Smart Life

Το Forward Home της Volterra επιτρέπει στα νοικοκυριά να κοιτούν μπροστά

Λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και την τσέπη μας πιο… γεμάτη

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το FORWARD HOME της Volterra επιτρέπει στα νοικοκυριά να κοιτούν μπροστά.
© Unsplash

Forward Home: Το νέο πρόγραμμα της Volterra για την ενέργεια που απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές 

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ειδήσεις και τίτλους για «συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση» και «ράλλυ αυξήσεων στις τιμές». Στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων συζητούνται διαρκώς πιθανά νέα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά και η αποτελεσματικότητά τους. Πως μπορεί κανείς να κάνει με ασφάλεια τον οικογενειακό προϋπολογισμό του; Πως μπορεί να ελέγξει τα βασικά έξοδα του σπιτιού του;

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα για όλους είναι και τo κόστος της ενέργειας. Η κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της στο οικογενειακό ταμείο, ενώ «ψιλά γράμματα» και απρόσωπες σχέσεις με τους παρόχους μας δυσκολεύουν συνεχώς.

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε μπροστά; Nα βρούμε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και την τσέπη μας πιο… γεμάτη;

Η Volterra από το ξεκίνημά της αποτέλεσε πολύτιμο σύμμαχο των νοικοκυριών της χώρας. Φροντίζει να χτίζει προσωπική και καθαρή σχέση με κάθε πελάτη που την εμπιστεύεται, χωρίς αστερίσκους. Γνωρίζει παράλληλα πόσο κρίσιμο είναι το κόστος της ενέργειας για κάθε σπίτι.

Σήμερα, θέλοντας να στηρίξει κάθε καταναλωτή, δημιουργεί το Νέο Πρόγραμμα FORWARD HOME, που σχεδιάστηκε για να κοιτάξουμε όλοι μόνο μπροστά:

  • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής, ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της.
  • Με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εγγύηση (σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού σας μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής)
  • Με αξία ενέργειας άμεσα συνδεδεμένη με το κόστος ενέργειας!
  • Με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ετήσια συνδρομή!

Η Volterra προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα για οικιακούς καταναλωτές που αφουγκράζεται τις ανάγκες και δίνει λύσεις, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας. Αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, στοχεύοντας στην εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά και την ουσιαστική υποστήριξή τους.

Με το FORWARD HOME πληρώνουμε μόνο όσα καταναλώνουμε και κοιτάμε το μέλλον με ασφάλεια και αισιοδοξία.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ