Φωτογραφία από ψηλά, μέσα από αεροπλάνο
© Unsplash/ Patrick Tomasso
Smart Life

Ήξερες ότι μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς ΔΕΗ εξαργυρώνοντας μίλια της AEGEAN;

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από τη ΔΕΗ σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN έχει πολλές εκπλήξεις
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνεργασία ΔΕΗ και Miles+Bonus της AEGEAN: Συγκέντρωση μιλίων στις συναλλαγές ΔΕΗ, πληρωμή λογαριασμών με εξαργύρωση μιλίων και πολλά ακόμη.

Θυμάμαι πώς έμπαινα κάθε τόσο να δω πόσα μίλια έχω συγκεντρώσει και αν έχω φτάσει το σημείο εξαργύρωσης και τι αυτό περιέχει. Το να συγκεντρώνεις μίλια είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται αφού απαιτεί συχνά και μεγάλα (κυρίως) ταξίδια καθώς και ακριβές αγορές στα καταστήματα του αεροδρομίου. Ή μάλλον ήταν, γιατί τώρα έχουν όλοι τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν μίλια ακόμη και αν δεν ταξιδεύουν συχνά. Πλέον το ταξίδι ξεκινά από το σπίτι μας.

Χάρη στη νέα υπηρεσία επιβράβευσης από τη ΔΕΗ σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN ανοίγεται ένας νέος κόσμος ανταπόδοσης για τους πελάτες της ΔΕΗ με αποκλειστικά προνόμια και επιλογές. Με το ΔΕΗ myRewards Miles, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τον νέο ψηφιακό κόσμο myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του ΔΕΗ λογαριασμού τους. Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και περισσότερες επιλογές από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Αν συνδεθείς για πρώτη φορά στην εφαρμογή myΔΕΗ 2.000 μίλια γίνονται αυτόματα δικά σου, ενώ αν ενεργοποιήσεις το ΔΕΗ myHome4All κερδίζεις 5.000 μίλια που αντιστοιχούν, μεταξύ άλλων, σε μια πτήση εσωτερικού. Με τον ίδιο τρόπο συλλέγεις μίλια ενεργοποιώντας και άλλες υπηρεσίες της ΔΕΗ, όπως ο μηνιαίος λογαριασμός, η πάγια εντολή ή το Fixit και ολοκληρώνοντας το προφίλ σου στο ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergy Coach.

Αεροπλάνο Aegean
© Unsplash/ Fotis Christopoulos

Ωραία και αφού συγκέντρωσες δεκάδες μίλια ήρθε η γλυκιά στιγμή της εξαργύρωσης. Το Miles+Bonus ανταμείβει τα μέλη του με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία και τα οποία μπορείς να δεις εδώ. Παράλληλα όμως, μπορείς να εξαργυρώσεις μίλια για να πληρώσεις το λογαριασμό του ρεύματός σου. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewards Miles, η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώ του λογαριασμού ΔΕΗ και μπορείς να εξοφλήσεις ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού με μίλια. Εσύ ταξιδεύεις και η τύχη σου δουλεύει. Αν δεν είναι αυτό λόγος να «πετάς» από τη χαρά σου, τότε τι;

Αεροπλάνο Aegean
© Unsplash/ Fotis Christopoulos

© Unsplash/ Fotis Christopoulos

Πάργα
© Unsplash/ Calin Stan

© Unsplash/ Calin Stan

Ακόμη, η ΔΕΗ μέσω του ΔΕΗ myRewards προσφέρει, εκτός από τη  νέα υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles, και το ΔΕΗ myRewards Coupons με δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Βρες περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.

Δειτε περισσοτερα