Smart Life

H αγαπημένη σου Amita Free τώρα σε συσκευασία της Tetra Pak® με νέο μη αποσπώμενο καπάκι

Επιλέγοντας χάρτινες συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια, συμβάλλουμε στη μείωση πλαστικών απορριμμάτων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amita Free

Μάθε τα πάντα για τη νέα συσκευασία Tetra Pak® της Amita Free με το μη αποσπώμενο καπάκι, που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος

Ήξερες ότι το 1/3 όλων των πλαστικών συσκευασιών δεν συλλέγεται και το πλαστικό μπορεί να πάρει εκατοντάδες χρόνια για να αποσυντεθεί; Η Amita Free είναι τώρα διαθέσιμη σε συσκευασία Tetra Pak® με νέα μη αποσπώμενα καπάκια που ανακυκλώνονται μαζί με τη συσκευασία, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων. Από εδώ και στο εξής τα καπάκια της Αmita Free μένουν πάνω στη συσκευασία!

Η χρήση των συσκευασιών με νέα μη αποσπώμενα καπάκια συμβάλλει στη μείωση πλαστικών απορριμμάτων από πλαστικά μιας χρήσης, κατά περισσότερο από το μισό, αποφεύγοντας περιβαλλοντική ζημιά που διαφορετικά θα κόστιζε 22 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2030. Ακόμη, θα αποφευχθεί η εκπομπή 3,4 εκατομμυρίων τόνων ισοδύναμου CO2 έως το 2030 (πηγή European Commission: Single-use plastics: New EU rules to reduce marine litter). Σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δεν νομίζεις;

Ανοίγεις, απολαμβάνεις, ανακυκλώνεις!

Τα νέα μη αποσπώμενα καπάκια όχι μόνο συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά είναι εύκολα και στη χρήση: Για να ανοίξεις τη συσκευασία, γυρίζεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια το ανασηκώνεις. Για να κλείσεις το καπάκι, το πιέζεις προς τα κάτω μέχρι να ακούσεις το χαρακτηριστικό "κλικ".

Μόλις απολαύσεις την αγαπημένη σου Amita Free, ανακυκλώνεις τη συσκευασία μαζί με το μη αποσπώμενο καπάκι στον μπλε κάδο ανακύκλωσης και έτσι της δίνεις μια νέα ζωή: η δική σου χάρτινη συσκευασία μπορεί μετά την ανακύκλωσή της να γίνει κάτι χρήσιμο όπως γλάστρα, χαρτοπετσέτα και πολλά άλλα! Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ