Smart Life

Πάρος: Πώς θα απογειώσεις τις διακοπές σου στο νησί;

Μοναδικές Aperol εκπλήξεις σε περιμένουν στο πιο μαγικό νησί των Κυκλάδων

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sb_aperol_paros_45_square.jpg

Το Aperol αποβιβάζεται στην Πάρο και στην Αντίπαρο και κάνει το καλοκαίρι ακόμα καλύτερο

Όταν το πλοίο φτάνει στην Παροικιά και η μπουκαπόρτα ανοίγει, πρώτα σε υποδέχονται όλα τα αρώματα του Αιγαίου: θάλασσα, θυμάρι και η αλμύρα που κουβαλά το μελτέμι των Κυκλάδων. Ύστερα σε χαιρετούν όλα αυτά τα μικρά, ολόλευκα σπιτάκια και ξέρεις ήδη ότι το καλοκαίρι σου δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Η Πάρος δεν είναι τυχαία ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδας. Έχει παραλίες που κόβουν την ανάσα, φοβερό φαγητό, ολοζώντανη νυχτερινή ζωή και γραφικά χωριουδάκια. Από πέρυσι το καλοκαίρι, όμως, έχει και κάτι άλλο μοναδικό… τον τίτλο του πρώτου Aperol νησιού!

Η αγαπημένη συνήθεια του aperitivo κατέκτησε το πιο μαγευτικό ελληνικό νησί και γέμισε το καλοκαίρι του 2021 με ένα σωρό χαρούμενες εκπλήξεις. Το φετινό καλοκαίρι το πρόγραμμα αναμένεται ακόμη πιο πλούσιο αφού η χαρά του Aperol Spritz επιστρέφει ακόμα μία χρονιά, ακόμα πιο δυναμικά! Αλλά τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Θα σου πούμε αμέσως…

sb_aperol_paros_33_square-s-0.jpg

Για 60 ολόκληρες μέρες στην Πάρο θα συμβαίνουν ασταμάτητα parties και πολύχρωμα events, θα μοιράζονται δώρα και θα γίνονται κρουαζιέρες με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Στα Aperol Spots τόσο στην Πάρο όσο και στην Αντίπαρο θα μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου Aperol Spritz κάθε ώρα και στιγμή, από την ξαπλώστρα της παραλίας (σ.σ. ο ορισμός των διακοπών!), μέχρι στα hot στέκια των δύο νησιών μαζί με finger food ζώντας στο έπακρο τη φιλοσοφία του aperitivo. Και τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ... Με τίποτα μη χάσεις τα επικά, μεσημεριανά parties! Εδώ σε περιμένει άλλο υπερθέαμα: ένα aperol αμφίβιο που βγαίνοντας από τη θάλασσα θα μετατρέπεται σε DJ deck & Bar όπου θα παίζουν μουσική διάσημοι DJs! Και μετά το party; Τότε είναι η στιγμή να επιβιβαστείς σε ένα πορτοκαλί Catamaran για την πιο χαρούμενη κρουαζιέρα της ζωής σου!

Αν, λοιπόν, η Πάρος είναι ο φετινός σου προορισμός, να ξέρεις ότι σε περιμένει ένα πραγματικά συναρπαστικό καλοκαίρι! Κι αν όχι, τότε το καλύτερο νέο στο φυλάξαμε για το τέλος και είναι… ένα ταξίδι στην Πάρο για τον Αύγουστο του 2022! Για να το κερδίσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε ένα fun διαγωνισμό: απλώς ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που να αποτυπώνει τη δική σου αγαπημένη στιγμή με Aperol, κάνε tag το @aperolspritzgr και το @ienterandagree, χρησιμοποίησε το hashtag του καλοκαιριού #AperolSpritzInParos και αυτό ήταν! Έχεις μπει αυτόματα στον διαγωνισμό* που θα στείλει δύο μεγάλους νικητές στην Πάρο, αλλά και που θα μοιράσει σε είκοσι τυχερούς summer kits γεμάτα με καλοκαιρινά δώρα Aperol!

aperol_boat.jpg

Καλό και χαρούμενο καλοκαίρι!

*Ο διαγωνισμός λήγει 15/07 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Aperol στο Instagram στις 19/07.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ