Smart Life

Το LaLiBay Resort & Spa είναι ξανά έτοιμο να σας υποδεχτεί

Μια όαση πολυτέλειας και χαλάρωσης

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στο LaLiBay Resort & Spa

LaLiBay Resort & Spa: Το ξενοδοχείο 5 αστέρων της Αίγινας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες του την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων της Αίγινας διανύοντας το 3ο έτος λειτουργίας του, παραμένει πιστό στο όραμά του: να προσφέρει μια όαση πολυτέλειας και χαλάρωσης στους επισκέπτες του.

img_0599.jpg

llb_pool_d3_view_03.jpg

Η ομάδα του LaLiBay Resort & Spa έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια, για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες για τη φετινή σεζόν, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και να τους προσφέρει μια ολιστική εμπειρία απόδρασης που έχει ως στόχο την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και νου.

Χτισμένο σε μια καταπράσινη, παραθαλάσσια περιοχή στην Αιγινήτισσα, απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι και τη χώρα του νησιού και 3 χιλιόμετρα από τον παραδοσιακό και γραφικό οικισμό της Πέρδικας.

Φωτογραφία από ψηλά για το LaLiBay Resort & Spa.

Το ηλιοβασίλεμα LaLiBay Resort & Spa.

Η διαμονή στα πολυτελή δωμάτια με μίνιμαλ διακόσμηση, η ηρεμία από τον ήχο των κυμάτων σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας στρώμα COCO-MAT και η πανοραμική θέα του Σαρωνικού κόλπου συνθέτουν ένα μοναδικό συναίσθημα απόλυτης χαλάρωσης.

Οι σουίτες του LaLiBay Resort & Spa.
 

llb_seaview_suite_bedroom_05.jpg

Το Πηγή Spa θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση, προσφέροντας ποικίλες θεραπείες σώματος και προσώπου, υδροθεραπείες και μασάζ, όχι μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και σε εξωτερικούς επισκέπτες, κατόπιν ραντεβού.

Το spa μέσα στα δωμάτια του LaLiBay Resort & Spa.

Επίσης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών τόσο στο Εστιατόριο Κάβος όσο και στο Beach Bar Αχινός. Και για όσους αναζητούν ανάσες δροσιάς, η πισίνα με θαλασσινό νερό, αλλά και η παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το θέρετρο, αποτελούν ιδανικές επιλογές.

Φωτογραφία από τον εξωτερικό χώρο του LaLiBay Resort & Spa.

Το LaLiBay Resort & Spa είναι ο απόλυτος προορισμός και για τη φιλοξενία εταιρικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων, είτε σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο.

Φωτογραφία από την πισίνα του LaLiBay Resort & Spa

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να στείλετε mail στη διεύθυνση info@lalibay.gr ή καλώντας στο τηλέφωνο 22970 61146. Κάντε επίσης την βόλτα σας από τους επίσημους λογαριασμούς του ξενοδοχείου σε Facebook, Instagram και LinkedIn.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ