Smart Life

ΝΟW or Never: Αν δεν ψωνίσεις τώρα, δεν θα ψωνίσεις ποτέ

Χωρίς άγχος και στρες, από την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς μέσα σε 120 λεπτά να δοκιμάσεις όλες τις νέες, καλοκαιρινές αγορές σου. Summertime and the livin’ is easy… (and stylish!)

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΝΟW: Η νέα υπηρεσία shopping με αυθημερόν παράδοση της παραγγελίας σου σε δύο ώρες, άμεση δοκιμή και δωρεάν επιστροφή

«Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε δύο ώρες»; Αυτή η ερώτηση υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάθε καλοκαίρι, όταν η θερινή ραστώνη διεκδικεί (και κερδίζει) τον χώρο της απέναντι στους γρήγορους ρυθμούς, στο άγχος και τις απαιτήσεις του χειμώνα. Σκέφτομαι πως δεν προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά πράγματα σε δύο ώρες, τουλάχιστον δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι καλύτερο από το να ξεκουραστείς, να ξαπλώσεις, να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας δυο επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά στο Νetflix, να ακούσεις ολόκληρο, χωρίς διακοπές, το νέο jazz album του Davin Grey, να φας ένα ολόκληρο οικογενειακό παγωτό χωρίς ενοχές. Α, και να παραλάβεις στην πόρτα σου όλα τα ψώνια του καλοκαιριού.

Η νέα υπηρεσία shopping που αποδεικνύει τη σχετικότητα του χρόνου με τον πιο πρακτικό και fashionable τρόπο, ονομάζεται ΝΟW και μέσα στα επόμενα 120 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου φέρνει στην πόρτα σου ό,τι αγοράσεις από τη δροσιά του σπιτιού σου και από την άνεση του καναπέ σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις −και, ναι, θα σου πάρει πολύ λιγότερο από 2 ώρες− είναι η shopping list των διακοπών. Να βάλεις μέσα όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά που θα χρειαστείς και να τα προμηθευτείς από τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την υπηρεσία ΝΟW. Και κάπως έτσι θα γνωρίσεις ΤΩΡΑ το μέλλον του online shopping! Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέσω της πλατφόρμας ΝΟW, εισάγονται δύο σημαντικές καινοτομίες στις υπηρεσίες παραγγελιοληψίας: η πρώτη αφορά την άμεση αυθημερόν παράδοση των προϊόντων σου μέσα σε 120 λεπτά, και η δεύτερη την αναμονή του διανομέα για επί τόπου επιστροφή/αλλαγή της παραγγελίας. Μπορείς, δηλαδή, να δοκιμάσεις τι πήρες μέσα στα επόμενα λεπτά από τη στιγμή που θα το παραλάβεις και να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει και αν όντως θες να το κρατήσεις. Γιατί κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται «απαραίτητα» στο χαρτί (aka στη λίστα σου) αλλά «περιττά» στον καθρέφτη. Το NOW δίνει, επίσης, τέλος στις καθυστερήσεις και τα λάθη στην αποστολή των online αγορών και απλοποιεί άμεσα και γρήγορα τις διαδικασίες αποστολής και παράδοσης.

Μάλιστα έχεις τη δυνατότητα να ψωνίσεις από πολλά και διάφορα καταστήματα και να φτάσουν όλα μαζί στον χώρο σου σε μία κοινή παραγγελία. Για να μην χάνεις το χρόνο σου πραγματοποιώντας πολλές διαδικτυακές αγορές με αμφίβολες ημερομηνίες παράδοσης που θα σε κρατούν «εγκλωβισμένο» μέσα στο σπίτι για μέρες. ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να απλοποιήσεις τη ζωή αλλά και τις καταναλωτικές σου συνήθειες και αυτή η νέα shopping υπηρεσία θα γίνει ο σύμμαχός σου σε αυτό.

Και αν σε αυτές τις δύο ώρες που μεσολαβούν μέχρι να έρθουν τα ψώνια σου σε εσένα θες να προγραμματίσεις και κάτι άλλο, να απολαύσεις π.χ. το παγωτό που λέγαμε παραπάνω, μπορείς να το κάνεις χωρίς άγχος για το «πού βρίσκεται η παραγγελία σου και για το αν θα είσαι σπίτι όταν φτάσει». Η NOW προσφέρει και τη δυνατότητα του delivery tracking με στοιχεία σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την εξέλιξη των αγορών σου, το σημείο στο οποίο βρίσκονται μέσα στην πόλη, την κίνηση που τυχόν έχει συναντήσει ο διανομέας κ.τ.λ. Με τον τρόπο αυτό, τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι καταναλωτές γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα σχετικά με τις αγορές τους και τον χρόνο άφιξής τους και κάνουν το #οχιαγχος το μότο του φετινού καλοκαιριού.

Το μόνο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μπεις στο www.now.com.gr, να ανακαλύψεις τα καταστήματα με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά είδη, να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι ή απλά ποθείς το φετινό καλοκαίρι και να περιμένεις δύο ώρες μέχρι να σου «χτυπήσει το κουδούνι» ώστε να το δοκιμάσεις. Τα 120 λεπτά τελικά είναι λίγος χρόνος για να κάνεις κάτι στρεσογόνο, αλλά άπλετος για να ανανεώσεις εύκολα και απλά ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Η σχετικότητα του χρόνου ΝΟW αποδεικνύεται αλλιώς...


Info: www.now.com.gr