Smart Life

5 πράγματα που θα χαρούμε πρώτη φορά τόσο πολύ αυτό το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι ανοίγουμε τις πόρτες για μια καλύτερη ζωή

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jonathan-borba-q08mtmai9xs-unsplash.jpg

5 πράγματα που μας έλειψαν και δεν θα βαρεθούμε να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι έρχεται και επίσημα και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι άλλο ένα καλοκαίρι. Φέτος, παίρνουμε πίσω εκείνα που μας έλειψαν και το κάνουμε με στυλ. Οι χαμένοι μήνες εξαιτίας της πανδημίας ήταν πολλοί, όμως αυτό δεν θα μας πτοήσει. Αυτό το καλοκαίρι ανοίγουμε την πόρτα σε μια καλύτερη ζωή. Σε μια ζωή γεμάτη νέες προκλήσεις, που μας βρίσκει όμως έτοιμους να χαρούμε στο έπακρο, όλα εκείνα τα μικρά, που πιο πριν ίσως να μην εκτιμούσαμε. Ας δούμε 5 συνήθειες που αυτό το καλοκαίρι θα λατρέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Δουλειά μετά... διακοπών
Είναι η αλήθεια ότι οι περισσότεροι είχαμε συνηθίσει να δουλεύουμε σε ένα γραφείο, που στην καλύτερη θα είχε κλιματισμό και να περνούσαμε ένα καλοκαίρι στην Αθήνα γεμάτο ζέστες. Όμως, η τηλεργασία έχει ήδη γεννήσει μερικές ιδέες στο μυαλό μας για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε δουλειά και καλοπέραση. Ανοίγουμε την πόρτα του λάπτοπ μας από την παραλία και το διάλειμμά μας είναι μια βουτιά.

Οικογενειακές συζητήσεις ξανά
Ένα από τα πιο έντονα προβλήματα που έφερε η πανδημία στις ζωές μας είναι ότι χάσαμε τις κοινωνικές επαφές με την οικογένειά μας και κυρίως με τους μεγαλύτερους. Πλέον, ο παππούς και η γιαγιά έχουν εμβολιαστεί, η σειρά μας πλησιάζει και όλοι άφοβα μπορούμε να τρώμε και να ξεκινήσουμε τις ιστορίες όπως παλιά. Ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου και ετοιμαζόμαστε να θυμηθούμε τα περασμένα. 

Κωτσόβολος - Ανοίγουμε την πόρτα σε μια καλύτερη ζωή

Φοράμε και πάλι τα... πουκαμισάκια τα κοντομάνικά
Το άσμα μπορεί να γράφτηκε το 1978, όμως παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Το καλοκαίρι αυτό, θα το γιορτάσουμε περισσότερο από ποτέ και θα το υποδεχθούμε με τα πιο... αγαπημένα μας ρούχα. Ανοίγουμε την πόρτα του πλυντηρίου και μεταφερόμαστε αυτόματα στον δρόμο με το πιο χρωματιστό ηλιοβασίλεμα και το πιο απαλό καλοκαιρινό αεράκι. 

Ξεδιψάμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε
Είναι καλοκαίρι και επίσημα και αυτό από μόνο του δεν μπορεί παρά να εορταστεί με τον τρόπο που του αξίζει. Μαζεύουμε με ασφάλεια την αγαπημένη μας παρέα και χωρίς να τους προϊδεάσουμε, ανοίγουμε την πόρτα του ψυγείου και βγάζουμε την πιο παγωμένη μπίρα που θα βρούμε. Φέτος, θα γιορτάσουμε, όπως το αξίζουμε!

Απολαμβάνουμε τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα ξανά μαζί
Αν το καλοσκεφτούμε, αυτό το καλοκαίρι τα έχει όλα! Euro, NBA, Ρολάν Γκαρός, Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μαζέψουμε όπως παλιά τα sport buddies μας, να τους ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας και να πάρουμε θέση ξανά μπροστά από την τηλεόραση μας για να ξεκινήσουμε;

Ο Κωτσόβολος είναι η επιλογή εκείνη που ανοίγει τις περισσότερες πόρτες και φέτος το καλοκαίρι. Τις πόρτες για μια καλύτερη ζωή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ