Smart Life

Black Lion: το ζεστό στέκι της πλατείας Κλαυθμώνος

Κάθε πρωί μας φτιάχνει τη μέρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Black Lion

Στο Black Lion στην πλατεία Κλαυθμώνος για υπέροχο καφέ και διάφορα σνακ

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του εμπορικού τριγώνου, δίπλα στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε περιμένει το Black Lion. Αν και μόλις έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, μοιάζει σαν να ήταν πάντα εδώ, σαν η γειτονιά αυτή του κέντρου να το περίμενε από καιρό για να το μετατρέψει σε ένα από τα αγαπημένα της στέκια.

Στο Black Lion θα έρθεις ξανά και ξανά για αυτόν τον εκπληκτικό καφέ που θα σου φτιάξει ο Βασίλης, ο ιδιοκτήτης του. Πρόκειται για έναν καφέ ανώτερης ποιότητας, της εταιρείας Mrs Rose, που σερβίρεται στο τραπέζι σου από χαρούμενους και πάντα χαμογελαστούς ανθρώπους – η φιλική αυτή διάθεση είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που το Black Lion μετατράπηκε αμέσως σε στέκι.

Black Lion

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, το Black Lion φυλάει ένα ζεστό πατάρι. Εδώ θα βρεις αναπαυτικούς καναπέδες, αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις μαζί με την παρέα σου, μετά από μία κουραστική μέρα. Σε αυτή τη χαλαρωτική γωνιά, θα απολαύσεις το (ζεστό ή κρύο) αγαπημένο σου ρόφημα και για συνοδεία θα ανακαλύψεις λαχταριστές μπάρες και ολόφρεσκα σάντουιτς τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά αποκλειστικά για εσένα, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Black Lion
Black Lion
Black Lion

Όλες τις λιχουδιές του Black Lion μπορείς να τις βρεις και μέσω takeaway ή delivery, αλλά εμείς προτείνουμε να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, αφιερώνοντας του λίγη ώρα μέσα σε αυτό το στέκι. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ο πρωινός σου καφές, είτε ένα μεσημεριανό σνακ, το Black Lion θα σου φτιάξει τη μέρα…

Black Lion

Αριστείδου 9, Αθήνα, 210 3317681
Facebook: Black Lion CoffeeInstagram: black_lion_coffee2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ