Smart Life

Mια σύγχρονη Πυθία σε περιμένει στα Πατήσια και ...online

Με μότο "μαντεύοντας το μέλλον" στις ανάγκες της αγοράς, η ΠΥΘΙΑ αποτελεί σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες προϊόντων κάνναβης

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mια σύγχρονη Πυθία σε περιμένει στα Πατήσια και ...online
Eβελίνα Βασιλείου, Χαράλαμπος Δρακόπουλος, Παναγιώτης Καργάκος

Η εταιρία ΠΥΘΙΑ εμπορεύεται είδη καπνίσματος και προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας στα καταστήματά της στα Πατήσια και στον Κορυδαλλό και μέσω e-shop

Πατήσια, μια αθηναϊκή γειτονιά φορτισμένη με ιστορία και μνήμες. Εκεί που κάποτε λέγανε ότι ήταν μια παραδείσια εξοχή, ένα χωριό στις παρυφές των Αθηνών γεμάτο μποστάνια, κρύα νερά και ψηλά κυπαρίσσια. Εκεί λοιπόν ξεκίνησε ο ιδρυτής της Πυθίας και του pithia.gr, ο Χαράλαμπος Δρακόπουλος, το 1991, μέσα από ένα περίπτερο επί της οδού Πατησίων 302. Σήμερα στο ίδιο σημείο στεγάζεται ένας επταώροφος σταθμός πάρκινγκ αυτοκινήτων όπου υπάρχει ακόμη μόνιμα, μια αντλία στα θεμέλια του, η οποία βγάζει ακόμα και σήμερα νερό από αυτό που ρέει στο υπέδαφος της περιοχής.

Το 2013 ήταν μια χρονιά-σταθμός για τον αυτοδημιούργητο Χαράλαμπο Δρακόπουλο καθώς προχώρησε στην ίδρυση της εταιρίας Πυθία με σκοπό την δημιουργία και παραγωγή τσιγαρόχαρτων, από τα πλέον ποιοτικά και άριστα υλικά που υπάρχουν παγκοσμίως. Το 2016 ασχολήθηκε με την κατασκευή φίλτρων για στριφτά τσιγάρα. Με μονάδα παραγωγής αποκλειστικά στην Ελλάδα, εδώ στα Πατήσια, από ευρωπαϊκή πρώτη ύλη. Στην συνέχεια, δημιούργησε τις ευφάνταστες και ευρέως διαδεδομένες σήμερα, καπνοθήκες του. Μιλάμε για μία τεράστια συλλογή από χρώματα και σχέδια από τις πιο εξεζητημένες στο είδος τους.

Το κατάστημα Πυθία επί της Πατησίων

Η κομβική όμως χρονιά ήταν το 2019 όταν μπήκε στο χώρο της βιομηχανικής κάνναβης από τους πρώτους, και εκεί με μεγάλη επιτυχία από την αρχή, μιας και στις αρχές Ιανουαρίου του 2020 η Πυθία έγινε ο μεγάλος Χορηγός της Cannabis Expo 2020 στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα λιανικής της Πυθίας ήταν μονόδρομος πλέον. Άνοιξε το Ιούνιο του 2020 στην Αθήνα, επί της Πατησίων στο νούμερο 306. Το δεύτερο κατάστημα άνοιξε φέτος τον Ιούνιο του 2022 σε κεντρικότατο σημείο του Κορυδαλλού, στην οδό Αθηνάς 2.

Το κατάστημα Πυθία στην περιοχή του Κορυδαλλού

Σήμερα συνεργάζεται με παραγωγούς κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση πρώτης ύλης άριστης ποιότητας για χάρη της ευχαρίστησης και της απόλαυσης των απανταχού καταναλωτών. Πρόκειται για μια εταιρία με εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, η οποία προμηθεύει με δικά της προϊόντα, χαρτάκια, φιλτράκια και κάνναβη με την επωνυμία Tubano. Επίσης, διαθέτει την αποκλειστικότητα στο TRP και στις γεύσεις ναργιλέ Ways. Το πιο ξεχωριστό της προϊόν παραμένουν οι καπνοθήκες, τις οποίες επιμελείται σχεδιαστικά η καλλιτεχνική ομάδα της εταιρίας.

Πέρα από το e-shop "pithia.gr", η εταιρία διαθέτει τα δύο καταστήματα λιανικής, στην Πατησίων και στον Κορυδαλλό με τα ίδια ακριβώς προϊόντα κάνναβης και τις ίδιες προσφορές που μπορεί να βρει κανείς και online. Η γκάμα τους ανανεώνεται τακτικά, ενώ γίνεται προσπάθεια οι τιμές να παραμένουν οι πλέον ανταγωνιστικές για τα δεδομένα της αγοράς κάνναβης σήμερα. Πιο αναλυτικά, τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα Πυθία στα Πατήσια και στον Κορυδαλλό, περιλαμβάνουν αξεσουάρ και είδη καπνιστού, χαρτάκια και φιλτράκια στριφτού τσιγάρου, τις διάσημες καπνοθήκες της με τα ευφάνταστα σχέδια, από δέρμα ή δερματίνη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων.

Το κατάστημα Πυθία στην περιοχή του Κορυδαλλού

Και φυσικά ναργιλέδες σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων αλλά και γεύσεις ναργιλέ, Ways 50 gr. και 200 gr., προϊόν για το οποίο διαθέτει την αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Το βασικό όμως ατού στις πωλήσεις της εταιρίας παραμένει η CBD κάνναβη με την επωνυμία Tubano Pithia μιας και πρόκειται για την εγχώρια αφρόκρεμα του είδους, δηλαδή ποιοτικοί ανθοί κάνναβης από τους καλύτερους έλληνες παραγωγούς (βγαίνει σε φακελάκι 2 gr. και σε βαζάκι των 3 gr.). Η εταιρία διαθέτει ακόμη και ΤRP που είναι οργανική βάση κάνναβης για την οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Από τα καταστήματα δεν λείπουν και τα αξεσουάρ φυσικά όπως, grinders, bong, είδη δώρου και συλλεκτικά αντικείμενα όπως αναπτήρες, πορτοφόλια, γυαλιά αλλά και t-shirts για τους φανατικούς του είδους.

Mια σύγχρονη Πυθία σε περιμένει στα Πατήσια και ...online

Με εμπορικό σλόγκαν "Μαντεύοντας το μέλλον στις ανάγκες του καταναλωτή", τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας και το e-shop pithia.gr αποτελούν σήμερα το απόλυτο σημείο αναφοράς για όποιον θα ήθελε, έστω και μόνο από περιέργεια, να εξερευνήσει τις νέες τάσεις στον γρήγορα εξελισσόμενο αλλά και ταυτόχρονα, τόσο μαγικό κόσμο των προϊόντων κάνναβης.

Mια σύγχρονη Πυθία σε περιμένει στα Πατήσια και ...online

Βρείτε τα προϊόντα της εταιρίας Πυθία στα καταστήματα: Πατησίων 306, Πατήσια, 210 211 0447 & Αθηνάς 2, Κορυδαλλός, 211 013 6446 ή online στο site της, στο facebook και στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ