Smart Life

Σκανδιναβικός αέρας ανανέωσης στον κήπο σας

Κομψή, vintage αίσθηση και κλασική γοητεία χαρακτηρίζουν τη συλλογή επίπλων κήπου UGILT της JYSK

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΕΖΛΟΝΓΚ

JYSK: Έπιπλα σκανδιναβικής αισθητικής για να ανανεώσετε τον κήπο σας.

Μια κομψή, vintage αίσθηση και μια κλασική γοητεία, αυτά χαρακτηρίζουν τη συλλογή επίπλων κήπου UGILT της JYSK. Αποτελείται από έναν καναπέ σαλονιού κήπου, μια καρέκλα σαλονιού κήπου, μια διπλή ξαπλώστρα, ένα τραπέζι σαλονιού κήπου, ένα τρόλεϊ, έναν πάγκο και μία ζαρντινιέρα. Όλα διαθέτουν πλαίσιο από γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση βαφής σκόνης, που συμπληρώνεται με τα στοιχεία από ξύλο ακακίας σε βαθύ καφέ χρώμα. Η ξαπλώστρα, η καρέκλα και ο καναπές σαλονιού κήπου έχουν πολυτελή, παχιά μαξιλάρια με ανθεκτικό δομής υφαντού κάλυμμα.

3 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΕΖΛΟΝΓΚ

3 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΕΖΛΟΝΓΚ
Ο καναπές σαλονιού κήπου UGILT έχει χώρο για τρία άτομα και στην πλευρά που είναι η σεζλόνγκ, μπορείτε να αισθανθείτε εξαιρετικά άνετα. Είναι ένας βαρύς καναπές σαλονιού κήπου, που θα μείνει όπου τον τοποθετήσετε, αλλά η αισθητική του είναι ανάλαφρη και αέρινη. Ο καναπές σαλονιού κήπου UGILT έχει λάβει μέση βαθμολογία 4 στα 5 αστέρια, και ένας από τους Ρουμάνους πελάτες της JYSK που τον βαθμολόγησε με 5 αστέρια έγραψε: “Πολύ ωραία έπιπλα κήπου. Εύκολος στη συναρμολόγηση και ανθεκτικός. Άνετος και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Το συνιστώ.”

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΗΠΟΥ UGILT
Αυτή η υψηλής ποιότητας καρέκλα σαλονιού κήπου, είναι ακόμα ένα υπέροχο δείγμα της στιβαρής, αλλά κομψής σειράς UGILT. Το χαρακτηριστικό "πλέγμα" από μέταλλο και ξύλο στο πλαϊνό μέρος και στην πλάτη της καρέκλας δημιουργεί μια αέρινη εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε μπαλκόνι και αίθριο. Τα παχιά μαξιλάρια απαλύνουν τη στιβαρή εμφάνιση και σας προσκαλούν να γείρετε πίσω και να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΗΠΟΥ UGILT
Συμπληρώστε το σαλόνι κήπου σας με το τραπέζι UGILT, το οποίο είναι ιδανικό για μια απογευματινή συνάντηση με σνακ και κρύα ποτά. Το τραπέζι σαλονιού κήπου έχει λάβει μια μέση βαθμολογία των 4,4 στα 5 αστέρια και σύμφωνα με την κριτική του Τσέχου πελάτη  που το βαθμολόγησε με 5 αστέρια πρόκειται για μια “Σκανδιναβικού σχεδιασμού εμβληματική προσθήκη για χαλάρωση στον κήπο...”

ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ UGILT

Η ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ UGILT
Η ζαρντινιέρα UGILT διαθέτει πέργκολα που στηρίζει τα φυτά σας και επιτρέπει στην κληματαριά σας ή στη φασολιά σας να σκαρφαλώσουν. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε έναν τοίχο σε μια ηλιόλουστη γωνιά στο αίθριο ή στο μπαλκόνι σας, ή να την χρησιμοποιήσετε ως διαχωριστικό χώρου στον κήπο σας.

ΤΡΟΛΕΪ UGILT

ΤΟ ΤΡΟΛΕΪ UGILT
Το τρόλεϊ UGILT είναι μια πρακτική και διακοσμητική προσθήκη στο μπαλκόνι ή στον εξωτερικό σας χώρο. Χρησιμοποιήστε το για να βάλετε τα πιάτα και όσα θα χρειαστείτε για να φάτε έξω ή σαν μίνι μπαρ. Ένας από τους Δανούς πελάτες της JYSK βαθμολόγησε το τρόλεϊ με 5 αστέρια και έγραψε την ακόλουθη κριτική:

“Υπέροχη επιφάνεια. Ωραία υλικά και εύκολο στη συναρμολόγηση.”

ΠΑΓΚΟΣ UGILT

Ο ΠΑΓΚΟΣ UGILT
Στη συλλογή UGILT ανήκει και ο πάγκος, απαραίτητος σε ένα μικρό μπαλκόνι, όπου έπιπλα με πολλές χρήσεις είναι χρήσιμα. Στην Ελλάδα, ένας από τους πελάτες της JYSK το χρησιμοποιεί σε διαφορετικές περιπτώσεις, τις οποίες αναγράφει στην κριτική, βαθμολογώντας τον πάγκο με 5 αστέρια:  

“Καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής. Πολύ χρήσιμο, ιδανικό μέγεθος τόσο για παγκάκι, όσο και για τραπεζάκι”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ