Smart Life

Η Amita Motion κάνει ξανά τη διαφορά δημιουργώντας δικά της NFTs

Ο αγαπημένος μας χυμός είναι τώρα και στο Metaverse

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Amita Motion παρουσίασε τα πρώτα της NFTs στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας
© Panoulis Photography

Η Amita Motion παρουσίασε τα πρώτα της NFTS στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και πρόσφερε σε 80 τυχερούς μία μοναδική phygital εμπειρία.

Τα χαρακτηριστικά κουτάκια με χυμό βρίσκονταν πάντοτε ανάμεσα στα πράγματα που θέλαμε να αγοράσουμε ως παιδιά από το supermarket. Με αυτούς τους χυμούς συνοδεύαμε τα γεύματά μας, την παρακολούθηση κάποιας παιδικής ταινίας ή την βόλτα μας στο πάρκο. Ο χυμός της Amita Motion ήταν αυτός με την πιο μοντέρνα συσκευασία, τα πιο ωραία χρώματα και φυσικά την πιο ξεχωριστή γεύση. Ήταν αυτός που ζητούσαμε πάντα από τους γονείς μας, επειδή ήταν ο πιο cool χυμός από όλους.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Amita Motion παραμένει ο αγαπημένος χυμός μικρών και μεγάλων. Οι νέοι αναζητούν έναν Amita Motion μετά από μια δύσκολη μέρα στην σχολή ή μετά από ένα hangover. Η Amita Motion, πιστή στις αξίες και στο DNA του brand, έκανε ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα για την διαμόρφωση των τάσεων, σε ένα digital επίπεδο αυτή τη φορά: παρουσίασε τα πρώτα της NFTs. Η δημιουργία NFTs εισάγει την Amita Motion στον κόσμο του Metaverse, που είναι το «next big thing» της εποχής μας.

Η Amita Motion μοιράστηκε αυτό το νέο της βήμα με τον κόσμο στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όπου παρουσιάστηκε το πρώτο συλλεκτικό ψηφιακό έργο τέχνης by Amita Motion. Το κοινό ενθουσιάστηκε, καθώς η Amita Motion πρόσφερε σε 80 τυχερούς μία μοναδική phygital εμπειρία. Η διαδραστική αυτή ενέργεια δημιουργήθηκε μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες και περιλάμβανε τόσο physical, όσο και digital στοιχεία.

H Amita Motion παρουσίασε τα πρώτα της NFTs στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας
ⓒ Panoulis Photography

Καθώς η Amita Motion πρωταγωνιστεί πολύ συχνά στα social media, τα e-motion NFTs δεν μπορούσαν να μην γίνουν “viral” και εκεί. Η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και η Dat Lilly, οι τρεις δημοφιλείς youtubers και παρουσιαστές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας έτρεξαν διαγωνισμούς στα TikTok accounts τους και στα social media της Amita Motion. Οι τυχεροί νικητές των διαγωνισμών απέκτησαν ένα μοναδικό Amita e-motion NFΤ.

Οι παρουσιαστές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας παρουσίασαν τα πρώτα NFTs της Amita Motion
ⓒ Panoulis Photography

Η δημιουργία του Amita e-motion NFT έγινε με την χρήση τεχνολογίας Blockchain και σε πρώτη φάση έδωσε στους νικητές την πρόσβαση στο Golden Circle της συναυλίας, στην εμπειρία παρακολούθησης της συναυλίας σε “απόσταση αναπνοής” από τη σκηνή με την χρήση των ειδικά σχεδιασμένων VIP NFTickets. Κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής συναυλίας, λίγο πριν βγει στη σκηνή η Άννα Βίση, τα VIP NFTickets των νικητών μεταμορφώθηκαν στο πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την καμπάνια του brand #FreeYourEmotion. To συλλεκτικό έργο τέχνης, το οποίο ανήκει αποκλειστικά στον κάτοχό του, πήρε τη μορφή digital βίντεο που οπτικοποιεί δημιουργικά τα συναισθήματα. Το μήνυμα που μετέδιδε ήταν το εξής: η χαρά, η λύπη, ο θυμός και η αγάπη είναι συναισθήματα τα οποία, αν απελευθερωθούν, μπορούν να γίνουν θετικά.

Ένα από τα NFTs της Amita Motion
NFT Joy της Amita Motion

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα Amita e-motion NFTs, καθώς και όλη η διαδικασία παρουσίασης τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας συνάρπασαν τους νικητές του διαγωνισμού και το κοινό της εκδήλωσης. Δεν μπορούσαμε, άλλωστε, να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από την Amita Motion, τον πιο «προχώ» χυμό όλων των εποχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ