Smart Life

Η Ελπινίκη Βασιλοπούλου παραλαμβάνει το σπίτι που κέρδισε από τη ΖeniΘ! Μήπως το επόμενο είναι δικό σου;

Ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό, Home Sweet Home

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν άκουσα για τον μεγάλο διαγωνισμό Home Sweet Home της ZeniΘ που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις το δικό σου σπίτι! Σπάνια συμμετέχω σε διαγωνισμούς αλλά αυτός ο διαγωνισμός δεν χάνεται, στην τελική δεν είναι λίγο να βρεθείς ξαφνικά με ένα ολόδικό σου σπίτι. Μπορεί μέχρι τώρα να μην στάθηκα τυχερή, σταθηκε όμως η Ελπινίκη Βασιλοπούλου, από τη Λάρισα.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit, η ZeniΘ πραγματοποίησε τη πρώτη μεγάλη κλήρωση, η οποία μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ. 

ΖενίΘ διαγωνισμός

Λίγες ημέρες αργότερα ο Δημήτρης Μακαλιάς οδηγούσε τη μεγάλη νικήτρια στο νέο της σπίτι όπου περίμεναν οι παραπάνω για να της παραδώσουν τα κλειδιά του ολοκαίνουργιου διαμερίσματος που κέρδισε! «Με το δεξί;» ρωτάει η Ελπινίκη μπαίνοντας στο σπίτι. «Με τη ΖενίΘ», της απαντάει χαμογελώντας ο κος Μάνος Εξαρχουλάκος.

Μπορεί να μην κέρδισα σε αυτή την κλήρωση, αλλά δεν απογοητεύομαι αφού ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο έχει ένα ακόμη σπίτι να κληρώσει, καθώς και πολλά ακόμη πλούσια δώρα. Δικαίωμα συμμετοχής άλλωστε έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2023, οπότε αν δεν έχεις λάβει ήδη μέρος κάν' το άμεσα εδώ.

Δειτε περισσοτερα