HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον
Smart Life

Ένα τριήμερο training για να γίνετε master στον κλάδο του HoReCa

Δωρεάν εκπαιδεύσεις, ομιλίες, workshops και masterclasses από αναγνωρισμένα στελέχη και εισηγητές της αγοράς
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον: Τριήμερο training στο Ηράκλειο για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν

Σε μια εποχή που εξελίσσεται διαρκώς, η αντίστοιχη εξέλιξη των ανθρώπων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι αναγκαία, ούτως ώστε να μπορούν να  ανταπεξέρχονται στις τρέχουσες συνθήκες. Η δια βίου μάθηση για τον εμπλουτισμό των ήδη υπαρχόντων γνώσεων μέσα από προγράμματα, σεμινάρια και workshops, σίγουρα συμβάλλει σε αυτό.  

Καθένας μας ψάχνει λοιπόν τι είναι αυτό που του ταιριάζει και πως θα μπορέσει να εφοδιάσει τον εαυτό του στους κλάδους που δραστηριοποιείται. Με την τουριστική σεζόν να είναι προ των πυλών, το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το Νο1 δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, ταξιδεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, ούτως ώστε μέσα από δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες, να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες του κλάδου.

HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το τριήμερο training για την δυναμική προετοιμασία της φετινής τουριστικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί από 29 έως και τις 31 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH. Όσοι αποφασίσετε να συμμετάσχετε, θα έχετε την δυνατότητα μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks να εξελιχθείτε σε περιζήτητες δεξιότητες για την αγορά εργασίας. Ενδεικτικά, υπάρχει μια μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει τεχνικές barista & bartending, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, customer service excellence, sustainability & zero waste τεχνικές και άλλα. Όλα αυτά από τους έμπειρους  στρατηγικούς συνεργάτες Kariera.gr και Workathlon, με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και φυσικά εμπείρους ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ρόλο εκπαιδευτών.

Ενδεικτικά, inspirational speeches θα πραγματοποιήσουν ο Co-Founder Three Cents Γιώργος Μπάγκος και ο Corporate Bar Manager Hersonissos Group Hotels Γιώργος Δενδράκης. Oι ομιλητές στο panel discussion είναι οι Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Μαργαρίτα Σιγανού, Διευθύντρια Siganos SA Wine & Spirits,  Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, η Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director, kariera.gr, η Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director Workathlon.

Την τελευταία μέρα του training, είναι προγραμματισμένη συζήτηση με στελέχη της εταιρείας και της αγοράς σε ότι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa καθώς και για τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενίσχυσή του. Μάλιστα, πρόκειται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της Coca-Cola Τρία Έψιλον με θεματική τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση του κλάδου HoReCa. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διάθεσης ενός 24/7 χαρτοφυλακιού, ενεργειών για τη στήριξη των πελατών και συνεργατών της, καθώς και ενίσχυσης των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας του κλάδου. Συνολικά, το πρόγραμμα στοχεύει τόσο στην ανάδειξη των σημαντικών ευκαιριών ανάπτυξης του τουριστικού κλάδου και στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, συμβάλλοντας με τα απαραίτητα εφόδια.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να κλείσουν εδώ τη θέση τους για τα δωρεάν physical sessions. Με την ολοκλήρωση του training, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Δειτε περισσοτερα