Smart Life

Quiz: Πόσο ονειροπόλος είσαι;

Απάντησε σε σύντομες ερωτήσεις και δες αν είσαι big dreamer

όνειρα
© pexels

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
παρίσι
Το σπίτι των ονείρων σου είναι:
κοπέλα που περιμένει μετρό
Αν μπορούσες να πήγαινες παντού με αυτό, θα διάλεγες
παλιό αυτοκίνητο
Το αμάξι που θα ήθελες να σου κάνουν δώρο είναι:
Νέα Υόρκη
Ποιο είναι το ιδανικό επάγγελμα που θα ήθελες να κάνεις;
ακριβό εστιατόριο
Αν κέρδιζες γεύμα για δύο σε κάποιο μέρος, αυτό θα ήταν:
σακίδιο
Η τσάντα των ονείρων σου είναι:
δελφίνια
Η πιο φοβερή δραστηριότητα για σένα είναι
moon
Ονειρεύεσαι…
όνειρα
Λιτός και απέριττος Big Dreamer Σε λες και ονειροπόλο
{{score}}

Τα καλά νέα είναι ότι αρκείσαι στα λίγα. Είσαι ένας άνθρωπος ολιγαρκής και βρίσκεις την ευτυχία στην απλότητα. Τα πολλά-πολλά, δε σε συγκινούν. Ωστόσο για να συνεχίσεις να κάνεις πράξη αυτές τις μικρές καθημερινές απολαύσεις, θα χρειαστείς έναν αέρα στο πορτοφόλι σου. Πώς; Γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου στο νέο ΛΟΤΤΟ;

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο μοιράζει έως και 10.000 ευρώ το μήνα για μια ολόκληρη 10ετία, σε όποιον προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας! Εσύ που είσαι ολιγαρκής, θα είσαι μια χαρά και με το έπαθλο της 2ης κατηγορίας. Βρίσκεις 5 αριθμούς και εξασφαλίζεις μηνιάτικο 1.000 ευρώ για έναν χρόνο!

Μήπως ήρθε η ώρα να πας μέχρι το πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου;

Τα όνειρα σου φίλε μου, δεν έχουν τέλος. Είναι σαν αυτά που βλέπουμε όταν κοιμόμαστε σε 100% σιλκ μαξιλαροθήκες. Ωραία όλα αυτά, αλλά εσύ δε χρειάζεσαι μόνο budget, χρειάζεσαι ένα μέγα χορηγό. Αν σου έλεγα ότι τον έχεις βρει;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προβλέψεις σωστά τους 6 αριθμούς του ΛΟΤΤΟ και έχεις εξασφαλίσει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια! Μιλάμε δηλαδή για ποσό που ανέρχεται συνολικά σε 1,2 εκατ. ευρώ. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο είναι οι κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ, που πλέον σε πληρώνει για μία 10ετία. Και με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών πάντως, θα δεις να μπαίνουν στον λογαριασμό σου 1.000 ευρώ το μήνα για έναν χρόνο.

Και Μανχάταν και Χαβάη και Μπέβερλι Χιλς! 

Δεν ζεις σε μία ουτοπία (αν και τίποτα δεν είναι απίθανο), όμως είσαι άνθρωπος ρομαντικός και πιστεύεις στη μεγάλη ζωή. Κάποιες φορές βέβαια προτιμάς τη λιτότητα. Μία έτσι και μία αλλιώς. Ό,τι και αν ονειρευτείς, τώρα μπορείς να το αποκτήσεις. Κανείς δε θα σε εμποδίσει.

Ειδικά μάλιστα, αν πιάσεις το ΛΟΤΤΟ και εξασφαλίσεις το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια! Μιλάμε δηλαδή για ποσό που ανέρχεται συνολικά σε 1,2 εκατ. ευρώ. Σου μπήκαν ιδέες; Πετάξου  μέχρι το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου ή μπες στο opaponline.gr. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο κληρώνει το ΛΟΤΤΟ. Και αν αντί για 6 σου κάτσουν 5 αριθμοί, θα κερδίσεις 1.000 ευρώ το μήνα για έναν χρόνο.

Γιατί τα όνειρα -μικρά ή μεγάλα- είναι για τους ανθρώπους.