτές τιμές.

Monopoly

Μοnopoly ίσον… σταθερή αξία

Θυμήσου απλά πόσες «εργατοώρες» έχεις καταναλώσει στη ζωή σου παίζοντας Monopoly με τους αγαπημένους σου! Μήπως να κάνεις το ίδιο και φέτος; Αγωνία, αψιμαχίες, συγκρούσεις και αγοραπωλησίες… Αν δεν συνθέτουν όλα αυτά τη χρυσή συνταγή για το απόλυτο παιχνίδι της ημέρας των Χριστουγέννων, τότε ποια; Λάβε δε υπόψιν πως το κλασικό και πολυαγαπημένο επιτραπέζιο ήρθε ανανεωμένο με καινούρια πιόνια. Διάλεξε όποιο θέλεις και μπες δυναμικά στο ταμπλό. Μην ξεχνάς ότι είναι κατάλληλο για 2-9 παίκτες και ηλικίες 8+. Το κλασικό επιτραπέζιο που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές διαθέτει νέα πιόνια για σούπερ παιχνίδι. Διάλεξε όποιο θες και ξεκίνα! Μόνο ένας νικητής υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Θα είσαι εσύ;

Μυστήρια στο Πεκίνο

Μυστήρια στο Πεκίνο… και στο σπίτι σου

Αν όμως έχεις καταλήξει στην επιλογή ενός επιτραπέζιου, δεν γίνεται με τίποτα να μην σου προτείνουμε ακόμα ένα παιχνίδι που σίγουρα θα απογειώσει εσένα και την παρέα σου. Για ποιο μιλάμε; Μα φυσικά για τα Μυστήρια στο Πεκίνο. Ταξίδεψε μέχρι την Κίνα, γίνε ο Νούμερο ένα βοηθός του αρχηγού της αστυνομίας και λύσε το μυστήριο σαν πραγματικός… ντετέκτιβ. Ξέρεις κι εσύ πως όσοι το έχουν επιλέξει μία φορά, επιστρέφουν σε αυτό πάλι και πάλι. Και είναι απόλυτα λογικό. Μια σειρά από περίεργα περιστατικά έχουν συμβεί στους δρόμους του Πεκίνου. Ο μόνος που μπορεί να εξιχνιάσει τα μυστήρια είσαι εσύ, ο καλύτερος ντετέκτιβ! Ο αρχηγός της αστυνομίας σε χρειάζεται. Επισκέψου τα σημεία-κλειδιά για την έρευνά σου και σύλλεξε τα απαραίτητα στοιχεία για να φτάσεις στον ένοχο! Κρυπτογραφημένα μηνύματα, ειδικές κάρτες και ανακρίσεις είναι λίγα από τα αυτά που θα ζήσεις περιπλανώμενος από το παλάτι μέχρι την ψαραγορά του Πεκίνου. Μην σταματήσεις πουθενά, είσαι πολύ κοντά στον ένοχο. Kι όλα αυτά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ultimate Magic

Ταξίδι σε έναν μαγικό κόσμο

Χριστούγεννα όμως σημαίνει και… μαγεία. Όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τον εαυτό σου, τι θα έλεγες να επιλέξεις για εσένα και την παρέα σου έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς θα κάνεις τα πρώτα σου… μαγικά, αφήνοντας τους γύρω με το στόμα ανοιχτό; Αν σε πείσαμε, επίλεξε το υπέροχο σετ Marvin's Magic, ή αλλιώς την τέλεια αρχή για τους μικρούς μάγους! Η υπέροχη συλλογή από 250 απίστευτα μαγικά κόλπα που είναι εγγυημένο ότι θα καταπλήξουν και θα ενθουσιάσουν το κοινό, περιλαμβάνει διαδραστικά μαγικά κόλπα συν οδηγίες-βίντεο μέσω της δωρεάν εφαρμογής Marvin Magic. Το σετ περιλαμβάνει οδηγίες στα ελληνικά, ώστε να μπορέσουν μικροί και μεγάλοι μάγοι να τελειοποιήσουν τα κόλπα τους!

Σοκολατομηχανή Γλειφιτζούρια

Φτιάξε τη δική σου σοκολάτα και ζήσε τα πιο… γλυκά Χριστούγεννα!

Οι προτάσεις δεν τελειώνουν εδώ. Για φέτος τις γιορτές, διαλέγουμε για σένα τα καλύτερα, αλλά και τα πιο πρωτότυπα δώρα. Και μιας και μιλάμε για μη συνηθισμένες επιλογές, τι θα έλεγες τις μέρες των Χριστουγέννων, να κεράσεις την παρέα σου μερικά σοκολατένια γλειφιτζούρια; Πώς θα το κάνεις αυτό; Με τη σοκολατομηχανή της AS που σου δίνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα πιο λαχταριστά, σοκολατένια δώρα για τους αγαπημένους σου! Διάλεξε τη σοκολάτα που προτιμάς, λιώσε τη, δώσε σχήμα και τύλιξε με τις συσκευασίες και τις κορδέλες που θα βρεις στο κουτί. Στη συσκευασία έχεις όλα τα σύνεργα που θα χρειαστείς. Είναι διασκεδαστικό, εύκολο και ασφαλές να φτιάξεις το τέλειο δώρο για την οικογένεια σου, τους φίλους σου... ή για τον εαυτό σου! Εμάς μας άνοιξε ή όρεξη, εσένα ακόμα;

Μικρόφωνο iDance Karaoke PM10

 

Xριστούγεννα ώρα για… τραγούδι και χορό

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τη χαρά! Και η χαρά με το τραγούδι και τον χορό. Για τον λόγο αυτό, το μικρόφωνο iDance Karaoke PM10 είναι μία από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις για αυτές τις γιορτές. Το μικρόφωνο έχει εσωτερικό μεγάφωνο, για να μπορείς να τραγουδάς παντού, ενώ μέσω Bluetooth μπορείς να το συνδέσεις με διάφορες υπηρεσίες μουσικής ή εφαρμογές, ώστε να έχεις όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκάδες επιλογές του τραγουδιού με το οποίο θα ξεφαντώσεις. Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο. Άσε στην άκρη τις ντροπές και τις σκέψεις, επίλεξε την αγαπημένη σου μουσική και πιάσε το τραγούδι όποτε και όπου θες. Είτε τώρα στις γιορτές, είτε είσαι σε πάρτι γενεθλίων, είτε στο δωμάτιό σου με το Party Mic της iDance το πάρτι είναι πάντα εδώ! Έχεις όμως κι άλλη μια μοναδική δυνατότητα για να περάσεις πια… σε άλλα επίπεδα και να ξεχάσεις πως βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Μπορείς να μιξάρεις τη φωνή σου και να δώσεις έντονο χρώμα στο πάρτι με τα disco lights! Mε επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί έως και 6 ώρες, το πάρτι δε σταματά ποτέ. Ζήσε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα της ζωής σου και καλή διασκέδαση!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ