Smart Life

Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου που μπορεί να αποδείξει την αληθινή αγάπη

Το νέο smartwatch της HUAWEI θα φροντίσει το ταίρι σας όπως του αξίζει

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HUAWEI GT3, Gold και Elite edition

HUAWEI WATCH GT3: Τα νέα smartwatches Gold και Elite edition της HUAWEI, που βρίσκονται σε προσφορά, είναι η κορυφαία λύση δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης. Η γιορτή αυτή μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον κάθε άνθρωπο. Bέβαια, στην περίπτωση που είσαι σε σχέση μπορεί να είναι κάπως αγχωτικό όλο αυτό. Τα αιώνια ερωτήματα είναι: αγοράζεις μεγάλο δώρο ή κάτι συμβολικό; Κλείνεις τραπέζι σε ένα ακριβό εστιατόριο ή φτιάχνεις ατμόσφαιρα στο σπίτι;  Στην πραγματικότητα, ο εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ιδανική ευκαιρία για να εκφράσετε με διάφορους -άλλοτε απλούς και άλλοτε πρωτότυπος- τρόπους την αγάπη σας για τον/ την σύντροφό σας. Τα καλά νέα είναι ότι η περίοδος του Αγίου Βαλεντίνου συνοδεύεται με θεματικές κολεξιόν των αγαπημένων μας επωνυμιών και μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα.

Οι επιλογές δώρων είναι πολλές και αν αρχίσει κανείς να ψάχνει είναι πιθανό να βρεθεί σε απόγνωση. Το πλεονέκτημα της εποχής είναι ότι η τεχνολογία παρέχει εύκολες λύσεις. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια τεχνολογία και έρωτας έχουν συνδεθεί στενά. Social media, dating apps και άλλα τεχνολογικά εργαλεία έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι, ακόμη και στον έρωτα. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το δώρο σου φέτος για το αγαπημένο σου πρόσωπο θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν τεχνολογίας. Η HUAWEI φρόντισε να ετοιμάσει μια ξεχωριστή προσφορά για αυτή τη μέρα. Έτσι, τα εντυπωσιακά κομψά και ανθεκτικά smartwatches ΗUAWEI GT3, σε δύο εξαιρετικές εκδόσεις -Gold και Elite- βρίσκονται αυτή τηνπερίοδο σε ακαταμάχητες τιμές.

HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite

Τα HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite edition είναι τα ιδανικά δώρα για συνδεθείτε ουσιαστικά και με διάφορους τρόπους με τον/την παρτενέρ σας. Όταν το ταίρι σας ανοίξει το πολυπόθητο δώρο θα αντικρίσει ένα υπέρκομψο ρολόι με γυαλιστερό φινίρισμα και chic μπρασελέ που προσφέρει μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το sport look με το business casual.

HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite edition

Πέραν αυτού, τα HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite edition είναι ένα δώρο αληθινής αγάπης και φροντίδας για τον/την αγαπημένο/νη σας. Έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς, ειδικά όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας κοιτάει στα μάτια. Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν συνεχώς την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ενώ προσφέρουν ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα, καθώς και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος.

Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη, ενώ η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού έχουν στόχο να πίνουν καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αγάπης από ένα δώρο που αναβαθμίζει τη ζωή κάποιου και συγχρόνως να του παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας στην καθημεριινότητά του.

HUAWEI WATCH GT3, Gold και Elite edition

Στην περίπτωση μάλιστα που το ταίρι σας είναι φαν της άθλησης και του ισορροπημένου τρόπου ζωής, τότε ένα smartwatch HUAWEI WATCH GT3 θα εκπληρώσει άριστα τα χρέη ενός βοηθού για τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης. Τα ρολόγια διαθέτουν μεταξύ άλλων πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών. Συγχρόνως, παρέχουν προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης του χρήστη.

HUAWEI WATCH GT3 Gold και Elite

Όλα τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά των νέων υπερσύγχρονων ρολογιών της HUAWEI συνδυάζονται με τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της ανθεκτικότητας, της ισχυρής μπαταρίας διάρκειας έως 14 ημερών και της ασύρματης φόρτισης. Το HUAWEI WATCH GT3 θα ενσαρκώνει το σύμβολο της αγάπης, που μένει άθικτη όσος καιρός και αν περάσει. Αφήστε που και να χωρίσουν οι δρόμοι σας, το ρολόι θα αντέξει στο χρόνο και θα υπενθυμίζει στον/ην πρώην σας πόσο καλό γούστο έχετε.

Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο. Αποκτήστε τα από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας! 

Τις προσφορές μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Huawei Community

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ