Smart Life

Η AMUSE Events σάρωσε στα Event Awards 2022

Τα ωραία οργανωμένα events αρέσουν σε όλους!

Μπεθ Τσαλίκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η AMUSE Events σάρωσε τα βραβεία στη μεγάλη γιορτή του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων και αναδείχθηκε Event Production Company για το 2022.

Τα ωραία οργανωμένα events αρέσουν σε όλους του ανθρώπους. Αποτελούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία με αρχή, μέση και τέλος. Μια εμπειρία που μετά το τέλος της συζητάμε για αυτήν, «Τι μας άρεσε και τι όχι;», «Πώς περάσαμε εν τέλει;». Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν, τα Event Awards, η μεγάλη συνάντηση των δημιουργών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκαν για έβδομη χρονιά, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, ενώ, από την πλευρά τους, τα Venue Awards παρουσίασαν για δεύτερη χρονιά χώρους που ξεχωρίζουν ως προς την υποδομή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Συνολικά 400 στελέχη από τον κλάδο της διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, παρευρέθηκαν στα βραβεία στη σκηνή του Teatro Athens σε ένα εορταστικό κλίμα. Την επιτροπή των βραβείων αποτέλεσαν 42 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί. Ανάμεσα στους βραβευθέντες των Εταιρειών Εκδηλώσεων και τους Διαφημιζόμενους ήταν οι Lamda Development, ο Όμιλος ΟΤΕ, και το IQOS της Παπαστράτος. Ωστόσο ο μεγάλος νικητής του Event Production Company of the year αναδείχθηκε η Amuse Events, με 8 χρυσά, 14 ασημένια και 12 χάλκινα βραβεία.

Παραλαμβάνοντας το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, ο διευθύνων σύμβουλος της AMUSE Βασίλης Μεντζελόπουλος ευχαρίστησε την ομάδα της AMUSE «γιατί η επιτυχία είναι ομαδική υπόθεση», όπως είπε, και τους πελάτες για την εμπιστοσύνη τους. Αναφερόμενος στην πορεία του κλάδου των events υπογράμμισε τη μεγάλη του άνοδο και τις εξαιρετικές προοπτικές, χάρη στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ενδιαφέροντος των ξένων αγορών για τη χώρα μας. Η προσέλκυση μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων στην Ελλάδα είναι ο στόχος της εταιρείας για το 2023. «Αυτή η βράβευση αποτελεί το επιστέγασμα μιας χρονιάς - ορόσημου για την AMUSE», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Βασίλης Μεντζελόπουλος, και συνέχισε: «ηγούμαστε σε έναν κλάδο, οι προοπτικές του οποίου είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για τα επόμενα χρόνια».



Μιλώντας για την Amuse Events

Η Amuse Events ιδρύθηκε το 2001 από την Έλλη Γλύτσου ξεκινώντας από τη δημιουργία εμπειριών με concept για να υποστηρίξει διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και εταιρείες παραγωγής. Στην εικοσαετή πορεία της, εξελίχθηκε σε leader του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων με δραστηριότητα στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική και τις χώρες της Μέσης Ανατολής, εξυπηρετώντας μεγάλους πελάτες όπως: Germanos, COSMOTE, L’Oreal, Mcdonald's, BMW-Mini Hellas, Deutsche Telekom, British American Tobacco, Εθνική Τράπεζα, MSD, BASF και πολλές άλλες σε μεγάλα projects όπως το χριστουγεννιάτικο 3D mapping στην όψη της Βουλής το 2019, ο χορός των γερανών στο κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τα εγκαίνια της μονάδας υγροποίησης LNG, στην Αλεξανδρούπολη για την Gastrade, τα παγκόσμια συνέδρια της BNI σε Los Angeles, Bangkok, Βαρσοβία και άλλα.