Smart Life

Green Cola: η green πλευρά των Χριστουγέννων

Για το γιορτινό τραπέζι επίλεξε ένα ελληνικό αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη και κέρδισε πλούσια δώρα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα βρες την Green Cola σε απίθανες προσφορές και διεκδίκησε ένα Play Station 5!

Επιτέλους η πιο νόστιμη περίοδος του χρόνου είναι εδώ! Οι δρόμοι και τα σπίτια της Αθήνας στολίστηκαν, τα πρώτα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες έκαναν την εμφάνισή τους και εμείς μετράμε αντίστροφα για να απολαύσουμε και πάλι αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει: το λαχταριστό φαγητό! Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως το μείζον ζήτημα των Χριστουγέννων και αυτό που περιμένουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι τα γιορτινά τραπέζια. Εδώ που θα συναντήσουμε τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα και θα μοιραστούμε παρέα τα πιο νόστιμα πιάτα της χρονιάς. Και τι δεν λείπει ποτέ από κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του (εκτός από τη ζουμερή γαλοπούλα και τουλάχιστον 5 πιατέλες μελομακάρονα); Η αγαπημένη μας Green Cola!

Αν κι εσύ σκέφτεσαι ότι η παρουσία ενός ελληνικού αναψυκτικού με φυσικά συστατικά θα αναβαθμίσει το γιορτινό σου τραπέζι, πρώτον έχεις δίκιο, και δεύτερον, σου έχουμε καλά νέα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Green Cola φοράει τα γιορτινά της και μοιράζει green δώρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι μόνο θα βρεις όλες τις συσκευασίες Green Cola σε απίστευτες προσφορές, αλλά και ότι επιλέγοντάς την Green Cola, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα. Για την περίοδο των εορτών η Green Cola διοργανώνει ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μέσα από τον οποίο οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν πολλά δώρα με μεγαλύτερο έπαθλο ένα Play Station 5. Καλές γιορτές με Green Cola!

Η Green Cola, με τόπο καταγωγής την Ορεστιάδα του Έβρου, δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, φυσικά συστατικά και ελάχιστες θερμίδες. Κάθε συστατικό της Green Cola προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τη φύση, και αυτό είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά. Για παράδειγμα, η υπέροχη γεύση της προέρχεται από γλυκαντικές ουσίες του φυτού στέβια, ενώ η φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ είναι αυτή που σου δίνει το απαραίτητο boost που χρειάζεσαι. Κι όλα αυτά χωρίς ζάχαρη και περιττές θερμίδες…