Smart Life

7 συμβουλές ζωής για οργάνωση και παραγωγικότητα

Για εσένα που μόνιμα τρέχεις και δεν φτάνεις, άσε τα smartphones της TCL με τεχνολογία NXTPAPER να σε βοηθήσουν

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TCL_NXTPAPER

Πώς τα νέα smartphone της TCL με τεχνολογία NXTPAPER θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την οργάνωση και παραγωγικότητα που αναζητάς

Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και οι λοιποί Γαλάτες χάρη στο μαγικό φίλτρο ήταν παντοδύναμοι, εμείς όμως δεν έχουμε δυστυχώς ούτε υπερδυνάμεις ούτε κάποια μυστική συνταγή επιτυχίας. Συνήθως τρέχουμε πρωί βράδυ, και οι υποχρεώσεις τρέχουν και αυτές πίσω μας. Σε πολλούς αυτή η πραγματικότητα δίνει μια μικρή ικανοποίηση, νιώθουμε λίγο ηρωικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ παραγωγική και σίγουρα ανθυγιεινή. Aντί να προσποιούμαστε τους υπερήρωες ή προσπαθούμε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια, μια καλύτερη οργάνωση και ένα μικρό διάλειμμα ίσως είναι καλύτερη λύση.

Ζούμε βέβαια σε μια εποχή που εκτός από τρελούς ρυθμούς έχει και κάποια χρήσιμα gadgets που μας βοηθούν να οργανωθούμε και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Με τη νέα κυκλοφορία των τηλεφώνων NXTPAPER, η TCL προσφέρει αναβαθμισμένες οπτικές εμπειρίες με άνεση για τα μάτια, που καλύπτουν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών. Η τεχνολογία πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης που μοιάζει με χαρτί TCL NXTPAPER, μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη σε επιλεγμένα tablet και laptops TCL, όμως τώρα οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια οθόνη NXTPAPER στην τσέπη τους. Τα νέα smartphones TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G γίνονται οι πρώτες και μοναδικές συσκευές smartphone στον κόσμο που προσφέρουν μια επαναστατική full color paper-like οπτική.

Πώς τα νέα smartphones της TCL με τεχνολογία NXTPAPER σε βοηθούν στην οργάνωση και την παραγωγικότητα

Ψηφιακή αποσυμφόρηση 
Όπως έμαθες να ξεκαθαρίζεις τις ντουλάπες σου, το ψυγείο και τα ράφια του μπάνιου, έτσι πρέπει να κάνεις με τα ψηφιακά σου αρχεία, όχι μόνο όταν γεμίζει η μνήμη της συσκευής σου.  Σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν σημάδια άγχους και αυξημένου στρες που προκαλούνται από τη συσσώρευση και την ακαταστασία σε emails, ηλεκτρονικές φωτογραφίες, screenshots, αρχεία εργασίας και ό,τι άλλο αποθηκεύουν. Το TLC 40 NXTPAPER διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 256GB και μνήμη RAM 8GB + 8GB RAM Expansion και το TLC NXTPAPER 5G μνήμη 6GB + 6GB RAM Expansion. Αναφερόμαστε στη μεγαλύτερη μνήμη σε αυτήν την κατηγορία smartphone που επιτρέπουν στο χρήστη να μετακινείται γρήγορα ανάμεσα σε πολλαπλές εφαρμογές βελτιώνοντας την παραγωγικότητά τους, αλλά και κάνοντας τη διαδικασία του digital declutter παιχνιδάκι.

TLC Smartphone

Λίστες και οργάνωση 
Τις λίστες ή θα τις αγαπάς ή θα σε αγχώνουν. Όμως αν μη τι άλλο το να καταγράφεις τα πάντα σε βοηθάει να αντιλαμβάνεσαι τον όγκο των υποχρεώσεων και να μην ξεχνάς ή να χάνεις προθεσμίες. Η δημιουργία ψηφιακών λιστών όμως πρέπει να είναι το ίδιο λειτουργική και εύκολη με τις φυσικές για να την υιοθετήσεις. Η οθόνη smartphone με την πιστοποίηση TÜV χωρίς αντανακλάσεις, προσφέρει αντιθαμβωτική (anti-glare) λειτουργικότητα που επιτυγχάνεται με την δημιουργία μιας ματ υφής που μοιάζει με χαρτί. Σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό ανθεκτικό στις μουτζούρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάνει την ανάγνωση πιο άνετη από ποτέ ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις μια μέρα σε εξωτερικούς χώρους.

TCL_NXTPAPER

Καθημερινές σημειώσεις 
Οι λίστες μπορούν να λειτουργήσουν και ως πηγή έμπνευσης και ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Αντί για bullet points όμως, μπορείτε να κρατήσετε ένα ψηφιακό journal με όλες σας τις σκέψεις, τις ιδέες, τις ανησυχίες και δίνοντας ένα θετικό πρόσημο μπορούν να αποτελέσουν μία πρακτική για μια πιο ισορροπημένη ψυχική υγεία. Με τα notes επίσης μπορείτε επίσης να κρατήσετε σημειώσεις για την δουλειά ή για τις σπουδές σας και να ανατρέξετε σε αυτές από παντού και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε τετράδια και περιττό βάρος. Είτε κρατάτε σημειώσεις, σχεδιάζετε ή ελέγχετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις, η εκπληκτική εμπειρία της paper-like οθόνης γίνεται ακόμα πιο αυθεντική και αβίαστη όταν συνδυάζεται με το συμβατό T-pen του TCL 40 NXTPAPER. Η κομψή σχεδίαση 7,89 mm και το κομψό 2D πίσω κάλυμμα κάνουν τη συσκευή άνετη στο κράτημα.

TCL_NXTPAPER

Εργασιακή χρήση 
Εκτός από τα καινοτόμα smartphones, το TCL NXTPAPER 11 tablet είναι επίσης μια επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει. Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις, να συντάξετε κείμενα, να σχεδιάσετε, να κάνετε power points και γενικότερα καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Διαθέτει full color paper-like οθόνη 2K 11 ιντσών με αναβαθμισμένη φωτεινότητα, απαράμιλλη προστασία ματιών και εξαιρετικό σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία NXTPAPER 2.0, η φωτεινότητα της οθόνης του tablet είναι η καλύτερη στην κατηγορία του, με έως και 500 nits, ενώ εξακολουθεί να υπερβαίνει τα σημεία αναφοράς της TÜV για μείωση του μπλε φωτός, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να εργάζονται με ασφάλεια χωρίς να καταπονούν τα μάτια τους. Επιπλέον, η λειτουργία ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας χρώματος επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το θερμό και το ψυχρό τόνο της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, με αποτέλεσμα μια πιο άνετη και προσαρμοσμένη εμπειρία προβολής. Με βάρος μόλις 462g και πάχος μόλις 6,9mm, το εξαιρετικά φορητό TCL NXTPAPER 11 είναι το ελαφρύτερο tablet στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πλούσια οπτική εμπειρία. H τεράστια μπαταρία 8000mAh υποστηρίζει έως 10ώρες online streaming. Τέλος, η λειτουργία του split screen σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δύο ή περισσότερες εφαρμογές δίπλα-δίπλα, επιτρέποντας εργασίες όπως η περιήγηση στον ιστό ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο ή η σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ ανατρέχετε σε έγγραφα.

TCL_NXTPAPER

Υγεία και ευεξία
Πολλά smartphones διαθέτουν ενσωματωμένες εφαρμογές παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας. Αυτές οι εφαρμογές μετρούν βήματα, την απόσταση που περπατήσατε ή τρέξατε και υπολογίζουν τον αριθμό των θερμίδων που κάψατε. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εφαρμογές για να παρακολουθείτε τις συνήθειες του ύπνου σας, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, ακόμη και τα επίπεδα άγχους. Αντίστοιχα, μπορείτε να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή χρησιμοποιώντας εφαρμογές που παρακολουθούν την πρόσληψη τροφής και παρέχουν διατροφικές πληροφορίες. Τα νέα smartphone της TCL προσφέρουν αμέτρητες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε το μενού τους στις ανάγκες σας. Μπορείτε να οργανώσετε την αρχική σας οθόνη, να δημιουργήσετε συντομεύσεις και να ρυθμίσετε widgets για γρήγορη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες για την υγεία σας.

TCL_NXTPAPER


Διασκέδαση και χαλάρωση 
Το να βρεις μέσα στο τρέξιμο λίγο ελεύθερο χρόνο δεν είναι ακατόρθωτο, παρά ένα σύνολο μικρών καθημερινών αλλαγών. Ολοκληρώνοντας μια εργασία, κάνε ένα μικρό πεντάλεπτο διάλειμμα, προτού καταπιαστείς με την επόμενη. Να πάρεις μια ανάσα, να αφήσεις πίσω το προηγούμενο, να συντονιστείς με το επόμενο. Σε όλες αυτές τις στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και διασκέδασης το αγαπημένο σου smartphone είναι εκεί δίπλα σου. Να δεις τις αγαπημένες σου σειρές, να διαβάσεις βιβλία, να ψωνίσεις online και ό,τι άλλο σε ευχαριστεί χωρίς να κουράζονται τα μάτια σου -με πιστοποίηση hardware από την TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό χρόνο οθόνης στο τηλέφωνο, με μια πιο άνετη εμπειρία έγχρωμης paper-like προβολής, διατηρώντας την αρχική ισορροπία χρωμάτων. Επιπλέον, ένας ενσωματωμένος αισθητήρας προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και τη θερμοκρασία χρώματος με βάση το χρόνο και το περιβάλλον για να παρέχει κατάλληλες οπτικές εμπειρίες και απαλό φως τη νύχτα, βελτιώνοντας περαιτέρω τη συνολική άνεση των ματιών.

TCL_NXTPAPER


Επικοινωνία και σύνδεση με τους αγαπημένους
Η σωστή συσκευή θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε πιο παραγωγικοί και να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον ψηφιακό κόσμο, ενώ παράλληλα θα απλοποιήσει την καθημερινότητά σας. Η πιο σημαντική χρήση ενός smartphone όμως είναι η επικοινωνία και η σύνδεση με τους γύρω μας. Σχεδιασμένο με έμφαση στην ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα χωρίς να διακυβεύεται η υγεία των ματιών, το smartphone TCL 40 NXTPAPER διαθέτει οθόνη 6,78" FHD+ NXTPAPER, διπλά ηχεία και ήχο 3D boom powered byDTS για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Το smartphone διαθέτει κάμερα selfie 32MP, για να καταγράφει εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικές εκφράσεις, με ένα μόνο κλικ. Το ευέλικτο σύστημα της κύριας τριπλής κάμερας 50MP, συμπληρώνεται με ultra-wide κάμερα 5MP και αισθητήρα macro 2MP, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν αβίαστα τοπία, πορτρέτα και περίπλοκες λεπτομέρειες με κρυστάλλινη ευκρίνεια.

Και οι τρεις συσκευές είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από 18 Οκτωβρίου. Το TCL 40 NXTPAPER στα 209 ευρώ, το TCL 40 NXTPAPER 5G στα 239 ευρώ και το TCL NXTPAPER 11, στα 279 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται η θήκη και το Τ-Pen).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ