Smart Life

Support Art: Καμπάνια για έναν κόσμο που καταργεί τα στερεότυπα

Αλήθεια τι καλύτερο για ένα δώρο σε εσάς ή τους γύρω σας;

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Support Art &more sustainable fashion συλλογή δημιουργεί για όλους και καταργεί τα στερεότυπα.

Έχοντας ξεπεράσει πια τα μισά του 2021, με σιγουριά θα λέγαμε πως έχουμε μπει σε μία νέα εποχή. Πλέον, ορίζουμε εμείς τις ζωές μας, όπως ακριβώς θέλουμε, χωρίς να μπαίνουμε σε δεύτερες σκέψεις. Μπορούμε να δοκιμάζουμε συνεχώς πολλά και διαφορετικά πράγματα, τολμώντας τις νέες εμπειρίες και αποσκοπώντας σε έναν κόσμο με πολλές αντιθέσεις και καθόλου διλλήματα. Αυτό ακριβώς έρχεται να εγγυηθεί και η καμπάνια «Create New & Re-use Old & Support Art &more» powered by glo.

Νίκος Ζήκος

Βασικός της στόχος είναι το σπάσιμο κάθε είδους στερεοτύπου και η δημιουργία μας ελκυστικής ή καλύτερης πραγματικότητας γύρω μας. Aναδεικνύει ταυτόχρονα το πως μπορείς να δημιουργείς ωραίες εμπειρίες σεβόμενος το περιβάλλον και παράλληλα να στηρίζεις τον καλλιτεχνικό χώρο, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Στη νέα καμπάνια Create New & Re-use Old & Support Art &more powered by glo τρεις artists από τους χώρους της μόδας, της φωτογραφίας και του visual art, αποκαλύπτουν τους εαυτούς τους και το έργο τους. Οι Σωτήρης Φωκέας, Βασιλική Ρούσσου και Νίκος Ζήκος δείχνουν την δημιουργική ματιά που διαθέτουν, σχεδιάζοντας προϊόντα με μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από τους ίδιους. Μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών επιλογών, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον συνθέτει την support art &more sustainable fashion συλλογή που περιέχει ρούχα, καπέλα, πετσέτες θαλάσσης και πολλά άλλα.

© Σωτήρης Φωκέας

Τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις διπλασιάζονται και διατίθενται στο καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα, Fabric Republic, το οποίο συλλέγει τον πλεονάζοντα ρουχισμό ανακυκλώνοντας ή διανέμοντας τον για επαναχρησιμοποίηση. Αλήθεια τι καλύτερο για ένα δώρο στον εαυτό ή τους γύρω σας;

Βασιλική Ρούσσου

Σε μία εποχή που τα στερεότυπα μένουν στην άκρη και η συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος έχει ανοίξει για τα καλά, η καμπάνια «Create New & Re-use Old & Support Art &more» powered by glo είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Τολμάει προσπαθώντας να αναδείξει το έργο τριών εξαίρετων καλλιτεχνών, με σχέδια εμπνευσμένα κατευθείαν από τις galleries τους και παράλληλα διαδίδει το μήνυμα του σεβασμού στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας sustainable υλικά.