Smart Life

Ένα υπέροχο urban party, μία νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού

Πήγαμε στο 48 Urban Garden και βρεθήκαμε μπροστά στη νέα συσκευή PULZE 2.0

Μπεθ Τσαλίκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

PULZE 2.0: Η νέα συσκευή - αποκάλυψη θερμαινόμενου καπνού, οι γεύσεις και το τέλειο πάρτυ που απολαύσαμε στο Urban Garden

«Τι κάνει ένα party ξεχωριστό;» Πρόκειται για μια ερώτηση η οποία έχει πολλές απαντήσεις, όλες εξίσου σωστές. Η upbeat μουσική, το funky crowd, τα custom - made ποτά, τα νόστιμα tidbits…Φυσικά, όλα αυτά συντελούν στο να απογειωθεί το κέφι και να μας συνεπάρει ο παλμός. Ποιο είναι όμως αυτό το στοιχείο που το διαφοροποιεί από όλα τα άλλα party; Αυτό της έκπληξης και των αποκαλύψεων! Και το party του PULZE, όπου βρεθήκαμε την Τρίτη 31/1 είχε όλα τα παραπάνω και ταυτόχρονα είχε και μια μεγάλη αποκάλυψη που συνεπήρε όλους τους ενήλικες fans των θερμαινόμενων συσκευών καπνού: γνωρίσαμε από κοντά για πρώτη φορά τη νέα συσκευή PULZE 2.0 και το revelation video έδωσε αμέσως τον τόνο: να νιώσουμε την αλλαγή, να νιώσουμε την κάθε στιγμή. Στόχος επετεύχθη.

H εντυπωσιακή βραδιά ξεκίνησε για εμάς γύρω στις 18.00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22.30, με πολύ chitchat με φίλους από τα media, χορό και ξεχωριστές προτάσεις για cocktails. Για την βραδιά είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικά τα «Deep Teal» (με Vodka, Blue Curacao, Prosecco και Pink grapefruit soda), Rich Copper (Reposado tequila, lime, gingerbread, angostura bitters και orgeat) και Midnight Mocha (με Vodka, espresso liqueur, espresso και syrup), όλα εμπνευσμένα από τα 3 νέα χρώματα της καινούργιας συσκευής PULZE 2.0. Tα συνδυάσαμε με το εκλεκτό finger food και ξεκινήσαμε τη «διαδρομή» προς το tasting bar, με ενδιάμεσες στάσεις στο photobooth -οι φωτογραφίες που βγάλαμε είναι ήδη πάνω στο γραφείο μας με την υποσημείωση «να το κάνουμε ξανά» -αλλά και τις τρεις προθήκες που φιλοξενούσαν τις νέες συσκευές. Στο tasting bar δοκιμάσαμε τη νέα συσκευή PULZE και ενημερωθήκαμε για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες. Εκεί χαζέψαμε την πλούσια γκάμα των ράβδων καπνών iD, από τις περισσότερο καπνικές, μέχρι τις πιο δροσιστικές και τις φρουτένιες. Προσωπική αγαπημένη η «Yellow», απαλή, με νότες εσπεριδοειδών. Ταίριαζε άψογα με την classy, «Rich Copper» συσκευή που διάλεξα.

Ακούγοντας για περίπου δύο ώρες τα αγαπημένα κομμάτια των Prestige, καταλάβαμε γιατί το νέο PULZE 2.0 είναι τόσο μοναδικό. Με design που ξεχωρίζει, η όλα σε μία συσκευή PULZE 2.0 έρχεται με ισχυρή μπαταρία, καθώς με 1 πλήρη φόρτιση προσφέρει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις, διάρκεια χρήσης 5 λεπτά χωρίς μέτρημα εισπνοών και οι ενήλικοι καπνιστές απολαμβάνουν μια ομοιόμορφη γευστική εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Ο καθαρισμός της συσκευής είναι πιο εύκολος από ποτέ, ενώ εντυπωσιαστήκαμε από τη δυνατότητα επιλογής έντασης γεύσης χάρη στα 2 επίπεδα θέρμανσης που διαθέτει η συσκευή. Και όλα αυτά τα προσφέρει η μικρότερη* όλα σε μία συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0.

Φεύγοντας από το party ακούγαμε τους παρευρισκόμενους να συζητούν πόσες ερωτήσεις έχουν ήδη λάβει στα stories τους για αυτό το event και για το νέο PULZE 2.0. Είναι φυσιολογικό ανάμεσα στα positive vibes, τη δυνατή μουσική, τα φαντασμαγορικά led φώτα και το hightech σκηνικό να προκαλούν reactions οι εικόνες που «έπαιξαν» στα social media. Καρδιές και thumps up γέμισαν το feed μαςκαι μία νέα αποκαλυπτική εμπειρία, αυτή του νέου PULZE 2.0 ήρθε να αναβαθμίσει τις στιγμές μας #truestory.

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023.