Smart Life

Το myAlpha Vibe κάνει το χαρτζιλίκι παιχνιδάκι όπου και αν βρίσκεστε

Για να αποδείξτε στα παιδιά σας ότι ως γονείς είστε πολύ μπροστά… όπως και στην εφηβεία σας.

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το myAlpha Vibe κάνει το χαρτζιλίκι παιχνιδάκι όπου και αν βρίσκεστε

myAlpha Vibe: Η νέα υπηρεσία της Alpha Bank που κάνει το χαρτζιλίκι των εφήβων εύκολη υπόθεση.

Τα παιδιά έχουν αμέτρητες ανάγκες, συναισθηματικές αλλά και υλικές, και εμείς οι γονείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό -και ας μην τα καταφέρνουμε πάντα- για να μην τους λείψει τίποτα. Όσο μεγαλώνουν όμως, και κυρίως στην εφηβεία, έχουν αδιαμφισβήτητα και πολύ περισσότερα έξοδα. Χρήματα για να φάνε στο σχολείο, να πάρουν κάτι για το φροντιστήριο, να βγουν με τους φίλους τους τα Σαββατοκύριακα και για το ταξί μετά, γιατί δεν μπορούμε πάντα να τα παραλάβουμε όπου και αν βρίσκονται, εκδρομές με συμμαθητές-ακόμη θυμάμαι το φόρεμα που είχα αγοράσει στην πενθήμερη, δώρα για τα πάρτι των φίλων τους κ.ά. Όσο φτάνουν λοιπόν την ώρα της ενηλικίωσης έχουν πολύ παρόμοιες ανάγκες με έναν εργαζόμενο αλλά χωρίς εισόδημα. «Μαμά, μπαμπά θα μου δώσεις για... », μια φράση η οποία μόλις ακουστεί κινητοποιεί κάθε γονιό. Πού μπορούμε να ξέρουμε όμως πόσα χρήματα θα χρειαστεί εν τέλη για να μην αγχωνόμαστε ότι δεν θα ξεμείνει τη νύχτα κάπου χωρίς μετρητά;

Για αυτό ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ψάχνετε στο πορτοφόλι σας για μετρητά, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι λίγο απαρχαιωμένο όταν ζούμε σε μια εποχή που μπορείς να κάνεις τα πάντα online. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε και το myAlpha Vibe, ο πιο σύγχρονος τρόπος να στείλετε χρήματα στο παιδί σας, έτσι απλά, από το κινητό σας… στο δικό του!

Το myAlpha Vibe κάνει το χαρτζιλίκι παιχνιδάκι όπου και αν βρίσκεστε

Ένας νέος τρόπος που συγχρονίζει τις ανάγκες και τα θέλω, παιδιών και γονιών παρόλο που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές. Ειδικά σχεδιασμένο για εφήβους ηλικίας 15 έως 18 ετών, ανά πάσα στιγμή και με απόλυτη ασφάλεια μπορείτε να στείλετε όποιο ποσό επιθυμείτε απευθείας στη δική του ψηφιακή κάρτα, δίνοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές τόσο μέσω POS όσο και σε online περιβάλλον, γρήγορα και με ασφάλεια. Και επειδή όλοι ξέρουμε πόσο απρόσεκτα είναι συνήθως τα παιδιά, με αυτή την καινοτομία της Alpha Bank, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει την φυσική κάρτα σας αλλά ούτε και να του τελειώσουν τα χρήματα. Επίσης δεν ξεμένουν από λεφτά φυσικά ούτε στο εξωτερικό, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν το myAlpha Vibe όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Αντίστοιχα για τους φοιτητές εξωτερικού και εσωτερικού, αλλά και για όλους του νεαρούς ενήλικες που έχουν ανάγκη κάποια χρήματα, το myAlpha Vibe συνεχίζει και μετά τα 18 και για 5 χρόνια από την έκδοσή του. Το ηλικιακό όριο των 18 αφορά μόνο την απόκτηση της κάρτας και συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ακόμα και μετά την ενηλικίωση.

Και εδώ πολύ εύλογα θα μου πείτε, είχαμε και τις προπληρωμένες κάρτες, κοινώς prepaid, που μπορούσαν να έχουν ψηφιακή μορφή αντίστοιχα, ποια η διαφορά; Με το myAlpha Vibe μπορείτε να καθορίσετε εσείς τα όρια στο τι και πού μπορούν να ψωνίσουν ή να ξοδέψουν, πάντα σχετικά με την ηλικία τους. Συνεπώς γνωρίζετε τι πληρώνουν και πόσο, διότι λαμβάνετε ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, ενώ δεν επιτρέπονται συναλλαγές που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους, όπως σε ιστοσελίδες και καταστήματα με τυχερά παιχνίδια και οινοπνευματώδη ποτά. Μπορείτε επίσης να επιλέγετε εσείς το ημερήσιο όριο αγορών, μαθαίνοντας στα παιδιά να είναι περισσότερο ανεξάρτητα, λιγότερα σπάταλα αλλά και υπεύθυνα, έχοντας πάντα πρόσβαση στο χαρτζιλίκι τους πατώντας ένα κουμπί. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας προστατεύεται πλήρως με push notifications αλλά και βιομετρικά στοιχεία.

Το myAlpha Vibe κάνει το χαρτζιλίκι παιχνιδάκι όπου και αν βρίσκεστε

Πώς δίνετε χαρτζιλίκι online με το myAlpha Vibe:

Η χρήση της υπηρεσίας είναι πραγματικά παιχνιδάκι, αφού σε λίγα μόλις βήματα είναι δικό σας και αφού συνδεθείτε μια φορά, ξεγνοιάζετε για πάντα! Ξεκινάτε τη διαδικασία μπαίνοντας στο ΜyAlpha Mobile όπου επιλέγετε το πακέτο myAlpha Vibe της αρεσκείας σας, καθώς υπάρχει λειτουργία για παραπάνω από ένα παιδιά. Συμπληρώνετε τον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίον θα στέλνετε χρήματα και λαμβάνετε στο κινητό σας έναν ειδικό σύνδεσμο από όπου κατεβάζετε το myAlpha Vibe. Η κάρτα είναι σχεδόν έτοιμη, αρκεί μόνο να συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού εκδίδοντας άμεσα την ψηφιακή κάρτα. Στη συνέχεια, σκανάρετε τον κωδικό που εμφανίζεται στο κινητό του παιδιού και συγχρονίζονται οι δύο εφαρμογές. Είστε έτοιμοι, με την ψηφιακή κάρτα άμεσα ενεργοποιημένη για φόρτιση, χωρίς άγχη και αποδεικνύοντας στα παιδιά σας ότι ως γονείς είστε πολύ μπροστά… όπως και στην εφηβεία σας. 

Παραπάνω πληροφορίες για το πώς ενεργοποιείτε και διαχειρίζεστε το myAlpha Vibe δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ