Smart Life

Θες εκτύπωση φωτογραφιών από το κινητό σου, με λίγα μόνο κλικ; Τώρα μπορείς

Με το νέο G Photoprint εκτυπώνεις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας είτε επιτόπου σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είτε online με δωρεάν παράδοση στον χώρο σου

Νατάσσα Καρυστινού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Το G Photoprint γίνεται digital μέσα από την εφαρμογή G App για να εκτυπώνεις εύκολα, γρήγορα και με ένα tap τις φωτογραφίες σου

Χαμογελούν όσο εξασκούνται σε εντυπωσιακά tricks σε σκι και snowboard στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού ενώ ταυτόχρονα παίζει δυνατά το ρεφρέν από το «Photograph» του Ed Sheeran. Η Μαριτίνα κλικάρει ξανά και ξανά και τους απαθανατίζει. Λατρεύει τα road trips το Σαββατοκύριακο στην φύση μέσα στα έλατα, τόσο που ήδη μέσα από το αυτοκίνητο είχε αρχίσει με το νέο της κινητό να τραβά φωτογραφίες τα τοπία που έχουν ντυθεί στα λευκά. Λίγο πιο κάτω στο lift είναι η παρέα της που την περιμένει και μόλις έρχεται η σειρά τους και ανεβαίνουν, βγάζουν μερικές selfies με funny γκριμάτσες. Επόμενος προορισμός: το σαλέ της Αράχωβας. Βγάζει το σκουφί, τα γάντια και τα ισοθερμικά της, πίνει μια γουλιά ζεστής σοκολάτας που μοσχοβολάει καραμέλα και απολαμβάνει από το παράθυρο τις ολόλευκες πλαγιές. Ρίχνει μια ματιά στις φωτογραφίες που τράβηξε, πατάει μερικές καρδιές -γιατί ναι άξιζαν να μπουν στα favorites-, μπαίνει στην εφαρμογή G App του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, περιηγείται στο album που μόλις δημιούργησε για να διαλέξει τις αγαπημένες της φωτογραφίες και πατάει το κουμπί της εκτύπωσης. Μια πραγματικά instant εμπειρία εκτύπωσης φωτογραφιών. Τόσο απλά, εύκολα και γρήγορα!

© Unsplash

Συγκεκριμένα, η Μαριτίνα πίνοντας άλλη μια γουλιά του ροφήματος της και κοιτώντας τις φωτογραφίες με τον κολλητό από δίπλα περιηγείται στην εφαρμογή G App μέσα από το φιλικό και απλό στη χρήση μενού και με λίγα μόνο κλικ εκτυπώνει τις φωτογραφίες που έχει αποθηκευμένες στο smartphone της. Ο κολλητός που ανήκει στους tabletlovers και προτιμά να απαθανατίζει στιγμές κυρίως από το συγκεκριμένο μέσο και να πειραματίζεται με τους φωτισμούς και τα φίλτρα, έχει την δυνατότητα κι εκείνος μέσα από την εφαρμογή να εκτυπώνει όλες τις φωτογραφίες του. Αν θέλεις και εσύ να εκτυπώνεις τις φωτογραφίες σου απευθείας όπου και αν βρίσκεσαι σαν την Μαριτίνα ή τον κολλητό, για να κρατάς τις αναμνήσεις σου στα χέρια σου, η αναβαθμισμένη υπηρεσία G Photoprint του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που έχει γίνει πλέον digital μέσα από την εφαρμογή G App είναι το κλειδί σου. Είτε βρίσκεσαι επιτόπου σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα είτε επιθυμείς δωρεάν παράδοση στο χώρο επιλογής σου έχεις την δυνατότητα να εκτυπώσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες υψηλής ποιότητας εύκολα, γρήγορα και απλά. Ποια είναι όμως τα βήματα; 

4 βήματα για να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου με απλό τρόπο, γρήγορα και safe

© Pexels

Βήμα 1
Ανοίγεις το G App! Ναι ναι εκείνο το app με το κόκκινο σύμβολο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Επιλέγεις από το μενού την υπηρεσία G Photoprint.

© Pexels

Βήμα 2
Στη συνέχεια αποφασίζεις τον τρόπο εκτύπωσης και παραλαβής των φωτογραφιών: είτε επιτόπου σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε online εντός 5 εργάσιμων ημερών που έρχεται άμεσα στην πόρτα του σπιτιού, στην δουλειά σου ακόμη και στο γυμναστήριο, χωρίς έξοδα αποστολής!

Βήμα 3
Οι φωτογραφίες κάνουν τις χαρούμενες στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ, να μένουν για πάντα. Ένας τρόπος να τις βλέπουμε καθημερινά και να μας φτιάχνουν την διάθεση είναι να τις συγκεντρώσουμε και να τις τοποθετήσουμε στο σπίτι μας σαν πίνακες. Σκέψου λοιπόν το άλμπουμ ή το photobook που θέλεις να δημιουργήσεις με τις πιο όμορφες στιγμές σου. Σου αρέσουν οι φωτογραφίες τύπου polaroid; Τότε μπορείς να επιλέξεις το πιο μικρό μέγεθος και να δημιούργεις μια καρδιά στο δωμάτιο σου που είναι σίγουρα στα αγαπημένα deco inspo των τελευταίων χρόνων. Βρες την διάσταση που σου ταιριάζει. Επίλεξε τις φωτογραφίες που θες να εκτυπώσεις και σε ότι διαστάσεις προτιμάς 10x10, 15x15 insta, 13x18, 15x20 ή 20x30. 

© Pixels

Βήμα 4
Περιηγήσου στα album σου. Ξέρω ξέρω είναι δύσκολο να διαλέξεις τις fav σου αλλά πανεύκολο να τις εκτυπώσεις. Στη μία φωτογραφία κρύβεται το πρόσωπο της Μαριτίνας, στην άλλη ο Γιώργος έχει κλειστά μάτια και εσύ κοιτάζεις το άπειρο. Ίσως σου πάρει ώρα να διαλέξεις την καλύτερη αλλά δευτερόλεπτα να την εκτυπώσεις με ένα tap στο G App. Για τους «τελείως αναποφάσιστους» που θέλουν να έχουν στην διάθεση τους όλο το album με τις φωτογραφίες -από την εξόρμηση στην Αράχωβα, ή τις ξεχασμένες φωτογραφίες από το ταξιδάκι στο Παρίσι, τις φωτογραφίες από το καθημερινό "group therapy" με τους φίλους του γραφείου, τις στιγμές με τα παιδιά και την οικογένεια- μπορούν να το κάνουν τώρα safe και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή.

Extra tip: Ταρατατάν…(μουσική αγωνίας). Έχε στο νου σου ότι με μήνυμα στο G App ενημερώνεσαι ότι η παραγγελία σου έχει ολοκληρωθεί. Για να μην έχεις καμία αμφιβολία.

© Pixels

Από το 2004 μέχρι σήμερα με την υπηρεσία G Photoprint έχουν εκτυπωθεί περισσότερες από 45.000.000 αναμνήσεις ανθρώπων που έχουν εμπιστευτεί την ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Σήμερα το G Photoprint έχει εκσυγχρονιστεί, έγινε ακόμα πιο ευέλικτο και αναβαθμίζει την εμπειρία σου, μέσω του G App του Προγράμματος Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που μετρά ήδη χιλιάδες ενεργούς χρήστες και περισσότερα από 300.000 downloads στα τρία χρόνια λειτουργίας του. Give it a try!

© Pexels

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι να ξυπνήσει η Μαριτίνα από την εκδρομή του ΣΚ οι φωτογραφίες της είχαν σταλεί στο σπίτι της με δωρεάν έξοδα αποστολής ενώ ο Γιώργος έχει πάει ήδη στον ΓΕΡΜΑΝΟ να παραλάβει πρωί πρωί τις φωτογραφίες που τράβηξε από το tablet του. Με το G Photoprint η εκτύπωση φωτογραφιών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, για να μπορείς να κρατάς για πάντα ζωντανές τις αγαπημένες σου στιγμές και να μη μένουν μόνο στις αναμνήσεις του κινητού σου.