Smart Life

HUAWEI FreeBuds 4i: Ήχος κρυστάλλινος που θυμίζει συναυλία

FreeBuds 4i: τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei με Active Noise Cancellation είναι ασυναγώνιστα σε ήχο και τιμή!

Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Huawei FreeBuds 4i: Τα καταπληκτικά Active Noise Cancellation ακουστικά επιτέλους έφτασαν, σε ασυναγώνιστη τιμή και με δώρο ένα Huawei Band 4!

Όταν ξεκινάω να μιλάω για την πανδημία και όλα αυτά που μου έχουν λείψει, δύο είναι τα στάνταρ θέματα που συζητώ. Ταξίδια και συναυλίες. Ταξίδια μονοήμερα, στο εξωτερικό κάθε είδους. Live μουσική σε συναυλιακούς χώρους χιλιάδες ατόμων ή ακόμα και σε ένα κουτούκι. Είναι εκείνα τα πράγματα που τον τελευταίο χρόνο εξαφανίστηκαν βίαια από την ζωή μας και εκείνα που μας έλειψαν περισσότερο. Όμως γρήγορα αντιλήφθηκα ότι μπορεί να μην βλέπω επί σκηνής και αγκαλιασμένος τις αγαπημένες μου μπάντες, όμως μπορώ να τους φέρω όλη μέρα (κυριολεκτικά) στα αυτιά μου. Και θα εξηγηθώ αμέσως.

© Θανάσης Καρατζάς


Δοκιμάζοντας τα νέα HUAWEI FreeBuds 4i, καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι δυνατότητες του χρήστη έχουν πολλαπλασιαστεί. Το πρώτο λανσάρισμα της Huawei για το 2021 ήδη συζητιέται και οι λόγοι είναι πολλοί. Τα HUAWEI FreeBuds 4i κληρονομούν τις εξαιρετικές δυνατότητες της σειράς HUAWEI FreeBuds, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του ήχου και του αποτελεσματικού Active Noise Cancellation και προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω.

Τα οικονομικά HUAWEI FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Ο αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου (Noise Cancellation) έχει αναπτυχθεί με βάση τις συνθήκες θορύβου που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, τις δημόσιες συγκοινωνίες, ένα σιδηροδρομικό σταθμό, ένα γραφείο ή κάποιο άλλο μέρος με «βαβούρα». Η ειδική αυτή λειτουργία βελτιστοποιεί το ANC, παρέχοντας στους χρήστες αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου.

© Θανάσης Καρατζάς


Τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Awareness Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε το περιβάλλον χωρίς να βγάλουν τα ακουστικά. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το ακουστικό, τα HUAWEI FreeBuds 4i θα περάσουν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode, και αντιστρόφως.

Για την πιο αποτελεσματική μείωση του περιβάλλοντα θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσεων, τα HUAWEI FreeBuds 4i χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες κατά των παρεμβολών, για τη βελτίωση της ποιότητας των κλήσεων. Η αποκλειστική τεχνολογία “beamforming” επιτρέπει στα μικρόφωνα να «πιάνουν» με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη, το σύστημα διπλού μικροφώνου διαθέτει ειδικό αγωγό για να μειώνει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο του αέρα και η τεχνολογία μείωσης θορύβου AI φιλτράρει τον επιπλέον θόρυβο.

© Θανάσης Καρατζάς


Με λίγα λόγια είτε βρίσκομαι στο Μετρό, είτε για τρέξιμο, τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei, μου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνω την αγαπημένη μου μουσική χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου. Σαν να βρίσκομαι λίγα μέτρα μακριά τους!

Τα HUAWEI FreeBuds 4i έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις μουσικές ανάγκες των χρηστών για διάφορα είδη mainstream μουσικής, συμπεριλαμβανομένης και της pop υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική ομάδα συντονισμού (tuning) συνδύασε διαφορετικά όργανα, ρυθμούς και φωνητικά στυλ για να προσαρμόσει την ποιότητα του ήχου, έτσι ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα της pop, προσφέροντας μια προ-ρυθμισμένη έξοδο ήχου, κατάλληλη για τις καθημερινές ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

© Θανάσης Καρατζάς

Μικρό μέγεθος, μοντέρνος σχεδιασμός
Έμπνευση για τον οβάλ σχεδιασμό των HUAWEI FreeBuds 4i ήταν η παγκοσμίου φήμης μαύρη παραλία της Ισλανδίας. Τα νέα ακουστικά της Huawei θα διατεθούν σε δύο χρώματα: λευκό (Ceramic White) και μαύρο (Carbon Crystal).

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4i έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη του χρήστη. Και τα ίδια τα HUAWEI FreeBuds 4i έχουν περάσει από χιλιάδες εργονομικούς ελέγχους προκειμένου να καταλήξουν σε ένα design που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί του χρήστη, έτσι ώστε να μπορεί να τα φορά με άνεση για ώρες.

Οι σχεδιαστές της Huawei είχαν στο μυαλό τους κάτι πολύ συγκεκριμένο: τους δραστήριους και αεικίνητους χρήστες, που θέλουν, στις περιπέτειές τους, να μπορούν να απολαμβάνουν απερίσπαστοι την ομορφιά της ζωής, παραμένοντας ταυτόχρονα συνδεδεμένοι όπως εκείνοι το επιθυμούν. 

© Θανάσης Καρατζάς

Μουσική όλη μέρα και φόρτιση στο... 10λεπτο
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντικό κριτήριο αγοράς για τους καταναλωτές και τα HUAWEI FreeBuds 4i, παρά το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί τόσο όσο την χρειάζεστε.

Όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ANC τα HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με το ANC ενεργοποιημένο, υποστηρίζουν 7,5 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής και 5,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Επιπλέον, έχουν δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, καθώς 10 λεπτά φόρτισης τους εξασφαλίζει διάρκεια 4 ωρών. Τέλος στο αγχωτικό «θα μείνω από μπαταρία»!

© Θανάσης Καρατζάς


Προμηθεύσου τα άμεσα και κέρδισε ένα Huawei band από την προσφορά της Huawei
Απόκτησε τα Huawei Freebuds 4i τώρα σε ασυναγώνιστη τιμή και κάνε αυτομάτως δικό σου και ένα φανταστικό fitness gadget: ένα Huawei Band 4*! Με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2), το «έξυπνο» αυτό band θα γίνει σύμμαχός σου σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης, ενώ σε συνδυασμό με τα Freebuds 4i θα απογειώσει τις προπονήσεις σου.