Smart Life

3 φορές που το ψυγείο σου σε πρόδωσε όταν το είχες ανάγκη

Ήρθε η στιγμή της ανανέωσης με έναν ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch XXL

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3 φορές που το ψυγείο σου σε πρόδωσε όταν το είχες ανάγκη
©Pexels

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL έρχονται να λύσουν όλα τα προβλήματα στη σχέση σου με τα ψυγεία.

Θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια ιστορία τραπεζώματος μεγάλης ελληνικής οικογένειας με θείους, ξαδέρφες, παιδάκια και πολύ φαγητό που τελικά πήγε πολύ λάθος. Αν φυσικά είχα μόνο μία τέτοια ιστορία. Στην πραγματικότητα, όταν αγοράζουμε οικειακές συσκευές ξεχνάμε να σκεφτούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν στα πραγματικά challenges αυτής της ζωής. Όπως στην περίπτωση του ψυγείου! Μετράς το χώρο σου στην κουζίνα, προσθέτεις όσο χρειάζεται γύρω του για να «αναπνέει» και πας περιχαρής να διαλέξεις. Επιστρέφεις γεμάτος όνειρα και όπως στην πραγματική ζωή, έρχεται αυτή η στιγμή που η σχέση σας δοκιμάζεται και αποτυγχάνει. Been there, done that.

1. Μπάρμπεκιου με φίλους

Έχετε καλέσει την Κυριακή φίλους και ζευγάρια για να ψήσετε, να πιείτε μπύρες, να δείτε μπάλα, κτλ κτλ. Γυρίζεις από το χασάπη με πόσες σακούλες κρέατα μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χωράνε στην κατάψυξη και πρέπει να πας τα υπόλοιπα στη γειτόνισσα (την οποία αναγκαστικά τώρα θα καλέσεις στο BBQ) ή στη μαμά σου που θα αρχίσει να σου γκρινιάζει ότι θα πάθεις τίποτα με τόσο κρέας, να τρως πιο υγιεινά. Και ο υπόλοιπος χώρος του ψυγείου όμως δε μοιάζει αρκετός για να χωρέσει όλες τις μπύρες, τα λαχανικά, τις σαλάτες, τα αναψυκτικά, τα κρασιά και τα γλυκά που σου έφεραν για να μην έρθουν με άδεια χέρια. Το ίδιο σενάριο έχεις ξαναδεί με εκείνο το παιδικό πάρτι που αποφάσισες να διοργανώσεις, αλλά και όταν φιλοξενούσες την οικογένεια της κουμπάρας σου -στα παιδιά αρέσει πολύ το καρπούζι. Πρόβλημα: χωρητικότητα.

Λύση: Κι αν σου πω ότι υπάρχει ένα ψυγείο ή μάλλον μια σειρά απόλυτα σύγχρονων ψυγείων που μπορούν να σε βοηθήσουν και με το θέμα της χωρητικότητας και με αυτό το χώρου; Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL έχουν πλάτος 70 εκ., δηλαδή μόλις λίγα εκατοστά επιπλέον σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, αλλά προσφέρουν μέχρι και 139 λίτρα (!!) έξτρα χωρητικότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να αποθηκεύσεις κατσαρόλες, ολόκληρα ταψιά και δίσκους σερβιρίσματος, μεγάλα καρπούζια και άλλα μεγάλα δοχεία και αντικείμενα, χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις με την πόρτα για να κλείσει.

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

2. Ξεκίνησες διατροφή

Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Στοκάρεις το ψυγείο με πρασινάδες, χόρτα, λαχανικά και φρούτα ελπίζοντας ότι θα σε βοηθήσουν να χάσεις εκείνα τα αμετανόητα κιλά που σου κόλλησαν από τα Χριστούγεννα. Με τη δουλειά και όλα τα άλλα που έχεις να προλάβεις μέσα σε 24 ώρες, δε μπορείς να πηγαίνεις κάθε μέρα στο μανάβη, οπότε ψωνίζεις αρκετά για να σου φτάσουν για όλη την εβδομάδα. Μόνο που την τρίτη μέρα, τα περισσότερα έχουν μαραθεί, σαπίσει, μαλακώσει και φωνάζουν «πέταμα». Πρόβλημα: θερμοκρασία ψύξης.

Λύση: Όχι δε θα αρχίσεις πάλι τις πίτσες και τα σουβλάκια. Θα επενδύσεις σε έναν ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch XXL με σύστημα VitaFresh plus με δύο διαφορετικές ζώνες-επίπεδα θερμοκρασίας. Έτσι, μπορείς να διατηρήσεις φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, τα ψάρια και όλα τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως γαλακτοκομικά και αλλαντικά κ.α. για έως και διπλάσιο χρονικό διάστημα.

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

3. Πασχαλινό τραπέζι

Οι Έλληνες είμαστε υπερβολικοί σε όλα και πρώτα απ' όλα στο φαγητό. Όταν λοιπόν φιλοξενείς ένα τραπέζι 10 ατόμων μαγειρεύεις για 20 γιατί «καλύτερα να περισσέψει παρά να μη φτάνει». Ελάχιστη οικολογική συνείδηση αλλά είναι κομμάτι του DNA μας, οπότε προχωράμε. Όοοολα αυτά που έμειναν λοιπόν -αφού μοίρασες ταπεράκια για το σπίτι- τι θα τα κάνεις; Σωστά, στο ψυγείο. Αν υποθέσουμε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο έλυσες το θέμα της χωρητικότητας και τα στρίμωξες όλα, τώρα δεν βλέπεις τι υπάρχει στο πίσω μέρος των ραφιών. Δεν είναι και πολύ πρακτικό να πρέπει να αδειάσεις όλο το ράφι για να πιάσεις εκείνο το βάζο με τις ελιές ε; Πρόβλημα: δύσκολη πρόσβαση.

Λύση: Αν έχεις αγοράσει έναν ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch XXL, μπορείς να χωρέσεις όλο το φαγητό που περίσσεψε και να μην ανησυχείς για το τι κρύβεται στο βάθος. Χάρη στα επεκτεινόμενα ράφια από γυαλί ασφαλείας που τραβιούνται προς τα έξω, μπορείς να πιάσεις εύκολα και γρήγορα ό,τι θες.

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Οι καλοί χωράνε παντού

Καλά όλα αυτά θα μου πεις, αλλά μεγαλύτερο ψυγείο σημαίνει μεγαλύτερο χώρο στην κουζίνα και δεν τον έχουμε. Κι όμως ενώ άλλα ψυγεία χρειάζονται περίπου 10 εκ. απόσταση από τον τοίχο σε κάθε πλευρά για λειτουργικούς λόγους, οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL με την καινοτομία PerfectFit δε χρειάζονται ούτε χιλιοστό παραπάνω από τα 70 εκ. πλάτος τους.

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Οπότε, ξέχνα τα δρομολόγια για να βρεις δανεική κατάψυξη να βάλεις τα πράγματά σου, το πέταμα φαγητών γιατί απλά «δεν παίρνει άλλα το ψυγείο» και τον πανικό γιατί η τούρτα δε χωράει στο ράφι. Με τους νέους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL, χωράνε όλα και ακόμα περισσότερα.

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Μάθε περισσότερα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ