Smart Life

Μόλις ένα «tap» μακριά απ’ ό,τι ονειρεύεσαι

Τρεις πιστωτικές κάρτες, αμέτρητα προνόμια

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
καφέ με φίλους

Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών από την Εθνική Τράπεζα (Silver, Gold, Black) δίνει ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές και επιβράβευση σε κάθε αγορά

Καθημερινά συναναστρεφόμαστε πολλούς ανθρώπους. Άλλους τους συναντάμε για πρώτη φορά και άλλοι έχουν γίνει το καθημερινό μας ραντεβού. Τον barista που ετοιμάζει τον πρωινό μας καφέ, το σερβιτόρο που μας προσφέρει το μεσημεριανό μας, την ταμία στο supermarket και στο σινεμά, την κοπέλα στο ανθοπωλείο και τον νεαρό στο pet shop. Ανταλλάσσουμε ένα χαμόγελο, μία κουβέντα, μία άποψη, ακόμη και μία συμβουλή. Με όλους έχουμε μία επαφή, ακόμα και «ανέπαφα» μέσω της πληρωμής με κάρτα. Με ένα απλό tap στα POS που περισσότερο μοιάζει με «tap for more», η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας χαρίζει μοναδικά προνόμια που αλλάζουν την εμπειρία της καθημερινότητάς μας.

New entry, new life

Η ζωή είναι όμορφη και με τις ευκολίες της και με τις δυσκολίες της. Σίγουρα όμως είναι ομορφότερη όταν διευκολύνουμε τους εαυτούς μας. Οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες Silver, Gold και Black ήρθαν για να μας συστήσουν ένα νέο τρόπο να κάνουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές. Απλοποιούν τη ζωή μας –γιατί να παιδευόμαστε και για τον τρόπο πληρωμής πέραν της ακρίβειας;– και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα «θέλω» μας – είτε είναι απλά είτε πιο σύνθετα. Έχεις να πληρώσεις τα πάγια έξοδα του σπιτιού, το καράτε της μικρής ή τη συνδρομή του γυμναστηρίου σου; Θες να πάρεις ένα καλό δώρο στη μαμά σου που σήμερα έχει τα γενέθλιά της; Οι νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες μας προσφέροντας λύσεις σε τακτικές υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα, με σημαντικά προνόμια και διευκολύνσεις.

Με ανανεωμένη εικόνα και σχεδιασμό, οι κάρτες προσφέρονται με ανταγωνιστικούς όρους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μοναδικά προνόμια: Μπορεί να μην υπάρχει βραβείο πιστού και συνετού καταναλωτή, η Εθνική Τράπεζα όμως μας επιβραβεύει σε όλες μας τις συναλλαγές. Και επειδή επίκεντρο της πολιτικής της είναι η δική μας εξυπηρέτηση, με τη νέα γενιά πιστωτικών προσφέρει την ασφάλιση σε κάθε μας ταξίδι και μάλιστα την υπηρεσία Mastercard Concierge με την απόκτηση δύο εξ αυτών των καρτών. 

Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου

Η Εθνική Τράπεζα λανσάρει τρία διαφορετικά είδη καρτών με κλιμακούμενες παροχές ανά είδος κάρτας. H Silver, η Gold και η Black προσφέρουν ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα: παρέχουν τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες, τον εξατομικευμένο προγραμματισμό του για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών και τα χόμπι του, να επιλέξει ο ίδιος την κάρτα που του ταιριάζει περισσότερο προσθέτοντας αξία σε κάθε συναλλαγή. Έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία να επιλέξουμε αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στα δικά μας θέλω και τις δικές μας ανάγκες (και όχι με βάση τα ελκυστικά παρ’ όλα αυτά τρία χρώματα), να την αποκτήσουμε ανεξάρτητα από το οικονομικό μας προφίλ και να τη διαχειριστούμε απλά και γρήγορα μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας (Internet και Mobile Banking). Σίγουρα ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, κοινή μας όμως επιθυμία είναι η μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές και η επιβράβευση σε κάθε αγορά: προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και  γαστρονομίας.

Πιστωτική κάρτα Silver - Level up στην καθημερινότητα
 
Στο εστιατόριο ή στο super market, στο mall ή στο μαγαζί της γειτονιάς, στις διακοπές ή στις online αγορές, η κάρτα είναι το απαραίτητο εργαλείο συναλλαγών της καθημερινής μας ζωής. Με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε μας συναλλαγή, δώρο 2.000  go4more* πόντους με την πρώτη αγορά και προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες, η κάρτα Silver θα γίνει η νέα αγαπημένη μας συνήθεια. Θέλεις και άλλα; Με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας ανά πάσα στιγμή.

Key points:

  • Επιβράβευση go4more
  • Δώρο 2.000 πόντοι go4more 
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
άνδρας με μωράκι

Πιστωτική κάρτα Gold - Let it entertain you

H πιστωτική κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που χαρίζει gold class υπηρεσίες. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 ετησίως στη συνέχεια. Για shopping, getaways, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά μας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν lifestyle υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge – τον προσωπικό μας σύμβουλο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια –και Michelin–, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο –από την Μπανγκόκ έως το Παρίσι–, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να μας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει ένα κόσμο μοναδικών προνομίων. Άκου και το καλύτερο. Τα προνόμια της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα –ο τζάμπας τελικά μήπως όντως ζει;–,  επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας από όπου και αν βρισκόμαστε –ίσως η Εθνική μάς έχει στείλει Μαδρίτη–, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε μας στιγμή. Ό,τι λάμπει πράγματι δεν είναι χρυσός, αλλά η Gold κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Key points:

  • Επιβράβευση go4more
  • Δώρο 5.000 πόντοι go4more
  • Lifestyle Υπηρεσία Mastercard Concierge
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
  • Ασφάλιση Χρεωστικού Υπολοίπου
  • Ασφάλιση Οnline Αγορών
    θέατρο και θεατές

Πιστωτική κάρτα Black - Luxury σε κάθε λεπτομέρεια

Η exclusive πιστωτική κάρτα Black χαρίζει ακόμα πιο ιδιαίτερες και αποκλειστικές στιγμές, προσφέροντας ένα «all inclusive» πακέτο προνομίων. Με την κάρτα Black απολαμβάνουμε επιπλέον, εκτός των παραπάνω (το πάρτυ συνεχίζεται), δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη μας αγορά. Εννοείται ότι και με αυτή την κάρτα απολαμβάνουμε προσωπική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο σύμβουλο. 

Key Points:

  • Επιβράβευση go4more
  • Δώρο 10.000 πόντοι go4more
  • Υπηρεσία Mastercard Concierge           
  • Επιβράβευση Premium go4more
  • Απαλλαγή από την προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
  • Ασφάλιση Χρεωστικού Υπολοίπου
  • Ασφάλιση  Online Αγορών
Ηλικιωμένο ζευγάρι γευματίζει σε εστιατόριο

Πιστωτική κάρτα ή open εισιτήριο και διαβατήριο;

Και τα δύο! Θες να φωτογραφηθείς με αυτάκια Minnie μπροστά στο ροζ κάστρο της Disney; Θες να πας στον τελικό των τελικών; Θες να παρακολουθήσεις το Ναδάλ από την πρώτη σειρά ή μήπως προτιμάς να περπατήσεις στο πιο glam χαλί του κόσμου; Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, μπορεί να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι. Είσαι μόνο ένα «tap» μακριά από το να ζήσεις μία ή και περισσότερες εμπειρίες ζωής.

Όλα όσα ονειρεύεσαι σε μία μόνο κάρτα. Απόκτησέ την κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας. Και να θυμάσαι ότι στη ζωή για να βγεις κερδισμένος πρέπει να παίζεις πάντα με τις σωστές κάρτες.

*Με το πρόγραμμα go4more κερδίζεις πόντους, κερδίζεις ευρώ. Μπορείς να πληρώνεις λιγότερο ή και καθόλου στις αγορές σου, σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα όλων των ειδών, από είδη σπιτιού, οπτικά και τροφή για τους επιστήθιους φίλους μας μέχρι ταξιδιωτικές εταιρίες και πρατήρια καυσίμων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ