Smart Life

Πώς για ένα λεπτό όλη η πόλη βρέθηκε στον αέρα

Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
wattvolt-1.jpg

WATT+VOLT: Η εταιρεία που δεν σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί μας καλεί να πιστέψουμε όλα εκείνα που φανταζόμαστε.

«Όλη η πόλη είναι στον αέρα. Ζούμε κάτι συναρπαστικό»: Η φράση δεν ανήκει σε κάποιον συγγραφέα που θα περιέγραφε τον 21ο αιώνα, αλλά σε μια ραδιοφωνική παραγωγό που μεταδίδει μια πρωτόγνωρη για αυτήν κατάσταση. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να περιγράψει κανείς μια εμπειρία στην οποία, όλοι πετάνε, μόλις το φανταστούν; Όλα όμως ξεκίνησαν από τον Βασίλη...

WATT+VOLT | O,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Ο μπαμπάς του, όταν ήταν μικρός του είπε ότι στο διάστημα είναι σαν να πετάς. Εκείνος με τη νεανική του ματιά, φαντάστηκε αμέσως ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και στη γη αν το φανταστεί. Αν δηλαδή βγει out of the box, αν καινοτομεί συνεχώς και αν επενδύσει στις ανθρώπινες σχέσεις. Ό,τι δηλαδή κάνει και η WATT+VOLT τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ξεκινώντας κυριολεκτικά από το 0, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να είναι η πρωτοπόρος στον κλάδο της ενέργειας της Ελλάδας ενώ παράλληλα κέρδισε και τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα από τους Financial Times. Όχι κι άσχημα έτσι;

Στο νέο της διαφημιστικό η WATT+VOLT περιγράφει πως το όραμα που γεννήθηκε πριν από λίγα χρόνια έγινε πραγματικότητα. Όπως ακριβώς ο Βασίλης έπεισε μια πόλη να βρεθεί για λίγο στον αέρα, έτσι ακριβώς λειτούργησε και ο τρόπος σκέψης της μάρκας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Ένα σποτάκι εμπνευσμένο  δηλαδή από τις αξίες της εταιρείας ενέργειας που λειτουργεί και αναπτύσσεται με γνώμονα την καινοτομία τόσο στα προγράμματα, στην εξυπηρέτηση αλλά και στις υπηρεσίες που δημιουργεί. Η εταιρεία δεν σταμάτησε να πρωτοπορεί και ακολουθώντας απλά το μότο της, άλλαξε τα δεδομένα για μια εταιρεία ενέργειας στη χώρα. Ποιο είναι αυτό;

Να κάνει τη ζωή των πελατών απλή αλλά και…συναρπαστική μέσα από την state of the art εξυπηρέτησή, τα καινοτόμα προϊόντα και τις add-on υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και την υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας σε όλη τη λειτουργία και επαφή της με τον πελάτη. Έτσι, με το νέο σποτάκι της αναδεικνύει με μια αισιόδοξη νότα, μέσα στην πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε, ττη δύναμη της φαντασίας που υπερβαίνει τη λογική αλλά είναι συχνά η κινητήριος δύναμη για να δει κανείς τα πράγματα από ψηλά και να τα αλλάξει όλα. Άλλωστε... «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που έφεραν τόσο γρήγορα την WATT+VOLT στην κορυφή του κλάδου;

Η WATT+VOLT είναι η πρώτη που:

  • Επένδυσε σε δίκτυο καταστημάτων: το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων στο κλάδο με πάνω από 40 καταστήματα πανελλαδικά και επέκταση στη νησιωτική Ελλάδα.
  • Έβαλε τον πελάτη «ψηλά» : inhouse διαχείριση των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και του collection, τμήματα δηλαδή που έχουν άμεση σχέση με τους πελάτες της. 
  • Επένδυσε σοβαρά στα Social media: Παράλληλα, εξελίσσει συνεχώς τη σχέση της με το κοινό και ακολουθεί τις τάσεις της εποχής κατέχοντας την 1η θέση ανάμεσα στους παρόχους ενέργειας στις Social Media πλατφόρμες αναφορικά με followers.

Ακολούθησε κι εσύ την WATT+VOLT σε Facebook και Instagram, για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της και μάθε κι εσύ να πετάς. Μην ξεχνάς πως, «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ