Smart Life

Τoyotomi ErAI All DC INVERTER: Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνει ένα κλιματιστικό για σένα!

Η νέα λειτουργία της Τεχνητής Νοημοσύνης ήρθε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τoyotomi ErAI All DC inverter

Τoyotomi ErAI All DC INVERTER: Ένα καινοτόμο κλιματιστικό με ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

H Tεχνητή Νοημοσύνη (AI) μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά και την καθημερινότητά μας καλύτερη! Πώς; Μέσα από την επεξεργασία και αξιοποίηση των πληροφοριών που συγκεντρώνει, η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο που χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Τo «τρίτης γενιάς» Τoyotomi ErAI All DC INVERTER, υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ για μέγιστη απόδοση και οικονομία, είναι ένα καινοτόμο κλιματιστικό με ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), το οποίο κάνει πράγματα που δεν έχεις φανταστεί!

Τo «τρίτης γενιάς» Τoyotomi ErAI All DC INVERTER

Είναι πανέξυπνο

Η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης που διαθέτει κάνει το ErAI ό,τι πιο σύγχρονο σε οικιακά κλιματιστικά κυκλοφορεί στην αγορά. Μέσω ενός ενσωματωμένου microchip, συλλέγει ανά δευτερόλεπτο δεδομένα, όπως είναι το μέγεθος του δωματίου, το θερμικό φορτίο και η υγρασία και προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργία του. Για να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα και να απολαμβάνεις απόλυτες συνθήκες άνεσης, συνυπολογίζει τις συνήθειες σου, ενώ όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς τόσο καλύτερα μαθαίνει εσένα και τις προτιμήσεις σου!

Σου δίνει τον έλεγχο από μακριά

Ακόμη κι αν δεν είσαι control freak, το προεγκατεστημένο Wi-Fi μέσω του smartphone σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία του από όπου κι αν βρίσκεσαι. Ανοίγεις το κλιματιστικό και δημιουργείς ιδανικές συνθήκες στο χώρο σου, από απόσταση.

Τoyotomi ErAI All DC inverter

Σου προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Εάν στο bucket list του καλοκαιριού σημείωσες να μην αφήσεις μέρα που να σε λιώσει από τη ζέστη, σου έχουμε τη λύση: το κλιματιστικό Τoyotomi ErAI All DC INVERTER εξοικονομεί 15% ενέργεια ετησίως, γιατί ως Έλληνες «καιγόμαστε» για να… δροσιστούμε. Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι πέρυσι «κάψαμε» 63.000 Terajoule ηλεκτρικού ρεύματος. Πόσο «απορρόφησε» η ψύξη; Γύρω στο 12%. Μεγάλο ποσοστό αν σκεφτείς ότι στην Ευρώπη απορροφά μόλις το 0,4%.

Σε αφήνει να κοιμηθείς σαν πουλάκι

Ο ύπνος σου είναι τόσο σημαντικός για την υγεία σου όσο η υγιεινή διατροφή και η τακτική γυμναστική. Εάν δεν κοιμάσαι καλά, αυξάνεται ο κίνδυνος για πολλές χρόνιες παθήσεις. Η αθόρυβη λειτουργία QUIET καθώς και η λειτουργία άνετου ύπνου SLEEP θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήσυχα, άνετα και χωρίς κανέναν απολύτως θόρυβο.

Τoyotomi ErAI All DC inverter

Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Όταν λέμε «κλιματική αλλαγή» εννοούμε να κοιτάξεις έξω από το παράθυρό σου: βροχές τον Ιούνιο, καύσωνες χωρίς αύριο. Οι έρευνες είναι αμείλικτες, αφού δείχνουν ότι οι καύσωνες θα διαρκούν από εδώ και πέρα για πολύ μεγαλύτερες περιόδους. Οπότε η αλλαγή που πρέπει να δεις ξεκινά από εσένα και την επιλογή του κλιματιστικού σου. Το Τoyotomi ErAI All DC INVERTER μειώνει τις εκπομπές άνθρακα κατά 48 κιλά (το μέσο κλιματιστικό των 12.000 BTU), όσα δηλαδή απορροφά ένα δέντρο ετησίως!

Καθαρίζει για σένα

Έχεις αλλεργίες; Σου αρέσει ο αέρας να είναι φρέσκος; Τα έχεις όλα: και αποστείρωση αέρα UVC και ιονιστή PLASMA. Το Τoyotomi ErAI All DC INVERTER διαθέτει φίλτρο Photocatalytic και φίλτρο HEPA (13) 3PLUS, που συγκρατούν τα αιωρούμενα σωματίδια και τα αλλεργιογόνα ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την εξάπλωση βλαβερών βακτηριδίων καθώς συλλέγουν την σκόνη. Αλλά δεν την κρατούν, αφού η λειτουργία αυτοκαθαρισμού Auto Clean όπως και η λειτουργία αποστείρωσης στους 56 °C Self Clean καθαρίζει για σένα!

Κι αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σε προ(σ)καλούμε: Μίλα του. Ναι μίλα στο Τoyotomi ErAI All DC INVERTER και εκείνο θα ανταποκριθεί στις εντολές σου! Αλήθεια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ