Smart Life

Τι είναι οι άυλες κάρτες και πώς βοηθούν εμάς και το περιβάλλον;

Τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών εταιρικών καρτών

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανέπαφη συναλλαγή με κινητό
© Pexels/ Kampus Production

Ticket Restaurant® ZERO: Η πρώτη άυλη κάρτα στην Ελλάδα. Τι είναι, γιατί τη χρειαζόμαστε και πώς επηρεάζει το περιβάλλον.

Ζούμε σε μια περίοδο έκτακτων αλλαγών για τις επιχειρήσεις, καθώς η ψηφιακή επανάσταση εξαλείφει τις χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες και τις αντικαθιστά με ψηφιακές εναλλακτικές. Η τεχνολογία που στηρίζει τον τρόπο που αγοράζουμε συνεχίζει να εξελίσσεται και η άυλη κάρτα είναι το τέλειο παράδειγμα της ψηφιακής εξέλιξης. Αντί για μια φυσική κάρτα που μπορεί ένας υπάλληλος να κρατάει στο πορτοφόλι του, μια άυλη κάρτα υπάρχει στο διαδίκτυο και είναι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή μέσω της κινητής συσκευής που –ας είμαστε ειλικρινείς- σπάνια αποχωριζόμαστε πλέον. Αυτή η ψηφιακή λύση που παρέχει αρκετά οφέλη υπάρχει ήδη και η Edenred είναι η πρώτη εταιρεία που την έφερε στην Ελλάδα.

Η Edenred, κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών προσφέρει λύσεις πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), κίνητρα (όπως δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων) και εταιρικές πληρωμές. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, η επιχείρηση παρουσίασε τη νέα κάρτα Ticket Restaurant® ZERO, μια 100% ψηφιακή εμπειρία που, όπως ανέφερε ο CEO της Edenred Ελλάδος, κος Ιωάννης Κολοβός, δημιουργεί αξία για τους συνεργάτες της εταιρείας με 0% χαρτί και 0% πλαστικό.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι
© Pixabay

Απλές διαδικασίες

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της Edenred οι διαδικασίες απλοποιούνται. Η έκδοση της κάρτας γίνεται σε λιγότερο από μία ημέρα και ενεργοποιείται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κατεβάζεις την εφαρμογή MyEdenred® στο κινητό, βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και προσθέτεις την Ticket Restaurant® ZERO στο ψηφιακό πορτοφόλι Edenred Pay, Apple Pay ή Google Pay και πραγματοποιείς άμεσα τις συναλλαγές που θέλεις. Ουσιαστικά για την ενεργοποίηση θα χρειαστείς λιγότερο χρόνο απ’ όσο χρειάστηκες για να διαβάσεις αυτές τις γραμμές.

Απόλυτη ασφάλεια

Η ασφάλεια αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για κάθε σου κίνηση και δικαιολογημένα. Η χρήση των βιομετρικών στοιχείων αυξάνει την ασφάλεια των συναλλαγών σου, ενώ έχεις τη δυνατότητα διαχείρισης της κάρτας 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της εφαρμογής MyEdenred® και του www.myedenred.gr. Ακόμη, σε μια εποχή που το social distancing επιβάλλεται, η δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών προσφέρει επιπλέον υγειονομική προστασία εξασφαλίζοντας μια covid-free εμπειρία εξαργύρωσης στα χιλιάδες, online ή φυσικά, καταστήματα εστίασης του δικτύου Ticket Restaurant® σε όλη την Ελλάδα.

Ticket Restaurant® ZERO

«Πράσινος» χαρακτήρας

Η επιλογή της άυλης κάρτας είναι η καλύτερη κίνηση όχι μόνο για εσένα αλλά και για το περιβάλλον. Η Ticket Restaurant® ZERO συνδυάζει όλα τα προνόμια της λύσης Ticket Restaurant® αλλά χωρίς χαρτί και χωρίς πλαστικό, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η εταιρική βιωσιμότητα μέσα από σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία. Επιπλέον, η Edenred έχει δρομολογήσει για το 2022, τη μετάβαση του συνόλου του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, επιταχύνοντας την πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ticket Restaurant® ZERO της Edenred, μπες στο www.ticketrestaurantzero.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ