Smart Life

Το πιο OPEN καλοκαίρι έρχεται στο RIVER WEST

Θερινό σινεμά, παιδικά εργαστήρια και πρωτότυπα δημιουργικά workouts, σε ένα πρόγραμμα ανοιχτό για όλους

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από τους νέους χώρους του RIVER WEST.

RIVER WEST OPEN: Το εμπορικό κέντρο υποδέχεται τον κόσμο σε νέους χώρους με πολλές δράσεις και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Το φετινό καλοκαίρι το RIVER WEST είναι OPEN και έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Το πιο γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης γιορτάζει τη θερινή περίοδο στους νέους του χώρους σεε μία σειρά από δράσεις με θέαμα, παιχνίδι και πολλά άλλα.  Θερινό σινεμά, πρωτότυπα, διασκεδαστικά workouts αλλά και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά ανήκουν στους κύριους άξονες του φετινού προγράμματος για το OPEN καλοκαίρι του RIVER WEST.

key_visual.jpg

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που κλείνουν τα σχολεία και τα παιδιά έχουν τον χρόνο να παίξουν και να διασκεδάσουν μακριά από το άγχος των υποχρεώσεων. Έτσι οι μικροί φίλοι του RIVER WEST  δεν γινόταν να μην έχουν την τιμητική τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του εμπορικού κέντρου. Πιο αναλυτικά το θερινό σινεμά στο Αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN κάνει «πρεμιέρα» το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 10 Ιουλίου, θα κρατάει παρέα σε μικρούς και μεγάλους με αγαπημένες παιδικές ταινίες.

To Σάββατο 4 Ιουνίου και 25 Ιουνίου, οι μικροί chef ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη μαγειρική και ανακαλύπτουν τεχνικές και συνταγές σε συνεργασία με τη Σχολή Μαγειρικής Kids Cooking Club.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου και 3 Ιουλίου, το παιχνίδι αποκτά ξεχωριστό νόημα με το WWF. Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δράσεις και ένα μοναδικό πρόγραμμα με την επιμέλεια του οργανισμού, μαθαίνουν για τα απειλούμενα είδη αλλά και για το οικολογικό μας αποτύπωμα.

jsph9773.jpg

Ταυτόχρονα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του RIVERWESTέχει και fun προτάσεις ευεξίας και για τους μεγαλύτερους επισκέπτες, που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 και 10 Ιουνίου, η ομάδα του KYMASURF με τις σανίδες και το κέφι τους, μας κάνουν το απόλυτο καλοκαιρινό workout.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Μαρία Λουΐζα Βούρου παραδίδει ένα δημιουργικό session“SunsetYogilates”που μας βοηθά να αντιληφθούμε την δύναμη που κρύβει το σώμα μας.

Όλο το πρόγραμμα δράσεων “OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” είναι ανοιχτό για όλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την είσοδο στα events. Πάρτε και εσείς μέρος και ζήστε την πιο OPEN εμπειρία στο RIVER WEST.

jsph9774.jpg

Αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

SurfStyleWorkout, Παρασκευή 3 & 10 Ιουνίου στις 19.00 - Η απόλυτη καλοκαιρινή γυμναστική με σανίδες του SURFκαι ασκήσεις προετοιμασίας για τα… κύματα στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN.

Θερινό Σινεμά, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου στις 21.00- Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε αγαπημένες παιδικές ταινίες.

Μαθήματα μαγειρικής με το Kids Cooking Club, Σάββατο 4 Ιουνίου & Σάββατο 25 Ιουνίου  10.30-14:30 - Στο αμφιθέατρο του RIVERWESTOPEN οι μικροί chefξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Παίζουμε και μαθαίνουμε με τοWWF, Κυριακή 5 Ιουνίου «Απειλούμενα Είδη»& Κυριακή 3 Ιουλίου «Οικολογικό Αποτύπωμα» από τις 11.00 - Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN η γνώση γίνεται παιχνίδι με τo WWF.

SunsetYogilates με τη Μαρία Λουΐζα Βούρου, Τρίτη 21 Ιουνίου στις 19.30 - Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN.

_yyf0563.jpg

Τέλος το RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

Δωρεάν Parking 3.000 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου

Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVERWEST

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για το RIVER WEST OPEN στους επίσημους λογαριασμούς του εμπορικού κέντρου σε Facebook και Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ