Smart Life

Μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο mood με τη νέα συλλογή Nordic mood της JYSK

Φέρε το χριστουγεννιάτικο Hygge στο σπίτι σου

Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

JYSK: Πώς θα φέρεις χριστουγεννιάτικη διάθεση στο σπίτι με τη νέα συλλογή Nordic Mood.

Οι Σκανδιναβοί φημίζονται για το απλό αλλά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στυλ τους. Τους αρέσει να δημιουργούν minimal χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις συνδυάζοντας αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο με διακοσμήσεις με πιο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα. Άλλωστε η Δανία είναι η χώρα από την οποία προέρχεται το Hygge, μια τάση ή καλύτερα μια στάση ζωής που βασίζει τις αρχές της στη θαλπωρή, στη ζεστή οικογενειακή ή φιλική ατμόσφαιρα και στην αίσθηση ευεξίας που προσδίδει η ασχολία με απλές αλλά ευχάριστες δραστηριότητες σε χώρους που διακρίνονται από καλαισθησία και αισθητική. Αν ψάχνεις για έμπνευση για Χριστούγεννα με σκανδιναβική ψυχή, μη χάσεις τη συλλογή JYSK Nordic Mood που συνδυάζει τυπικά σκανδιναβικά στοιχεία που φέρνουν το Χριστουγεννιάτικο Hygge στο σπίτι σας.

Nordic Mood: Παραδοσιακά Χριστούγεννα με μοντέρνα εμφάνιση

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και μιας γιορτής που μας προσκαλεί να κάνουμε πολλές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας προσκαλεί να είμαστε μαζί. Η νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε εύκολα να απολαύσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.

Χωρίς να παραμορφώνουμε εντελώς τη διακόσμηση, μπορούμε να επιλέξουμε να συνδυάσουμε παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με αυτές που έχουμε ήδη όλο το χρόνο και έτσι να δώσουμε στο σπίτι μια φιλόξενη και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Για τα Χριστούγεννα είναι δυνατόν να διακοσμήσουμε με λίγες τροποποιήσεις, καθώς η νέα συλλογή συνδυάζει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο με στοιχεία που δημιουργούν μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τις διακοπές με τους αγαπημένους μας.

Με αφορμή τη νέα συλλογή Nordic Mood, η JYSK διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο event στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events όπου δημοσιογράφοι, bloggers και άλλοι καλεσμένοι από το χώρο των media και της διακόσμησης είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά πως τα έπιπλα, τα είδη διακόσμησης και τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα της JYSK μπορούν να φέρουν την ατμόσφαιρα των Σκανδιναβικών Χριστουγέννων στο σπίτι μας.