Smart Life

Jonah Hill & adidas Superstar στην καμπάνια της χρονιάς

Ποια είναι η νεαρή Jenn Soto και τι σχέση έχει με τον Paul Pogba και τον Jonah Hill;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
h22443-ss20_superstar_euteam_comp_1a_horizontal_eu_v2_qc-593016.jpg

Change Is a Team Sport: η νέα καμπάνια των adidas Originals για τα 50 χρόνια του Superstar στην πρωτοπορία του πολιτισμού.

Είναι εύκολο να έρθει η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο; Η ατάκα του Μαχάτμα Γκάντι μνημονεύεται δεκάδες χρόνια πιο μετά και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η αλλαγή δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Jonah Hill συνεργάζεται με την adidas για μια καμπάνια με creators που δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν.

'Thelma & Louise' 25th Reunion | 'GMA' Exclusive:

Τι κοινό μπορούσε να έχει το τελευταίο μέλος της οικογένειας της adidas, η μόλις 13 ετών σκέιτερ Jenn Soto με τον Tracy McGrady στον οποίο δίνει το χέρι, στην πρώτη σκηνή της καμπάνιας των adidas Superstar; Ο τίτλος της καμπάνιας των νέων adidas Superstar «Change is a Team Sport» γίνεται από την αρχή αντιληπτός.

Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο θα συναντήσεις όλα τα αστέρια της adidas Originals. Όλοι θα βοηθήσουν την Jenn Soto στην πρώτη της ημέρα στη «δουλειά». Η καμπάνια του ιστορικού sneaker παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα φετινά Grammy Awards και με έναν πρωτότυπο τρόπο είδαμε την 50χρονη κληρονομιά των Superstar να ζωντανεύει μπροστά μας.

adidasoriginals_ss20_superstar_look2_8_11_ftw_focus_1.jpg

Η Jenn Soto θα δει στη συνέχεια τον Paul Pogba. Έχει φορέσει ήδη τα νέα της sneakers και τρέχει για να γνωρίσει τους υπόλοιπους γνωστούς σε όλους μας συνεργάτες. Είναι έτοιμη για την πρώτη της προπόνηση, έχοντας γνωρίσει με περίσσεια αυτοπεποίθηση τους σταρ συνεργάτες της. Η adidas Originals με τα Superstar φέρνει ξανά τη δική της αλλαγή. Μια αλλαγή που είναι συνώνυμο της ανανέωσης και που υπογράφει η Jenn Soto. Μπορεί οι περισσότεροι να αγνοούσαμε το όνομα της 13χρονης, όμως όλοι μας βλέποντας την καμπάνια των νέων Superstar, είδαμε για λίγο τους εαυτούς μας στα μάτια της.

Είδαμε την αλλαγή που θέλαμε ή θέλουμε να δούμε στις ζωές μας. Είδαμε τη λάμψη της πρώτης ημέρας σε μια νέα δουλειά, τον φόβο και τελικά την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε. Παρακολουθήσαμε τη σύμπραξη δύο και περισσότερων γενιών creators για μια γενικότερη αλλαγή. Η αλλαγή είναι πράγματι ένα ομαδικό άθλημα και σε αυτό θα σταθεί και ο Jonah Hill εξηγώντας την επιθυμία του να φωτίσει το τοπίο της δημιουργικής έκφρασης: «Δεν υπάρχει γνώση χωρίς την προηγούμενη γενιά που το έκανε πρώτη. Και δεν υπάρχει αλλαγή ή πρόοδος χωρίς τη νέα γενιά. Έτσι, αν αυτές οι δύο γενιές συναντηθούν, συμβαίνει μια μεγάλη έκρηξη τέχνης και δημιουργικότητας».

adidasoriginals_ss20_superstar_look7_on_foot_1.jpg


50 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία τα adidas Superstar εξακολουθούν να φέρνουν την αλλαγή σε χώρους που δεν είχαμε φανταστεί ότι ένα sneaker θα είχε ποτέ επιρροή. Τα adidas Superstar βρισκόταν πάντα στο προσκήνιο του πολιτισμού και η φετινή επετειακή καμπάνια με την υπογραφή του Jonah Hill, ομολογεί αυτό ακριβώς. «Change is a Team Sport» και ο πρωταγωνιστής κάθε φορά μπορεί να αλλάζει. Από την Jenn Soto μέχρι τον Paul Pogba και τον… Οσκαρικό Jonah Hill, αυτό που έχει σημασία στην επιτυχία είναι η δύναμη της ομαδικής προσπάθειας.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ