Smart Life

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Είναι βίντεο ευχών από τους stars που θα βρεις μόνο στο Starfan.gr

Λήδα Πυλαρινού
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Starfan: Η πλατφόρμα που μπορείς να αποκτήσεις προσωποποιημένα βίντεο ευχών από τους stars ως το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου

Το να αγοράζει κανείς δώρα είναι γενικά μια απολαυστική διαδικασία. Όταν βρεις εκείνο το δώρο που μπορεί να εκπλήξει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, η χαρά είναι μεγάλη. Υπάρχουν όμως, στιγμές που πραγματικά κολλάς και νιώθεις σαν να έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές επιλογές. Ο προβληματισμός αυτός γίνεται πιο δύσκολος, όταν έρχονται οι γιορτές, όπου οι ιδέες δώρων που χρειάζεται να σκαρφιστείς είναι ακόμη περισσότερες.

Σε όλες τι γιορτές βιώνω ακριβώς αυτή τη συνθήκη που σας περιγράφω. Καθώς είμαι μια drama queen σε όλες τις καταστάσεις στη ζωή μου, υπερβάλλω λίγο με όλο αυτό. Στην αρχή, πηγαίνω πάντα στην αγορά. Ο κόσμος είναι αφόρητα πολύς και οι ουρές τεράστιες . Εκτός όλων αυτών, όλες οι επιλογές δώρων μου φαίνονταν τετριμμένες. Ευτυχώς φέτος την κατάλληλη στιγμή μια φίλη μου έστειλε μήνυμα «Φίλη, δε θα πιστέψεις τι έγινε; Μόλις μου έστειλε χρόνια πολλά για τα γενέθλια μου ο Γιάννης Σπαλιάρας». Έμεινα μόλις το άκουσα και ζήτησα να μάθω πως έγινε αυτό. Μου εξήγησε ότι έγινε χάρη στο starfan.gr.

H μοναδική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχών

Το starfan.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχών μέσω της οποίας μπορείς να στείλεις στους αγαπημένους σου, ευχές και μηνύματα. Το απίστευτο είναι ότι τα  μηνύματα-ευχές  αναλαμβάνουν να μεταφέρουν κάποιες πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής Showbiz. Καθώς έχω επιλέξει να επενδύω πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις στη ζωή μου, γνωρίζω τους celebrities στα οποία έχουν αδυναμία όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μόλις έμαθα για το starfan.gr, άνοιξα αμέσως την πλατφόρμα και είδα ότι, παρόλο που όλοι όσοι αγαπώ είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, το starfan.gr έχει τους κατάλληλους stars για να μεταφέρουν το δικό μου μήνυμα ή την ευχή μου, ένα inside joke ή μια αφιέρωση. Δεν έχασα άλλο χρόνο και ξεκίνησα να κάνω την επιλογή μου, η οποία ομολογώ ήταν δύσκολη.

Για την κολλητή μου που λατρεύει το make-up, επέλεξα να μεταφέρω την ευχή μου μέσω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Για την αδερφή μου που παίζει μπάσκετ, επέλεξα τον αγαπημένο της Θοδωρή Παπαλουκά. Με τη σειρά της, η κολλητή μου έστειλε στο αγόρι της, που είναι σεφ ένα μήνυμα μέσω του Σταύρου Βαρθαλίτη. Ήθελε να του δώσει κουράγιο για το όνειρό του και να του εκφράσει πόσο περήφανη είναι για αυτόν ό,τι και αν συμβεί. Ο αδερφός μου επέλεξε να στείλει στη στιλάτη μας μαμά ευχές με fashion tips από το στόμα του ίδιου του Λάκη Γαβαλά. Όταν η μαμά μου τον αντίκρυσε στο βίντεο δε μπορούσε να συνέλθει από τον ενθουσιασμό της. Τέλος, στον μπαμπά μας στείλαμε μια ευχή, την οποία σκέφτηκε η αγαπημένη του Έφη Θώδη.

Στην πραγματικότητα, αυτές ήταν μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που επέλεξα, επειδή είχα πάρα πολλά δώρα που ήθελα να πάρω αυτή την περίοδο. Έγραψα την ευχή ή το μήνυμα και ο star μετέφερε σε ένα μοναδικό βίντεο όσα ήθελα να εκφράσω. Στη συνέχεια, το βίντεο ευχών μου μέσα σε 4-5 ημέρες βρέθηκε στο inbox του e-mail. Τόσο απλό που στην αρχή έμοιαζε σαν όνειρο.

This browser does not support the video element.

Η Μαρία Σολωμού, ο Τάκη Τσαν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η Ιλάειρα και ο Μάνος Πίντζης ήταν άλλα πρόσωπα που σκέφτηκα ότι μπορούσαν να ετοιμάσουν αξέχαστα βίντεο για τους αγαπημένους μου. Και η λίστα μέσα από την οποία διάλεξα δεν τελειώνει εκεί. Ευτυχώς τώρα που έρχεται η γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης θα αξιοποιήσω και άλλες από τις επιλογές μου και θα ενθουσιάσω τους φίλούς μου, χωρίς να χάσω πολύτιμο χρόνο. Κάτι που παίζει καθοριστικό ρόλο για να επιλέξω για δώρο τις βίντεο-ευχές της πλατφόρμας και στο μέλλον είναι ότι πολλοί τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές μέσα από την πλατφόρμα χαρίζουν ακόμη περισσότερα χαμόγελα, στηρίζοντας με τα έσοδά τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Έτσι, μέσω της δικής τους πρόθεσης κάνω και εγώ μια καλή πράξη. Δυο σε ένα, τέλειο! Ακόμη, το starfan αποτελεί μια ελληνική πρωτοβουλία του Antenna (ANT1) και δημιουργεί ένα μοναδικό ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας με όλους όσους πάντα θα θέλαμε να γνωρίσουμε.

Ο Confessions Guy

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Αν θέλεις να εξομολογηθείς κάτι σε κάποιον, να του αποκαλύψεις ένα μεγάλο ή μικρό μυστικό ή να του εκφράσεις τα συναισθήματα που τρέφεις, μπορείς να αξιοποιήσεις τον Confessions Guy του starfan.gr, ο οποίος έρχεται να κάνει για σένα την δύσκολη δουλειά και με τον πιο πρωτότυπο και κινηματογραφικό τρόπο. Ο Confessions Guy χρησιμοποιεί λευκές κάρτες, που έχουν το μήνυμα σου χειρόγραφα γραμμένο. Θυμάστε την εξομολόγηση στην Keira Knightley στο Love Actually; Έχει δει ποτέ πιο cool τρόπο εξομολόγησης; Αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα, είναι διαθέσιμα στη πλατφόρμα του starfan.gr. Ο τρόπος είναι απλός. Μπαίνεις στην πλατφόρμα, επιλέγεις τον χαρακτήρα Confessions Guy και γράφεις το μήνυμα που θέλεις να μεταφέρει. Στη συνέχεια, το μήνυμα ή ευχή σου ετοιμάζεται και αποστέλλεται με ένα προσωποποιημένο βίντεο για το άτομο που επιθυμείς. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο για να σε πείσω να στείλεις το πρώτο σου μήνυμα τώρα κιόλας;

Τip: Αν μοιραστείς την αντίδραση του παραλήπτη στα social με #StarfanReactions, μπορεί να κερδίσεις ένα δώρο έκπληξη από το Starfan!