Smart Life

Πώς άλλαξα την εμπειρία της προπόνησής μου μέσα σε ένα μήνα

Από τη θάλασσα, στα βουνά και από εκεί στους δρόμους της Αθήνας, το Huawei Watch GT 2 Pro μου έλυσε τα χέρια

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
creative-shots_skiing_en_hq_rgb1280.jpg

Huawei Watch GT 2 Pro: Το νεο smartwatch της HUAWEI έχει πάει την προπόνηση σε άλλο επίπεδο.

Όταν πρωτοξεκίνησα το συστηματικό τρέξιμο, στις αρχές της καραντίνας, το πρόγραμμά μου ήταν σχεδόν τυχαίο. Υπολόγιζα τα χιλιόμετρα με βάση τους χάρτες και κάθε εβδομάδα έβαζα και έναν δικό μου προσωπικό στόχο για να βελτιωθώ. Από το καλοκαίρι ωστόσο που είχα γίνει πλέον expert –ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα– στον υπολογισμό των χιλιομέτρων και των δυνάμεων, όλη η εμπειρία άθλησης είχε αλλάξει. Ένα smartwatch που το φορούσα μέχρι και με πουκάμισο στις καλύτερες εξόδους μου, ήταν παράλληλα ο καλύτερος σύμμαχός μου όσο έτρεχα σε βουνά και δρόμους και σε κάθε κολύμπι στη θάλασσα. Αλλά και όχι μόνο.

creative-shots_route-back_en_jpg.jpg

Με το Huawei Watch GT 2 Pro με κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδες η μέτρηση των προπονήσεών μου άλλαξε εντελώς. Και εξηγούμαι. Αρχικά, μάλλον ΔΕΝ είναι και τόσο ασφαλείς οι χάρτες για να βγάλεις συμπεράσματα για τα χιλιόμετρα που τρέχεις! Με το νέο Smartwatch της Huawei που πρωτοδοκίμασα σε παραλία της Κρήτης, κάνοντας ένα από τα τελευταία μακροβούτια ενός μεγάλου καλοκαιριού και μέτρησα την απόσταση που κολύμπησα για 30 λεπτά, όλα είναι πιο εύκολα.

creative-shots_waterproof_en_jpg_hq.jpg

Στον δρόμο κάθε φορά που οι σφυγμοί ξεπερνούσαν τους 180, έκοβα ταχύτητα μέχρι να βρω την ισορροπία μου, ενώ παράλληλα άλλαζα τη μουσική άμεσα, με ένα πάτημα στην οθόνη μου. Όμως η μεγάλη ανακάλυψη ήρθε μετά το τρέξιμο, όταν ολοκληρώθηκε και επίσημα η προπόνησή μου. Ρίχνοντας μια ματιά στην εφαρμογή «Υγεία» της Huawei, έβλεπα μπροστά μου κάθε στιγμή της προπόνησής μου. Πόση ανάβαση είχε η διαδρομή μου, πόση ακριβώς ώρα έτρεξα το κάθε χιλιόμετρο, πότε ανέβασα τους περισσότερους σφυγμούς, ακόμα και τι αποκατάσταση χρειάζεται ο οργανισμός μου μέχρι την επόμενη προπόνηση.

Όμως η διαφορά με ένα οποιοδήποτε smartwatch, πέρα από το υπέροχο design του, έρχεται και στα υπόλοιπα προγράμματα που διαθέτει. Πράγματι, μέσα σε ένα μήνα το φόρεσα σε ορειβασία, κολύμπι, τρέξιμο εξωτερικού χώρου, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το Huawei Watch GT 2 Pro προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ) διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση, ενώ είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2). Πόσες φορές το φόρτισα αυτόν τον μήνα; Μόλις δύο! Γιατί το Huawei Watch GT 2 Pro είναι το πρώτο Huawei smartwatch που φορτίζεται ασύρματα, με τη φόρτιση να πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που σε μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας!

thumbnail_img_0051.jpg

Όλα αυτά τη στιγμή που μπορώ να λειτουργήσω τη φωτογραφική μηχανή του smartphone ή να αναπαράγω την αγαπημένη μου μουσική χρησιμοποιώντας το ρολόι ως music player, καθώς και να απαντήσω σε κλήσεις, αφού το νέο smartwatch διαθέτει ηχείο. ΄

creative-shots_titanium-body_en_jpg.jpg

Μέσα σε έναν μήνα η άθλησή μου είχε αλλάξει εντελώς επίπεδο. Πλέον ήξερα τα πάντα για την προπόνησή μου και για το πώς μπορώ να τη βελτιώσω ενώ παράλληλα είχα στη διάθεσή μου ένα εντυπωσιακό ρολόι που με έντυνε και σε κάθε μου έξοδο. Μάλιστα ανάλογα την περίσταση, άλλαζα την αρχική οθόνη του. Οι επιλογές είναι άλλωστε εκατοντάδες.

Αν είχες αμφιβολία, ο Huawei Month είναι εδώ για να σου τη λύσει! Δες αναλυτικά τα δώρα και τις προσφορές!

  • Μέχρι 31/10 με κάθε παραγγελία του Watch GT2 Pro δώρο τα Freebuds 3i
  • Επίσης, στα πλαίσια του “Huawei Month” μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14"), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH).

*Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των  FreeBuds Pro θα ανακοινωθεί σύντομα.
*Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης του P Smart 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ