Smart Life

HUAWEI FreeBuds Lipstick: Φορέσαμε ένα «κραγιόν» στα αυτιά μας

Η κομψότητα του ήχου ήρθε για να μας γοητεύσει.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
freebuds_lipstick.jpg

Μπορεί ο ήχος να έχει χρώμα; Με τα νέα FreeBuds Lipstick της HUAWEI, η απάντηση είναι ναι.

Ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν αν κάποιος σου έλεγε ότι χρησιμοποίησε ένα κραγιόν για να ακούσει την αγαπημένη του μουσική; Το υπερβατικό της όλης υπόθεσης λύνει η Huawei με το νέο HUAWEI FreeBuds Lipstick, το οποίο βάλαμε στα αυτιά μας, δίνοντας στον δικό μας ήχο, την κομψότητα που του ταιριάζει. Η τάση στα ασύρματα ακουστικά δεν αρκεί όμως να είναι μόνο κομψά, αλλά και χρηστικά. Τα FreeBuds Lipstick συνδυάζουν τόσο τη φινέτσα, όσο και τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά και είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε τους λόγους.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, η μοναδική εμφάνιση της θήκης σε σχήμα κραγιόν με την εκπληκτική κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι τα κάνουν εκλεπτισμένα και ξεχωριστά. Τα ίδια τα ακουστικά διαθέτουν υψηλό σχεδιασμού σε «ανεξίτηλο» κόκκινο χρώμα που ταιριάζει σε όσους θέλουν να βάλουν στυλ κι χρώμα στις εμφανίσεις τους.

HUAWEI FreeBuds Lipstick ήρθαν στην ελληνική αγορά
© HUAWEI

Όπως αναφέραμε όμως, δεν είναι μονάχα η εμφάνισή τους που εντυπωσιάζει. Τα νέα ακουστικά της HUAWEI έχουν να προσφέρουν επιπλέον επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας. Τα ακουστικά χαρακτηρίζονται από το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα, ώστε να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο.

Τα FreeBuds Lipstick διαθέτουν το open fit σχεδιασμό της HUAWEI. Το εργονομικό σύστημα προσομοίωσης έχει βασιστεί πάνω σε χιλιάδες δείγματα ανθρώπινου αυτιού και σε ένα εκτεταμένο τεστ προσομοίωσης πίεσης σε οκτώ διαφορετικά σημεία του αυτιού, βελτιώνει τον σχεδιασμό του ακουστικού, ώστε να προσφέρει μια απολύτως άνετη εφαρμογή.

HUAWEI FreeBuds Lipstick ήρθαν στην ελληνική αγορά
© HUAWEI

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Χρησιμοποιώντας, δε, την εφαρμογή HUAWEI AI Life, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ισοσταθμιστών, συμπεριλαμβανομένου του balanced (που είναι και ο default), του bass boost και του treble boost, ώστε να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Η συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick. Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούμε να συνδέσουμε ένα smartphone, ένα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών. Στο πλαίσιο της ανεμπόδιστης συνδεσιμότητας, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή HUAWEI AI Life κι ύστερα είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν τον περιβάλλοντα ήχο, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός travel vlog τους, ώστε να προλάβουν να αιχμαλωτίσουν μια συναρπαστική ηχητική στιγμή.

Τέλος, έχει ενισχυθεί περαιτέρω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, να υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να μην αγχώνονται για το αν θα τους προδώσουν τα ακουστικά τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ