Smart Life

6+1 χαρακτήρες που θα συναντήσεις σε κάθε τμήμα του Πλαίσιο

Τα στοιχεία αυτά θα σε κάνουν να δεις τα καταστήματα με άλλη ματιά

Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Πλαίσιο αποκαλύπτει τους επτά διαφορετικούς χαρακτήρες εργαζομένων που συναντάς στα καταστήματά της.

Η μεγάλη οικογένεια της Πλαίσιο αποτελείται από 1500 άτομα. Αν και θα συναντήσεις πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους χαρακτήρες, υπάρχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά που θα βρεις ανάλογα με το τμήμα που θα επισκεφτείς. Είσαι έτοιμος να τα ανακαλύψεις;

Ανάμεσα στους 1500 εργαζόμενους στην Πλαίσιο το πιο πιθανό είναι να γνωρίσεις εκείνους που εργάζονται στα καταστήματα. Άλλωστε σε κάθε σου επίσκεψη βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Είναι η δύναμη που φροντίζει να έχεις την ίδια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία, σε όποιο κατάστημα Πλαίσιο και εάν βρεθείς. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις μιλήσει και συναναστραφεί με έναν από τους plaisiopeople. Εάν είσαι τακτικός πελάτης κάποιου καταστήματος, τότε πιθανώς να έχεις γνωρίσει κάποιους καλύτερα. Σου έχουν μιλήσει, σε έχουν κατευθύνει και είναι εκεί πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά από την αγορά σου.

Όμως, πόσο στα αλήθεια έχεις παρατηρήσει ορισμένα κοινά τους χαρακτηριστικά; Μήπως διαθέτεις και εσύ ορισμένα; Ας δούμε λοιπόν τους ανθρώπους μας ανά τμήμα.

Ψηφιακά

Σε αυτό το τμήμα θα γνωρίσεις τα πιο «ψαγμένα» μέλη της οικογένειας μας. Με βαθιές γνώσεις για δύσκολα προϊόντα όπως είναι οι cameras, τα ηχεία, οι έξυπνες τηλεοράσεις και τα drones είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σου λύσουν όλες τις απορίες. Είναι αυτοί που από μικροί τους άρεσε η τεχνολογία. Δεν έχουν σταματήσει να την εξερευνούν και ούτε πρόκειται. Θα τους βρεις να «πειράζουν» την TV τους και να παίζουν PS5.

Στιλάτα άτομα που αγαπούν τα gadgets και δεν χάνουν ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα apps. Μπορεί να τους ονομάζεις Gadgetakides ή Tech Freaks ή Geeks. Είναι αυτοί που ψάχνονται με όλα.

Απολαμβάνουν να ανακαλύπτουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί, πριν αυτό κυκλοφορήσει όπως η τελευταία τάση στα ακουστικά, τα νέα χαρακτηριστικά στα smartwatches, το καινούριο iPhone κ.ά. Ακολουθούν όλα τα tech κανάλια επειδή τους αρέσει. Έτσι, ξέρεις πως οι προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι ιδανικές.

Αναβάθμιση

Εδώ θα σε εξυπηρετήσουν άτομα που έχουν μπορέσει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Μπορεί να έχεις παιδικούς φίλους σαν αυτούς. Είναι εκείνα τα παιδιά που είχαν πάντα ένα κατσαβίδι γύρω τους. Ήταν ο φόβος για τα μεγαλύτερα αδέλφια αφού δεν άφηναν PC στην ησυχία του. Χαρακτηρίζονται από αγάπη για το hardware και τις αναβαθμίσεις. Ξέρουν από πρώτο χέρι τι χρειάζεσαι από έναν υπολογιστή ή laptop αλλά και τι χρειάζεται αυτό από εσένα και είναι εκεί για να στα εξηγήσουν!

Οικιακές Συσκευές

Μεγάλο κομμάτι του Πλαίσιο είναι οι οικιακές συσκευές, όπου πραγματικά βρίσκεις ό,τι θες. Εδώ θα συναντήσεις άτομα με γνώσεις για κάθε προϊόν. Έτοιμους να σε καθοδηγήσουν. Όχι μόνο θα σε ακούσουν προσεκτικά αλλά παρέα θα βρείτε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Είναι σαν εκείνον τον φίλο σου που… εμπιστεύεσαι για συμβουλές, καθώς ξέρεις ότι γνωρίζει το… «αντικείμενο». Γι’ αυτό, δώσε λίγο χρόνο και ποιος ξέρει, ίσως να φύγεις και με την κουζίνα που ήθελες και με δώρο συνταγές!

Χαρτοπωλείο

Το χαρτοπωλείο είναι από τα παλαιότερα τμήματα της εταιρίας. Οι άνθρωποι της ομάδας του είναι οι... τα «παιδιά της εταιρίας», οι καλλιτέχνες της.

Η καλλιτεχνική τους φύση ανθίζει μέσα στην ποικιλία των προϊόντων. Είτε αναζητάς υλικά για το σχολείο ή τη σχολή, είτε ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τους φίλους σου, είτε σου ήρθε έμπνευση και χρειάζεσαι τα σωστά υλικά, το χαρτοπωλείο μας είναι εκεί.

Service

Αποφάσισες να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου ή χρειάζεσαι τεχνικές λύσεις; Στα service points μας θα βρεις τους… απόλυτους tech experts. Ξέρουν τι κάνουν και πώς μπορούν να σε συμβουλέψουν ενώ ταυτόχρονα λατρεύουν να εξελίσσονται συνεχώς. Είναι οι άνθρωποι που θα τους αφήσεις χωρίς φόβο να βάλουν… πένσα στη συσκευή σου και να την κάνουν «κομμάτια» χωρίς να αγχώνεσαι. Είναι δεδομένο ότι θα την ξανασυναρμολογήσουν όπως πρέπει για να δουλεύει άψογα!

Ταμείο

Είναι τυπικοί, οργανωτικοί και διαθέτουν μαθηματική σκέψη. Είναι πολύ πιθανό να είχες γνωρίσει ένα τέτοιο άτομο στο σχολείο σου. Ίσως και εσύ να ήσουν αυτός που του άρεσε να καταπιάνεται με μαθητικές πράξεις.

Μόλις έμαθες για τους ανθρώπους της Πλαίσιο και τα χαρακτηριστικά τους. Την επόμενη φορά που θα μπεις σ΄ένα κατάστημα, είμαστε σίγουροι ότι θα το δεις με... άλλη ματιά. Μήπως είδες τον εαυτό σου σε κάποια περιγραφή; Εάν ναι, μάλλον είναι η ώρα να ενταχθείς στην μεγάλη μας οικογένεια. Ανακάλυψε όλες τις ευκαιρίες καριέρας.