Smart Life

Ζαχαροπλαστείο Διεθνές: Τα Γιαννιώτικα Χριστουγεννιάτικα γλυκά σε ένα e-shop!

Τώρα όλα τα γλυκά έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θα το κερδίσεις το «φλουρί»;

Ζαχαροπλαστείο Διεθνές: Παράγγειλε από το e-shop παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλύκα, σιροπιαστά καθώς και τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και τσουρέκια 

Μην τρέξεις άλλο: τα γευστικά γιαννιώτικα σιροπιαστά έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ στο νέο eshop του ζαχαροπλαστείου «Διεθνές».

Να ήξερε, άραγε, ο παππούς Τσιμής, όταν το ΄50 άνοιγε στα Γιάννενα το Διεθνές, την επιτυχία που θα είχε το εγχείρημά του, ένα αιώνα μετά; Λογικά, ούτε που το φανταζόταν. Όχι γιατί δεν θα πίστευε στην τέχνη του, γιατί αυτήν την απέκτησε μαθητεύοντας δίπλα σε pastry chefs που του έμαθαν τα μυστικά της γαλλικής, φινετσάτης ζαχαροπλαστικής!

Γλυκό σιροπιαστό σε ταψί

Αλλά στην Ελλάδα του ’50, ξέρεις, ήταν ντροπή να μη φτιάχνει το θηλυκό τα γλυκά μόνο του στο σπίτι και να αγοράζει από αλλού! Ευτυχώς ξεκολλήσαμε, και να ‘μαστε τώρα εδώ, έτοιμ@ να πατήσουμε το mouse και να παραγγείλουμε τα πιο ονειρεμένα και λαχταριστά σιροπιαστά, από την ησυχία του καναπέ μας!

Τα σιροπιαστά

Στο e-shop του «Διεθνές» θα βρεις τα λατρεμένα γιαννιώτικα,με το παραδοσιακό τραγανό φύλλο, το κανταΐφι, καρύδια, κανέλα και γαρύφαλλο. Μπακλαβάς, σαραγλί, στριφτάρι, κανταΐφι και σιροπιαστά Βηρυτού, έχουν την τιμητική τους στο «Διεθνές», αφού η παράδοση στα σιροπιαστά του ανήκει δικαιωματικά! Κανονικά, θα έπρεπε να τα λέμε σΩροπιαστά και να γεμίζει το στόμα!

Μήπως θέλεις λίγο απ’ όλα; Μη σκας, φτιάξε και παράγγειλε το δικό σου ταψάκι, με τα αγαπημένα σου γλυκά και θα έρθει στην πόρτα σου με ένα κλικ.

Σιροπιαστό γλυκό

Τα χριστουγεννιάτικα

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε μπουκίτσες, φτιαγμένα με μεράκι και ιστορία, έρχονται απευθείας στο σπίτι, το γραφείο, την εταιρεία σου. Αλλά, επειδή στο «Διεθνές» ξέρουν τι σημαίνει Χριστούγεννα, φτιάχνουν και διανέμουν σε όλη την Ελλάδα και λαχταριστές βασιλόπιτες σε κέικ βιεννέζικο βανίλια ή carrot cake, για να μην ανησυχείς αν θα σου πετύχει, και πεντανόστιμα πανετόνε με φρούτα και ξηρούς καρπούς, για να ικανοποιήσεις τον πιο απαιτητικό μουσαφίρη.

πιατέλα με κουραμπιέδες

Τσουρέκια και φλωρεντίνες

Έχεις όρεξη για τσουρέκι φτιαγμένο με μεράκι, σε τέσσερεις υπέροχες γεύσεις για να διαλέξεις; Στο eshop «Διεθνές»! Τσουρέκι παραδοσιακό ή με σοκολάτα, γεμιστό με oreo ή bueno, θα ταξιδέψει από τα Γιάννενα μόνο για σένα. Κι αν θες γλυκάκι που θα κρατήσει για καιρό στα πολύχρωμα jars σου, παράγγειλε φλωρεντίνες. Αμύγδαλο σε λεπτές φλοίδες, δεμένο με μέλι, ζάχαρη και αλεύρι, για να έχεις ένα σνακ που δεν λιγώνει, πάντα έτοιμο για κέρασμα.

Τσουρέκι

Χριστούγεννα σημαίνει λαχταριστές γλυκές μπουκιές που γεμίζουν το στόμα και μας γυρνούν στα παιδικά μας χρόνια. Εκεί που το μέλι και οι ξηροί καρποί έφτιαχναν παραμύθια και ζεστές βραδιές με την οικογένεια. Στο «Διεθνές» θα βρεις τις γεύσεις που θα στολίσουν τον ουρανίσκο σου και έχουν άρωμα παράδοσης!

www.diethnes.eu

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ