Smart Life

Έσπασε η κατάρα του μαραμένου μαρουλιού στο ψυγείο

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL με το σύστημα VitaFresh Plus έφεραν την επανάσταση

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL
©Unsplash/ Jonny Caspari

Οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL έρχονται να λύσουν όλα τα προβλήματα στη σχέση σου… με τα ψυγεία. Ειδικά το θέμα με τα τρόφιμα που χαλάνε.

Έχει ζέστη, βαριέσαι να μαγειρέψεις και σκέφτεσαι ότι η ιδανική λύση είναι μια δροσερή σαλάτα. Ανοίγεις το ψυγείο για να πάρεις το μαρούλι, τραβάς το συρτάρι έξω και τότε το βλέπεις! Για ακόμα μια φορά, το μαρούλι έχει μαραθεί και σε κοιτάζει απελπισμένο περιμένοντας να το βγάλεις από τη δυστυχία του. Τώρα και πεινάς και έχεις νεύρα. Αυτό το εφιαλτικό σενάριο, το έχουμε δει πολλές φορές, σχεδόν κάθε εβδομάδα, και όχι μόνο με μαρούλι, αλλά και με τα φρούτα, τα λαχανικά, τα αγγούρια που παγώνουν, τις ντομάτες που ζαρώνουν, τα μήλα που μαλακώνουν. Κι όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτα για αυτό, αλλά κατεβάζουμε και ενοχικά το κεφάλι που το προηγούμενο βράδυ φάγαμε μακαρόνια, ενώ αν το είχαμε ρίξει στη σαλάτα δε θα κατέληγαν στα σκουπίδια τα λαχανικά. Ήρθε η ώρα της λύτρωσης όμως φίλοι μου, η κατάρα του μαραμένου μαρουλιού έσπασε χάρη στους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL και το σύστημα VitaFresh Plus.

Ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό ή τέχνασμα, αλλά για μια καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει δύο διαφορετικές ζώνες-επίπεδα θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των τροφίμων και να τα κρατά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλα τα συρτάρια με τεχνολογία VitaFresh και έλεγχο υγρασίας διατηρούν φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, τα ψάρια και όλα τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως γαλακτοκομικά και αλλαντικά κ.α. για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα.

Ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Συγκεκριμένα, τα δύο συρτάρια VitaFresh 0°C διατηρούν φρέσκα και σε ξεχωριστές θέσεις το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια, για έως και διπλάσιο χρονικό διάστημα ενώ προσφέρουν και δυνατότητα διαρκούς ελέγχου της θερμοκρασίας. Από την άλλη, ειδικά το συρτάρι VitaFresh pro 0°C με δυνατότητα ελέγχου της υγρασίας και της θερμοκρασίας προφυλάσσει κάθε τύπο τροφίμου για έως και τριπλάσιο χρόνο. Πώς: με θερμοκρασίες από -1°C έως +3°C σε συνδυασμό με τα σωστά επίπεδα υγρασίας καταφέρνει και διατηρεί όλα τα αρώματα, τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και τις πολύτιμες βιταμίνες  όλων των φρέσκων τροφίμων, ακόμη και των πιο ευαίσθητων. Το κέρδος: τέρμα το πέταγμα των τροφίμων στα σκουπίδια, οι καθημερινές επισκέψεις στο μανάβη και το σούπερμαρκετ και οι αναβολές για μια υγιεινή διατροφή.

Ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL
Μόλις 70 εκ. χρειάζεται ένας ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης Bosch XXL για να χωρέσει στην κουζίνα σου

Σε άλλα νέα, τα συρτάρια αφαιρούνται εύκολα σε περίπτωση που θέλεις να αποθηκεύσεις στο ψυγείο μεγάλα σκεύη, όπως κατσαρόλες ή καμιά 5κιλη τούρτα. Αν χρειαστεί φυσικά, γιατί οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL με 70 εκ. πλάτος, χωράνε τα πάντα και σου προσφέρουν μέχρι και 139 λίτρα έξτρα χωρητικότητας! Τα ράφια μπορούν να συρθούν έξω για να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση στο πίσω μέρος και δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 70 εκ. για να τοποθετήσεις το θαυματουργό αυτό ψυγείο στην κουζίνα σου. Μια χαρά μου ακούγεται.

Ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch XXL

Μάθε περισσότερα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ