Smart Life

Τα “heat” του χειμώνα στα Praktiker

Πρακτικότητα και οικονομία, ποιότητα και άνεση

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόδια με χειμωνιάτικες κάλτσες

Η Praktiker παρουσιάζει έναν καινούργιο κατάλογο θέρμανσης με όλα τα απαραίτητα προϊόντα, τα είδη εξοπλισμού καθώς και χρήσιμες οδηγίες για τον χειμώνα

Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην είναι οι πλέον χαμηλές, όμως ο χειμώνας έρχεται και τα πρώτα κρύα κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους. Οι κρύες νύχτες, τα πρωϊνά που θέλουμε να μείνουμε λίγο ακόμη κάτω από τα σκεπάσματα, τα βροχερά απογεύματα με ζεστά ροφήματα και τα ζεστά ρούχα έρχονται για να μείνουν!

Είναι η περίοδος που μαζευόμαστε γύρω από το τζάκι, δεν ξεκολλάμε από το Netflix και νιώθουμε την ανάγκη να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, εκεί που βρίσκουμε καταφύγιο από το χειμωνιάτικο κρύο. Ο χειμώνας θέλει θαλπωρή κι εμείς θέλουμε ανεβασμένη θερμοκρασία, χωρίς να μας τρομάζουν οι ανεβασμένοι λογαριασμοί. Θέλουμε πρακτικότητα και οικονομία, ποιότητα και άνεση, θέλουμε χωρίς δεύτερη σκέψη Praktiker. Η Praktiker μας συστήνει έναν ολοκαίνουργιο κατάλογο θέρμανσης με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και είδη που θα μας εξοπλίσουν τον φετινό χειμώνα. Τα “heats” για να έχουμε ζεστό σπίτι βρίσκονται στον Νο1 προορισμό για είδη σπιτιού και DIY κι εμείς δεν έχουμε παρά να ξεφυλλίσουμε τον κατάλογο της Praktiker, όχι μόνο για να δούμε τις διαθέσιμες συσκευές και αξεσουάρ θέρμανσης, αλλά και για να βρούμε όλες τις χρήσιμες οδηγίες που θα βοηθήσουν να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τον χώρο μας. Interesting Info: η εικόνα του εξωφύλλου του καταλόγου της είναι φτιαγμένη από τεχνολογία ΑΙ και μάλιστα πρόκειται για τον πρώτο κατάλογο στο είδος του που είναι σχεδιασμένος με αυτή την καινοτομία.

Τα “heat” του χειμώνα στα Praktiker

Για όσους είναι αποφασισμένοι, για όσους ξέρουν τι θέλουν και δεν προβληματίζονται, με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα ή το praktiker.gr θα βρουν μια πλούσια γκάμα σε μεταφερόμενα καλοριφέρ λαδιού, θερμοπομπούς σε ποικίλες διαστάσεις, επιδαπέδιες θερμάστρες χαλαζία, αφυγραντήρες και κλιματιστικά κορυφαίων επώνυμων brands. Ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε σπίτι, αλλά και κάθε επιχείρηση, καθώς στην Praktiker θα βρει κανείς και θερμάστρες υγραερίου που μπορούν να καλύψουν μεγάλη επιφάνεια εξωτερικών χώρων, αλλά και αμέτρητα είδη θέρμανσης, καύσιμη ύλη και αξεσουάρ, όπως αποθηκευτικούς χώρους ξύλων, φυσικό προσάναμμα, σετ εργαλείων τζακιού και διακοσμητικές βάσεις ξύλων.

Για τους διστακτικούς ή όσους δεν έχουν ιδέα για το τι τους ταιριάζει ή για όσους αγοράζουν για πρώτη φορά, η Praktiker μοιράζεται χρήσιμα tips και τα πάντα για τη Θέρμανση. Περιηγήσου στον πιο σύγχρονο οδηγό θέρμανσης, πάτησε πάνω στις εικόνες και ανακάλυψε το πιο ενδιαφέρον infographic για να βρεις τη λύση που ψάχνεις. Κι αν ακόμη δεν ξέρεις τι να διαλέξεις ακολούθησε τις τάσεις: οι σόμπες pellet είναι η απόλυτη λύση θέρμανσης για εξοικονόμηση. Καλύπτουν από μεσαίους έως μεγάλους χώρους και καταναλώνουν καύσιμο pellet. Η μέση κατανάλωση μια σόμπας pellet είναι σχετικά χαμηλή, με τον χώρο σου να θερμαίνεται επαρκώς, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Έχουν δυνατότητα σύνδεσης wifi, είναι φιλικές προς το περιβάλλουν, αφού διαθέτουν πιστοποιητικό EcoDesign και έχουν θερμική κεραμική αντίσταση η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία, συγκριτικά με μια παραδοσιακή αντίσταση. Μάλιστα με την επιλογή μιας σόμπας pellet, θα έχεις και βοήθεια στη διαδικασία εγκατάστασης, αφού συνεργαζόμενος τεχνικός της Praktiker θα σε επισκεφθεί για να σε καθοδηγήσει και να σε βοηθήσει.

Τα “heat” του χειμώνα στα Praktiker

Για λίγες ακόμη μέρες θα ανακαλύψεις μοναδικές τιμές στις συσκευές ηλεκτρικής θέρμανσης με όφελος έως και 40%. Εάν δεν τις προλάβεις, έχεις πολλούς ακόμη λόγους να επισκεφθείς ένα κατάστημα Praktiker ή ακόμη πιο άμεσα και εύκολα το praktiker.gr αφού σε περιμένουν προνομιακά προγράμματα αποπληρωμής με έως 60 άτοκες δόσεις, ανταποδοτικές επιταγές ανακύκλωσης έως 100€ και μοναδικές εκπτώσεις. Για κάθε πλευρά της ζωής, για κάθε ώρα της ημέρας, η Praktiker είναι δίπλα σου προσφέροντας ξεχωριστές επιλογές και λύσεις.

Τα heat του φετινού χειμώνα βρίσκονται στο No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY και σε περιμένουν για να μη σου λείψει τίποτα απ’ ό,τι χρειάζεσαι για ζεστασιά και άνεση!

Τα “heat” του χειμώνα στα Praktiker

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ