Smart Life

Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά με βοηθάει να πετύχω τους στόχους της νέας χρονιάς

Τα HUAWEI Freebuds 5i κάνουν τα πάντα πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά

Λήδα Πυλαρινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

HUAWEI Freebuds 5i: Τα νέα εξελιγμένα ακουστικά της HUAWEI που προσφέρουν ποιοτικό ήχο σε προσιτή τιμή

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time με τίτλο "Zip it". Το εξώφυλλο βασιζόταν στο νέο βιβλίο του Dan Lyons “STFU: The Power of Keeping Your Mouth Shut in an Endlessly Noisy World”, απόσπασμα του οποίου συμπεριλήφθηκε στο περιοδικό. Το θέμα είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Το άρθρο εξηγεί ότι στην εποχή μας οι άνθρωποι συχνά μιλάνε παραπάνω από όσα θα έπρεπε. Όσο ενοχλητικό όμως και αν είναι αυτό δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τους σταματήσεις. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά με τα οποία θα μπορείς να απομονώνεσαι, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε μια αίθουσα με εκατοντάδες ανθρώπους. Τα ακουστικά αυτά θα πρέπει να είναι αρκετά εύχρηστα για να μπορείς να τα αξιοποιήσεις ανά πάσα στιγμή και αρκετά στιλάτα για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. 

Η παραπάνω ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Φέτος ένα από τα New year’s Resolution μου είναι το να έχω λιγότερο άγχος στην καθημερινότητα μου, υιοθετώντας υγιεινές συνήθειες. Ο ψυχολόγος μου με συμβούλεψε να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου, ακούγοντας, για παράδειγμα, περισσότερη μουσική, ώστε να αποφορτίζομαι από την συσσωρευμένη πίεση. Πρώτο μου βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η αγορά των ακουστικών HUAWEI Freebuds 5i. Στόχος μου ήταν να τα χρησιμοποιώ όταν είμαι στρεσαρισμένη, να τα παίρνω μαζί μου στο γυμναστήριο, αλλά και να μιλάω με αυτά στο τηλέφωνο, ώστε να απαλλαγώ από το να έχω το κινητό στο χέρι μου όλη μέρα.

Πριν σας πω αν τα κατάφερα με όλα αυτά που έθεσα ως στόχους, αφήστε με να σας εξηγήσω γιατί επέλεξα τα HUAWEI Freebuds 5i. Τα HUAWEI Freebuds 5i παρέχουν εφέ Multi-EQ, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόζει ελεύθερα τα εφέ ήχου, όπως τη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων ή ενίσχυσης πρίμων. Προσφέρουν μουσική εμπειρία υψηλής ανάλυσης, με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των λειτουργιών ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy και διαθέτουν AI Noise Cancellation feature (Εδώ θυμηθείτε το εξώφυλλο του Time ή τον ενοχλητικό ταξιτζή που δε βάζει γλώσσα μέσα). Ακόμη, εντόπισα στα χαρακτηριστικά των νέων ακουστικών της HUAWEI πολλές έξυπνες λειτουργίες και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας που φτάνει τις 28 ώρες με μια πλήρης φόρτιση και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης σε μόλις 15 λεπτά για υποστήριξη 4 ωρών αναπαραγωγής ήχου. Η θήκη χρειάζεται μόνο μισή ώρα για μία πλήρης φόρτιση, όταν τα ακουστικά δεν είναι μέσα σε αυτή. Όσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής, τα HUAWEI Freebuds 5i έχουν anti-wind design και πιστοποίηση ΙΡ54 που τα κάνει ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα.

Αυτό που με ανησυχούσε ήταν το ζήτημα της συνδεσιμότητας. Στην προηγούμενη εμπειρία μου με ασύρματα ακουστικά, δυσκολευόμουν με την διαδικασία σύνδεσης και αλλαγής των ακουστικών μου από τη μια συσκευή στην άλλη. Τα HUAWEI Freebuds 5i υποστηρίζουν dual device connection. Έτσι, μπορώ να συνδεθώ μεταξύ διαφορετικών συσκευών και λειτουργικών συστημάτων απρόσκοπτα, όπως στο smartphone, το tablet, τον υπολογιστή και το ρολόι, καθώς και με λειτουργικά συστήματα Android, iOS και Windows. Μπορώ να κάνω εύκολα εναλλαγή μεταξύ μουσικής, meetings και κλήσεων μεταξύ συσκευών, χωρίς χειροκίνητη εναλλαγή. Tip: κάνοντας double-tap στα ακουστικά, μπορείς να τραβήξεις μέχρι και στιγμιότυπο οθόνης.

Έχω αγοράσει τα HUAWEI Freebuds 5i σχεδόν ένα μήνα τώρα και δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως η ζωή μου έχει ήδη αλλάξει προς το καλύτερο. Η γαλάζια sleek stylish θήκη με τα ακουστικά HUAWEI (είναι διαθέσιμα και σε μαύρο και σε λευκό) είναι το κίνητρό μου για να ξεκινήσω τη μέρα και να ξεπεράσω τυχόν δυσκολίες. Είναι η παρέα μου στο γυμναστήριο, σε ένα περίπατο ή σε μία βόλτα στην εξοχή. Τα ακουστικά HUAWEI Freebuds 5i έχουν κάνει διασκεδαστικές ακόμη και τις αγορές στο σουπερμάρκετ! Το σημαντικότερο όλων: τα χρησιμοποιώ για να παρακολουθήσω τις αγαπημένες μου σειρές και μπορώ να κοιμάμαι εύκολα το βράδυ. Ξέρετε, δεν περίμενα πότε ότι με ένα ζευγάρι ακουστικά, που προσφέρουν ποιοτικό ήχο σε προσιτή τιμή, θα μπορούσα να καταφέρω τόσα πολλά. Τα νέα HUAWEI Freebuds 5i έρχονται αυτή την εβδομάδα και στην Ελλάδα και με κόστος κάτω από 100€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.