Smart Life

Είδαμε το «neXt» μέσω της νέας λειτουργίας Chromecast

Τι γίνεται στη νέα σειρά του Μάνι Κότο με τον Τζον Σλάτερι

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
next2.jpg

Μέσω της νέας λειτουργίας Chromecast από το WIND VISION είδαμε τη νέα σειρά neXt με τον Τζον Σλάτερι, κατευθείαν στην τηλεόραση

Αν κάποιος γνώριζε τα πάντα για εσάς και μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σας, θα τον αφήνατε να μπει στη ζωή σας; Στις σκοτεινές πτυχές του κόσμου των εταιρειών τεχνολογίας, στη Silicon Valley, μια ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη, ακούει, μαθαίνει και συνωμοτεί εναντίον της ανθρωπότητας. Η νέα σειρά «neXt», με πρωταγωνιστή τον John Slattery, ξεκίνησε να προβάλλεται από το FOX και αν μέχρι στιγμής παρακολουθούσα τα προγράμματα του αγαπημένου μου καναλιού στο smartphone, μέσω της WIND VISION, αυτή η φορά ήταν διαφορετική. Το «neXt» του Μάνι Κότο ήταν η τέλεια αφορμή για να δοκιμάσω το Chromecast, τη νέα λειτουργία, που πρώτo έφερε στην Ελλάδα το WIND VISION App.

neXt | Νέα Σειρά Trailer | FOX Greece

Το Chromecast είναι η δυνατότητα προβολής/μετάδοσης φωτογραφιών, βίντεο και περιεχομένου εφαρμογών από το smartphone στην οθόνη τηλεόρασης που υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα. Έτσι, μπόρεσα με λίγα λόγια να παρακολουθώ το περιεχόμενο του smartphone, στην τηλεόραση, χωρίς καλώδια ή συνδέσεις, απλά με τη χρήση του ίδιου WiFi. Χωρίς ούτε αποκωδικοποιητή ή Internet σύνδεση στη WIND, αλλά με 3 απλά βήματα ήμουν έτοιμος να παρακολουθήσω τα πάντα μέσω του smartphone μου στην τηλεόραση! Ποια ήταν αυτά;

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής WIND VISION στο smartphone ή / και στο tablet»
  • Επιλογή του προγράμματος που επιθυμώ μέσα από τα 60 συνδρομητικά κανάλια του Family Pack. Το πρόγραμμα μπορεί είτε να είναι live, είτε να έχει προβληθεί μέχρι και 7 ημέρες πριν, είτε να βρίσκεται στις εγγραφές μου.
  • Στη συνέχεια επιλέγω να γίνει Cast, χωρίς αποκωδικοποιητή με οποιαδήποτε σύνδεση Wi Fi, και η εμπειρία μεταφέρεται στην οθόνη της τηλεόρασης.

Ας επιστρέψουμε όμως στα της σειράς...

neXt | Featurette First Look | FOX Greece

Ο πρωτοπόρος της Silicon Valley, Paul LeBlanc (John Slattery), ιδρυτής μιας μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας, έχτισε την περιουσία και τη φήμη του, με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Μετά από μια σειρά τεχνολογικών ατυχημάτων, ανακαλύπτει ότι η ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη που δημιούργησε, με την ονομασία «neXt», χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για να στρατολογήσει συμμάχους, να χειραγωγήσει ανθρώπους και να συνθλίψει ό,τι σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή της.

thumbnail_chromecast_visual_1920x520-2.jpg

Η αποκάλυψη αυτή φέρνει τον Paul αντιμέτωπο με τον μικρότερό του αδελφό, που διευθύνει πλέον την εταιρεία. Ο Paul θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Ειδική Πράκτορα Shea Salazar (Fernanda Andrade) για να σταματήσουν την ανάπτυξη της «neXt» και το τρομακτικό όραμα που έχει για το μέλλον της ανθρωπότητας.

neXt | Νέα Επεισόδια Trailer | FOX Greece

Τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Πέμπτη 21.50, αποκλειστικά στο FOX.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ