Smart Life

Ξέρω τι θα κάνεις μέσα στις γιορτές!

Ετοιμαστείτε για ατελείωστο binge watching και νύχτες πρεμιέρας.

Έφη Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό περιεχόμενο σε αθλητικά, ταινίες και σειρές.

Βρισκόμαστε στα μέσα του μήνα, έχουμε μπει στο εορταστικό κλίμα και βέβαια σχεδιάζουμε τα πλάνα μας για τις γιορτές. Δειλά- δειλά έρχονται τα πρώτα καλέσματα για δείπνα σε κλειστό κύκλο, κανονίζονται και κάτι κρασάκια όμως εσύ, έχεις άλλον διακαή πόθο. Έχεις ανάγκη να καθίσεις σπίτι και να μην κουνηθείς από τον καναπέ. Θέλεις να δεις αθλητικά, ταινίες, να ξεκινήσεις καμία καινούρια σειρά και να ξεκουραστείς. Κι εμείς θα σου πούμε, όχι μόνο να μην καταπιέσεις τα θέλω σου, αλλά και πώς να το κάνεις εύκολα μέσα από μέσα από τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova. 

Γιατί η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, με συναρπαστικό live περιεχόμενο, περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών on demand, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο.

Ξεκινάμε από τα αθλητικά με τα "καυτά" Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου,  Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, Λίβερπουλ-Λέστερ (για το Αγγλικό Λίγκ Καπ) και τις μονομαχίες Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό και Φέγενορντ-Άγιαξ.  

Το μενού έχει και μπάσκετ με τα φώτα να έχουν πέσει πάνω στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ -Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον στις εξέδρες Πράσινων και Ερυθρόλευκων ενώ το Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να μας κάνει καρδιακούς καθώς όπως όλα δείχνουν οι δυο ομάδες θα παίξουν τα δυνατά τους χαρτιά με στόχο τη νίκη.

Και από τα αθλητικά που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση, περνάμε τώρα στα της ψυχαγωγίας διότι αν ήδη οι επιλογές στα σπορ σας φάνηκαν πολλές, που να δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε ταινίες και σειρές. Καταρχήν έχουμε το νέο Pop up κανάλι Nova Christmas, από τις 13/12 έως τις 12/1 με δυο ταινίες καθημερινά από τις 20.00. 

© Unsplash/ Jan Bottinger

Σε ξένες σειρές, το binge watching θα γίνει το νέο σας χόμπι με τα La fortuna, Ridley Road, Alex Rider S2, Supernormal,  Gomorrah S5 να είναι μόνο κάποιες από αυτές που είναι διαθέσιμες στην σούπερ ανανεωμένη πλατφόρμα της ΕΟΝ

Για τους λάτρεις των Ντοκιμαντέρ και για όσους θέλουν πάντα να μαθαίνουν (ναι αγαπητοί Τοξότες για εσάς λέμε πάλι), μην παραλείψετε να δείτε τα The Hot zone: Anthrax και Ισπανική Γρίπη: Αόρατος Εχθρός.  

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα και ακούει στο όνομα Πρεμιέρες Ταινιών. Πάρτε ποκ-κορν, νάτσος, τα απομεινάρια από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κουβερτούλα, ανάψτε τα κεράκια σας και απολαύστε τα Minamata, Let him go, Φρίκη και Ένα θαύμα από τον ουρανό. Μα με αυτές τις επιλογές, πώς να σου παει η καρδιά να αφήσεις το movie night για κάτι άλλο; 

Στις υπόλοιπες αγαπγημένες ψυχαγωγικές συνήθειες, έχουμε θεματικά σόου  με Χριστουγεννιάτικες εκπομπές μαγειρικής αλλά και το MTV Unplugged: Tonny Bennet & Lady Gaga για να διαλέξετε. 

Βέβαια, η ΕΟΝ δε θα μπορούσε να αφήσει τους μικρούς μας φίλους παραπονεμένους. Στην πλατφόρμα, εκτός των άλλων, είναι διαθέσιμα τα Ghost force και TOTS!

Μάθε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova